Tasty looking

Hej!
Jag har varit i köket idag igen på jobbet, vilket har varit roligt! (◠‿◠ ) Jag tycker om att få hjälpa till och göra smörgåsarna vi säljer. Hela förmiddagen var jag där, sen gick jag ut och hjälpte till i kassan och med disken. 
 
 
 
 
 
 
 
Det finns inte så mycket mer intressant att berätta. Det har varit en vanlig, rolig dag på jobbet. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
När jag kom hem och hade ätit lunch började mina bihålor värka så jag nästan trodde de skulle sprängas. Jag har ju fortfarande inte blivit av med den här förkylningen ordentligt, det sitter fortfarande kvar i bihålorna. Det fick bli en värktablett och soffan en stund så nu känner jag mig nyvaken, haha! Men det värker inte längre, vilket är skönt. Jag är dock väldigt trött så jag tror inte jag kommer hålla mig vaken speciellt länge idag. 
 
Imorgon är det lördag och vi kommer ha mycket att göra på cafét. Men det ska bara bli roligt! 
 
 

Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Fresh Biscuits

Moshi Moshi!
Idag var det jobbigt att ta sig upp ur sängen strax efter fyra... Men får jag bara mitt morgonkaffe så löser sig allt. Åh du underbara, magiska dryck vad skulle jag göra utan dig. Hihi! (ᴖ◡ᴖ) 
 
På jobbet har det flytit på. Det började rätt lugnt men sen var det som om alla vaknat och vi hade ett jämnt flöde av gäster i cafét. Många skulle köpa med sig färdiga mackor till frukosten eller fikabröd till morgonfikat. (^   ^,) Även väldigt många tårtor har sålts idag. Med en av morgonens leveranser fick vi färska kardemummaskorpor, vilket vi inte haft på ett tag nu. Så under dagen har jag stått och packeterat skorpor i små påsar för försäljning. De ser väldigt goda ut, jag förstår varför folk har frågat efter dem. ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vädret har inte varit så roligt, det började regna på eftermiddagen och har regnat sedan dess. När jag kom hem la jag därför en inpackning av ricinolja och kokosolja i håret. Nu har jag precis duschat och känner mig sådär härligt ren. (◡‿◡✿) Jag ska försöka gå och lägga mig tidigare idag för att vara piggare imorgon då jag också börjar tidigt. Lördag börjar jag dock lite senare, men ändå tidigare än jag brukar jobba på lördagar så jag ska vara en duktig flicka och gå och lägga mig när jag borde. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Smells of the forest

Hi!
Idag började min arbetsvecka och tidiga mornar igen. Men det är rätt mysigt, även om man är väldigt trött. Jag har dock kommit in rätt bra i rutinen att somna tidigt så jag får mina timmar med sömn. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Därför går dagarna bra och det är inte lika tufft att gå upp så tidigt. 
 
På Café Oasen har allt flytit på. Jag har varit i köket hela dagen, förberett mackor, tagit lunchbeställningar och annat. Det har varit väldigt roligt att göra något annorlunda. Och för varje gång jag är i köket lär jag mig mer och behöver inte kolla på "fusk-lapparna" lika mycket, hihi! (๑>ᴗ<๑) Jag har även fått förlängda dagar, vilket känns roligt eftersom jag tycker om att jobba. 
 
 
När jag kom hem var det rätt härligt väder ute så jag och Keyla tog en promenad i skogen. Det är det bästa med att börja så tidigt; man slutar mitt på dagen och har hela eftermiddagen ledig. 
 
 
 
Denna granen luktade tydligen väldigt gott enligt Keyla. 
 
 
 
 
Nu sitter jag och tar det lugnt. Tröttheten börjar komma ikapp så jag ska bara ta det lugnt resten av kvällen har jag tänkt. (◠‿◠✿)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Hot Cross Buns

Hej!
Jag hade en lugn morgon igår och tog det lugnt med en härlig dusch efter frukost. Magen var inte riktigt på min sida igår heller, men en varm dusch hjälpte för en stund. (^  _  ^) Jag åkte sen med mamma till sjukhuset då hon hade återbesök angående krampanfallen hon hade i höstas. De hittade ju inget på hjärnröntgen eller EKG så de tror att allt beror på stress/överbelastning av hjärnan. Jag fick följa med in till läkaren då jag är den som varit med och sett vad som hänt båda gångerna (mamma var ju varit helt borta och kan därför inte berätta om vad som hänt eftersom hon inte minns). 
 
Påvägen hem stannade vi i Uddevalla och fikade på ett café som har vegansk mat och fokus på raw food. Jag åt en jättegod raw "kärlekskaka", mumms! (๑✧◡✧๑) Cafét heter Café Navet och jag kan varmt rekomendera dem, även om de ligger lite avsides. 
 
På kvällen var jag helt slut efter att ha haft magkramperna av och till hela dagen och min förkylning är inte helt borta ännu. Därför hamnade jag i soffan med några episoder av Vampire Diaries. (๑>ᴗ<๑)
 
 
 
Idag började jag dagen med att skypa med min andra hälft. Åh vad jag saknar honom, hela tiden! Men det är skönt att vi kan skypa med varandra. ♡ Jag har kännt mig så mycket piggare resten av dagen idag. Magen har inte alls varit lika dum. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag och Keyla tog därför en härlig pormenad på förmiddagen medan jag hade en deg till "hot cross buns" på jäsning.
 
 
 
 
Det var riktigt varmt och härligt ute, vårväder!
 
 
 
 
När jag kom hem fortsatte jag med min bakning. Jag testade ett recept på en nyttigare variant av veganska Hot Cross Buns (korsbullar). Hot cross buns är bullar med frukt, smaksatta med kanel och andra kryddor som man ofta äter till påsk i England och på Nya Zeeland (det finns säkert fler länder som gör det). De har ett kors uppe på, därav namnet. Jag åt dem när jag var på Nya Zeeland och jobbade som au pair och föll direkt för den goda smaken. Så nu ville jag testa göra egna. (◠‿◠ ) Jag har inte smakat dem ännu men det ser fina ut och doftar underbart!
 
 
 
 
Jag experimenterade lite och gjorde korsen av mandel- och kokosmjöl istället för vetemjöl.
De blev inte de snyggaste, men vad gör vell del. 
 
 
 
 
 
Jag och Keyla tog en lite längre promenad nu på eftermiddagen. Solen försvann tyvärr, men det var ändå härligt att komma ut en sväng. Jag såg också min första tussilago för iår! (*^▽^*)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det blir en lugn kväll nu och jag ska försöka lägga mig i tid då jag ska upp och jobba imorgon igen. Men det ska bli roligt!
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Print my T-shirt

Hej!
Jag hade min första riktiga sovmorgon imorse. Eller ja, klockan stod på åtta då jag skulle upp och skypa med hjärtat. Men det var ingen bestämd tid jag behövde vara klar, som när jag t.ex. ska jobba eller har något planerat. När jag och hjärtat har skype-date går jag upp och gör mig iordning och skickar sen bara iväg ett medelenade när jag snart är klar för att se om han är redo. Härligt! Trotts att klockan ringde åtta så vaknade jag strax innan fem (sommartid) och kunde inte somna om ordentligt efter det utan låg och halvslumrade till och från. Men jag gick och la mig rätt tidigt igår kväll så jag fick rätt mycket sömn ändå. (^ _ -) Jag är ju van vid att gå upp den tiden.
 
Det var härligt att få se och prata med hjärtat igen, jag behövde det. När det går för långt tid mellan gångerna vi skypar längtar jag bara mer. Därför ska vi passa på att skypa fler gånger nu när jag är ledig i några dagar. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
Efter en frukost i lugn och ro kom mamma och pappa hem, de har varit i husvagnen sedan i fredags. (^   ^,) Sen åkte jag och mamma iväg till Uddevalla för att handla. Det var mysigt, förutom att jag haft problem med magknip idag. Jag tror det kommer från veckans arbete (jag har lätt för att få magkatarr), jag behöver varva ner. Jag älskar att jobba så det är inget sådant. Det är nog bara kroppen som vill ta det lugnt. 
 
På eftermiddagen fick jag äntligen gjort ett tryck på en av mina T-shirtar. Jag har tänkt göra det länge nu men det har inte blivit av, men idag fick jag äntligen tid! Jag älskar verkligen budskapet, det stämmer så prefekt!
 
 
 
 
Ni kommer få en bättre bild när jag använder den. 
 
 
 
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen. Jag bakade några nyttiga, veganska dammsugare förut som jag tror blev väldigt bra (smeten var iaf väldigt god, hihi). Så det bli söndagsmys framför TV:n. Ni får tyvärr ingen bild då de blev väldigt fula, det är första gången jag gjorde dem och jag ansträngde mig inte med utséendet. (๑>ᴗ<๑) Men vad gör vell det, de ska ju ändå ner i magen, hihi! Bilder kan ni få nästa gång jag bakar dem. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Sleep in

Moshi Moshi!
Vad det var skönt att kunna sova längre imorse. Och när jag drog upp rullgardinen var solen redan uppe, hihi! Jag kunde sen ha en lugn morgon och dricka mitt kaffe i lugn och ro innan jag åkte till jobbet. På Café Oasen har det varit rätt lugnt idag, men vi har ändå haft många härliga gäster så vi har haft att göra. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag jobbade kvar till stägning vid fyra så det var inte en jättelång dag, men jag är rätt trött ändå eftersom detta var dag sex jag jobbat denna veckan. Nu ska det bli skönt med lite ledigt i några dagar. (^  _  -)
 
 
 
I brist på bilder får ni en rykande färsk bild på mitt kaffe jag sitter och dricker. 
Vad skulle man göra utan kaffe?
 
 
 
 
Jag kommer nog gå och lägga mig rätt tidigt idag med då jag känner mig väldigt trött, så det händer inget mer intressant hihi! Dessutom ska jag äntligen få skypa med hjärtat imorgon, vilket betyder att alarmet ringer. Glöm inte att ställa om klockan också, imorgon är det sommartid som gäller så klockan ska flyttas en timma frammåt inatt. (◠‿◠✿)
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Bread, butter...

Hejsan!
Jag var uppe innan solen idag igen, samtidigt som jag går ut till bilen börjar solen gå upp. (^  ^,) Det var en fin soluppgång imorse med en vackert rosa himmel. På jobbet fick jag börja dagen i köket tillsammans med en arbetskamrat. Det var roligt att få vara där igen och göra smörgåsar, både beställningar vi fått och mackor som vi säljer i cafét. (◕‿◕✿) Vi har haft fullt upp så senare har jag även varit ute i kassan, diskat och annat som behöver göras på ett café. Många härliga gäster har varit där och både fikat, ätit lunch och köpt med sig sötsaker hem. Därför blev jag kvar en timma extra idag igen, vilket bara är roligt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta var min sista tidiga morgon denna veckan, Imorgon får jag lite sovmorgon eftersom jag inte börjar förrän elva. Det ska bli rätt skönt efter att ha gått upp tidigt hela veckan. Sen kommer jag få vara ledig tre dagar på raken eftersom jag jobbat en lång vecka denna veckan. (^  _  ^) Även om jag älskar att jobba så ska det bli skönt med några dagar hemma. Jag har blivit så sugen på att baka så jag ska se om jag kan hitta på något kul när jag är ledig. 
 
När jag kom hem idag var jag väldigt trött. Det sista på förkylningen vill inte riktigt ge med sig, det har satt sig i bihålorna vilket det gör i princip varje gång jag blir förkyld. Jag brukar bara vänta ut det då mediciner och nässprayer inte brukar hjälpa, men fortsätter det får jag vell ta en tur till farbror docktorn. (๑>ᴗ<๑) Jag är iaf glad att jag är frisk nog att orka med att jobba, för det är så roligt! Då är det ok om jag är trött på kvällen. Efter en promenad med Keyla var jag lite piggare, frisk luft är alltid lika skönt.
 
 
 
 
När man glömmer mössan och börjar frysa om öronen får man använda halsduken, hihi!
 
 
 
 
Men nu ska jag sätta på lite te och slå mig ner i soffan en stund innan jag går och lägger mig. Trotts att jag har sovmorgon kommer jag lägga mig tidigt då jag är så trött, hihi! Dessutom kan jag ligga och läsa ett tag ur första boken i världens bästa serie: Sagan om Isfolket꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Camping Musical

Hello!
Jag stannade kvar och jobbade en timma extra igår då de frågade mig om jag kunde. En timma extra gick bara bra men mer hade jag inte kunnat då vi skulle iväg på kvällen med familjen. Det är roligt när jag får mer jobb, jag tycker ju det är jätteroligt att var på Café Oasen. 
 
Men sen blev det snabba ryck. När jag kom hem var det bara att byta om och sen åka iväg igen med mamma, pappa och Elias. Erik har arbetat på en musikal med sin klass, de har skrivit den alldeles själva. Igår kväll hade den premiär. Men innan det åkte vi till en husvagnsfirma eftersom mamma och pappa har köpt en ny husvagn och de skulle skriva på papprena. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Påvägen stannade vi till på Espresso House så jag kunde få lunch/middag. De hade inte dundergröten jag varit nyfiken på men de hade en "overnight oats" som är helt vegansk. Den är gjord på bland annat glutenfria havregryn, linfrön, havremjölk, mango, passionsfrukt och blåbär. Jag köpte även en kaffe, de har ju havremjölk (Oatlys iKaffe, yay) nu som man kan välja till kaffet!(*⌒ヮ⌒*)Allt smakade väldigt bra. 
 
Musikalen heter Alla Älskar Camping och var riktigt rolig. De har gjort ett jättebra jobb eleverna på Rytmus Musikgymnasium årskurs 2. Jag filmade lite men har inte klippt ihop det ännu. Det kommer dyka upp här på bloggen när jag fått tid till det. (^ _ -)
 
 
 
 
 
Erik var en an mina favroitkarakärer "Nisse med posten"(och nej jag är inte partisk, hihi), han fick alla att skratta.
Han är den som står upp i blå skjorta på bilden. 
 
 
 
 
 
 
Vi kom hem rätt sent, inte jättesent men för mig som går upp strax efter fyra på morgonen så var det sent. Jag var så trött så jag gick raka vägen till sängen (efter att ha tagit ut linserna och tvättat bort sminket förståss). 
 
 
Idag har jag varit och jobbat igen. Det är så mysigt att få vara med och öppna cafét. Även idag fick vi massor av härliga leveranser med gott. Det kanske är tur att det inte finns mycket veganskt, annars hade jag ätit alldeles för mycket gott haha! Men det finns lite veganska kakor, bröd och chokladbollar vilket jag tycker är en bra början. 
 
Jag stannade kvar en timma extra idag med så jag var hemma lite senare än vanligt. Den svarta bilen är lagad, det glömde jag nämna så jag har kunnat ta bilen både igår och idag vilket är såååå skönt! Buss går ju bra, men det är mycket skönare att kunna åka när man vill och slippa gå ute i kylan på morgonen. Imorse var det frost så då var jag väldigt glad över att ha bilen med värme i. ( ◠‿◠ )
 
Hemma har jag duschat och tagit det lugnt, mycket mer har jag inte hunnit med. När jag duschar gillar jag att ta tid på mig, inte inne i duschen utan efter. Jag smörjer in kroppen, håret, fötter och lägger en extra mjukgörande kräm på alla tatueringarna. Jag tycker verkligen inte om när min kropp blir torr, och man känner sig så mjuk och härlig efter att ha smörjt in sig. Dessutom luktar man gott, hihi! 
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Men först ska jag dricka upp mitt te och kolla lite på the Big Bang Theory. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Enjoy your Fika

Hej!
Det var en tidigt morgon igen och en super farfar som körde mig ner till färgan när solen gick upp. ♡ Vad skulle man gjort utan sina nära och kära? Dagen har sen flytit på som den brukar. Vi fick massor av gott levererat till cafét imorse och har fått pussla för att få plats med allt i montrarna. Men det är bara roligt! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det är verkligen mysigt på Café Oasen. 
 
 
 
 
Vårtecken
 
 
 
 
Påväg till bussen efter en rolig arbetsdag.
 
 
 
 
 
Efter att ha tagit det lugnt en stund, när jag kommit hem, och fått något i magen tog jag och Keyla en promenad ner mot havet. Det är rätt grått ute idag, men inte så kallt så det var rätt härligt. (◠‿◠✿)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förkylningen sjunger på sista versen, men näsan är rätt tät på eftermiddagarna vilket gör att jag blir trött. Därför blir det ofta en lugn kväll och tidigt i säng. Men det är mysigt att lägga sig tidigt och sen kunna läsa i lugn och ro. Det är vad jag ska göra ikväll, hihi!
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Share Bear

Hi!
Äntligen har jag kunnat vara på jobbet igen! Även om det är tidig morgon (jag åker hemmifrån strax innan 06:00) är det ändå roligt. Och det är skönt att kunna sluta klockan ett mitt på dagen, man hinner göra annat när man kommer hem. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Dagen har gått jättebra och jag har haft en härlig förmiddag på Café Oasen. 
 
 
När jag kom hem väntade ett efterlängtat paket på mig!!! ( ´͈ ॢꇴ  `͈)੭ु Mina skor jag beställt, yay!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share Bear/Kloknalle
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag tyckte så mycket om klänningen med krambjörnarna jag köpte på Nya Zeeland så att när jag kom hem till Sverige kollade jag upp märket (Iron Fist). Då fick jag syn på dessa skor och blev helt förälskad. När jag dessutom såg att de är veganska kunde jag bara inte låta bli att klicka hem dem, och det ångrar jag inte. Jag ääälskar dem, så sööta! Iron Fist har många fler super söta skor i min stil så det är nog inte helt omöjligt att det kommer bli fler skor från dem i framtiden, hihi! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
Nu sitter jag med kokosolja i håret och ska snart duscha. Jag har inga andra större planer för kvällen, det blir nog rätt lugnt och inte så sent då jag går upp tidigt hela veckan. (◠‿◠✿)
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Spring - Winter

Hello!
Jag har sovit väldigt bra inatt och vaknade därför upp och mådde bättre. Jag har varit mycket piggare idag och förkylningen har börjat lägga sig, äntligen!!!(*⌒ヮ⌒*)Efter frukost tog jag därför en promenad med Keyla i det härliga vårvädret. 
 
 
 
 
 
 
 
Sen har jag tagit det rätt lugnt resten av dagen. Jag har skrivit ner lite fler recept i min receptbok och fått ordnat med det, vilket alltid känns lika bra. ( ◠‿◠ )
 
 
 
Nu har vi precis kommit hem efter att ha fikat hos farmor och farfar (de bor mitt emot oss så det är inte långt, hihi). De kom hem från Gran Canaria förra veckan och farmor har fyllt år nyligen så då blev det fika. (๑ᴖ◡ᴖ๑) När vi gick ner började snöa. Vilket härligt Svenskt vårväder med sol och värme i ena stunden och i nästa stund snö. Farmor hade varit så gullig och läst igenom alla sina recept för att se om någon av kakorna hon har i frysen var veganska. Hon har inte haft lätt för att veta vad som är veganskt eller inte men hon kom fram till att syltgrottorna borde vara veganska då hon bakar dem på margaring (hon läste receptet för mig så jag kunde "godkänna", hihi). Hon är för söt! 
 
 
 
 
 Farmors hembakta syltgrottor, så gott!
 
 
 
Imorgon kan jag äntligen jobba igen. Jag kommer vara på Café Oasen de kommande veckorna, vilket är så roligt! Tyvärr har min lilla gula bil gått sönder (det är kopplingen, själva staven till pedalen, som gått av igen) och den svarta bilen gick sönder dagen efter. Pappa har sin bil så han kan komma till jobbet och mamma är ju hemma under dagarna så för dem är det inga större problem. Jag har fått fjäska med mina snälla farföräldrar så farfar kör mig till färgan imorgon och hämtar mig när jag slutat. Bussförbindelserna på andra sidan färgan är sen bra, det är bara på Orust det inte går lika bra. (๑>ᴗ<๑)
 
Snart är det dags för mig att krypa ner i sängen, jag börjar tidigt och har alltid värdesatt min sömn hihi! Sen är det skönt att kunna ligga i sängen och läsa lite innan man ska sova. Jag har börjat läsa Sagan om Isfolket igen, min absoluta favorit bok/serie av alla! 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Beauty & the Beast

Moshi Moshi!
Jag mådde inget vidare igår på morgonen så det fick bli tabletter för att komma igång och orka ta en dusch. Efter duschen mådde jag dock lite bättre vilket var tur de då jag, Linnea och Desirée hade bokat biljetter till premiären av Skönheten och Odjuret(๑ᴖ◡ᴖ๑) Så med väskan laddad med näsdukar och tabletter kunde jag åka iväg och träffa mina underbara vänner. Först mötte jag upp Desirée inne på Torp där vi gick runt, fikade och köpte med oss något gott till bion. Vi hämtade sen upp Linnea påvägen till biografen. ( ◠‿◠ )
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag köpte denna på Happy Vegan när jag var där sisst gång, men har sparat den fram tills nu. 
Den var såååå otroligt goood!!! (๑๑)
 
 
 
Filmen var såå bra!! De har lyckats så otroligt bra med den. Den är som den tecknade men de har lagt till några sånger (inte tagit bort några, så oroa er inte för det) och lagt till lite i själva berättelsen. Men det är inget som stör, tvärt om så fick filmen nytt liv. Skådespelarna gjorde också ett jättebra jobb! Filmen berörde mig till tårar vid fler än ett tillfälle kan jag säga, jag lääängtar tills nästa gång jag får chans att se den. Men sen är jag ju en Disney-nörd, hihi! 
 
 
Idag var jag uppe rätt så tidigt och skypade med hjärtat. Jag vaknade innan alarmet då mamma, pappa och Erik var uppe så jag tyckte det var lika bra att gå upp. De var skönt att få prata med honom, vi hinner ju inte med det så mycket under veckorna när båda jobbar eftersom tidsskillnaden får det att krocka. Därför blir det massor av medelanden istället. Men idag kunde vi äntligen skypa igen! 
 
När jag var klar och hade ätit åkte mamma med mig till vårdcentralen. Jag har en fistelgång (orkar inte gå in helt på detaljer med jag har ett hål kan man säga under svanskotan, den punkten man sitter på) som jag skulle blivit opererad för för många år sedan, men den växte igen innan jag han få operationen. Jag har kännt av den sedan dess och kan få ont av att sitta på vissa stolar för länge, men läkarna har inte velat göra något. Igår började den blöda så därför tyckte jag det var dags att göra ett nytt försök hos läkaren och se om de kan göra något åt den. Jag har fått en tid längre fram då de ska ta en ordentlig titt och sen bestämma hur vi ska göra.
 
 
Förskylningen är på bättringsvägen men jag mår fortfarande inte helt bra så jag blir hemma från jobbet imorgon med. Förhoppningsvis kan jag få lov att jobba på måndag igen, jag saknar jobbet!! 
 
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen.
 
 
Kram på er ❤
Follow on Bloglovin


Relaxed Entertaining

Hej!
Jag har sovit så gott inatt, men trotts det är inte förkylningen helt borta. Jag har därför försökt ta det så lugnt jag bara kan idag. Det har blivit ett antal avsnitt i sträck av Vampire Diaries, det får tiden att gå och håller mig på plats i soffan. (๑>ᴗ<๑) Jag undrar varför jag kom av mig i serien för ett par år sedan, den är ju såå bra!! (๑✧◡✧๑)
 
 
På eftermiddagen laddade jag ner ett spel till mammas iPad; RollerCoaster Tycoon Touch (min iPad mini är en för gammal verision för att kunna spela detta spelet på).
 
 
 
 
 
 
 
Jag har många barndomsminnen av att ha spelat RollerCoaster Tycoon på datorn (innan internett kom och blev så stort). Jag och min bästa vän Caroline älskade att spela det ihop, när vi inte spelade the Sims vill säga hihi! Så när jag såg att det kommit ut som app blev jag jätteglad, men besviken när det inte ville fungera på min iPad. När hjärtat skaffade sin iPad Pro fick jag ladda ner det på den och spela. Det är riktigt roligt, de har lyckats med att få det likna orginalspelet. Idag laddade jag ner det på mammas iPad och påbörjade en ny park. Den parken jag har på hjärtats iPad får snällt vänta tills vi är tillsammans igen, om inte han vill spela lite vill säga. (◠‿◠ )
 
 
Hjärnan känns fortfarande som mos och näsan är tät så jag ska fortsätta ta det lugnt och snart sätta på en kopp te. Imorgon vill jag vara frisk, på kvällen blir det premiären av Skönheten och Odjuret!!!! ✧*.◟(ˊᗨˋ)◞.*✧ Så det är bestämmt; imorgon ska jag må bättre. En till god natts sömn och sovmorgon borde göra gott. (◡‿◡✿)
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


A Drop of Snow

Hi!
Jag låg kvar och drog mig länge i sängen imorse, trotts att jag knappt kunde andas då näsan var bombtät. När jag tröttnade på att ligga där lyckades jag kravla mig upp. Dagen har sedan gått upp och ner, ena stunden är jag någorlunda ok medan i nästa mår jag skit. Men, men det är inte mycket att göra än att sätta sig på soffan och kolla igenom några avsnitt av Vampire Diaries. (^  _  -) Jag ringde även förskolan och sa att jag blir hemma imorgon med eftersom inte mådde bra alls imorse, det är snällare att ringa dem så tidigt som möjligt så de får en chans att ringa in en vikarie och jag får en dag till att bli frisk på.
 
Jag piggnade till lite på eftermiddagen så jag lyckades ta mig ut en kort sväng med Keyla. Solen har lyst från en klarblå himmel hela dagen, även om det blåst en hel del, så jag tyckte det kunde vara bra med en nypa luft och vitamin D. (◠‿◠ ) Jag orkade dock inte gå så långt, men en liten bit i lugnt tempo gick bra. 
 
 
 
 
Snödropparna är i full blom, våren är påväg!
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu blir det till att ta det lugnt resten av kvällen och kurera mig själv. Middag blir massor av ingefära- och vitlöksstekta grönsaker. Tur att jag tycker det är väldigt gott, hihi! 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Weird - Weirdness - Love

Hej!
Jag mådde sisådär när jag åkte till jobbet imorse. I söndags började jag åka på en förkylning (igen) och det har bara blivit värre dag för dag. Men jag tänkte ge det ett försök och åkte till jobbet ändå. Förmiddagen gick bara bra, barnen har varit riktigt duktiga idag. (๑ᴖ◡ᴖ๑) På eftermiddagen kände jag dock hur all energi bara försvann och mitt feber-kännetecken illamående började komma. Dock fick jag inte åka hem eftersom vi redan var en fröken för lite så jag fick ta en tablett och bita ihop. Det var inte så många barn kvar och de var rätt lugnt så det gick faktiskt bra. Jag satt mest och spelade inne med några barn medan en annan fröken var ute med några barn. 
 
 
 
 
Svarte Petter
 
 
 
 
Det var rätt mysigt, även om jag inte mådde speciellt bra. För att göra det lättare för avdelningen och fröknarna bestämmde vi/jag att jag är hemma imorgon så de kunde ringa efter vikarie redan idag. Då får jag också en dag att ta det lugnt och bli frisk på. Mot slutet av dagen hade vi inte många barn kvar så jag kunde ändå gå hem en halvtimma tidigare vilket var skönt. 
 
Hemma blev jag på lite bättre humör när det låg två roliga presenter till mig i brevlådan. (◕‿◕✿)
 
 
 
Nytt mobilskal då mitt "vardags-skal" gick sönder på Nya Zeeland. 
 
 
 
 
 
Nya numret av VEGO-magasinet!! Yay!
 
 
 
Så nu på eftermiddagen har jag tagit det lugnt och suttit och läst i tidningen Vegourmet som jag också har hemma. Jag är alltid sån när det gäller tidningar; jag måste läsa den jag har innan jag får påbörja den nya (jag kunde dock inte hålla mig från att bläddra igenom Vego snabbt för att se innehållet, hihi) och jag läser dem sida för sida, inget hoppande. (๑>ᴗ<๑) Men snart har jag läst klart Vegourmet så då kan jag sätta tänderna i det nya numret av Vego, så mycket inspiration och så lite tid att prova allt! I-landsproblem haha! 
 
 
Nu ska jag ta ut linserna, sätta på en kopp te och krypa upp i soffan och kolla på ett avsnitt av Vampire Diaries. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin