Pink & Baking

Hej!
Jag vet att det kanske är fel att säga men jag kan inte låta bli att njuta lite av den hela situationen som är nu. Visst tycket jag det är hemskt att folk dör och man ska lyssna på folkhälsomyndighetens rekomendationer, men det är rätt skönt att inte jobba lika mycket. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Varannan vecka kommer jag ha ledigt tre dagar på raken och varannan vecka får jag ledigt en söndag. Jag som inte brukar vara ledig på helgerna tycket det är rätt skönt eftersom sen Tim började jobba är han bara ledig under helgerna. 
 
 
 
 
Bild från i fredags då Tim hjälpte mig ta lite kort i en klänning jag köpte second hand för ett tag sedan.
 
 
 
 
 
 
Förra veckan var jag ledig tre dagar på raken så denna veckan är jag ledig måndag och söndag. Sen vi flyttade och kom iordning känns det plötsligt som jag har så mycket fritid. Jag tränar fortfarande fem dagar i veckan med Pamela Reif och nu med mer tid kan jag prova nya videos och kombinera dem så som jag vill. Det är riktigt roligt! (✿◠‿◠) Jag har även börjat baka mer igen och laga ordentlig mat vilket jag mår så bra av när jag gör. Jag tycker ju det är roligt att baka och laga mat när jag har tid till det. Som idag har jag stått en hel del i köket, men tagit allt i min egen takt och tagit paus när jag känner att jag behöver. 
 
 
 
 
Jag satte två degar på jäsning igår kväll och kunde imorse baka frallor. 
Recept från Portionen Under Tian
 
 
 
 
Det är chokladbollens dag idag så jag bakade chokladbolls-kakor. 
Receptet hittade jag här
 
 
 
 
 
Idag kom hjärtat hem tidigare än vad han skulle så nu sitter vi och myser på soffan. Det var en rolig överraskning! (◍•ᴗ•◍) Jag tycker om att ha honom hemma! 
 
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Move to Majorna

Hej!
Ja, det har hännt mycket de senaste veckorna. Vi köpte nästan ett hus (vi hade skrivit under alla papper och betalat depositionen) men det gick inte bra på besiktningen så vi valde att dra oss ur det hela. Då hade vi lite mer en 1 vecka på oss att hitta någonstans att bo eftersom kontraktet på längeheten vi bodde i gick ut 4 Maj. ( o  .  o ) Ett tag såg det ut som vi skulle få bo på Orust hos mina föräldrar tills vi hittade något, men en vecka innan flytten fick vi tag på ett par som ville hyra ut sin lägenhet i Majorna under sin uppsägningstid (3 månander). Det var perfekt för oss!! o(◠‿◠)o 
 
Dagen efter, måndagen den 27 april, var vi på visning av en lägenhet (bostadsrätt) inte långt från där vi bodde (Västra Frölunda). Den är verkligen jättefin och det var många som var på visningen. Både jag och TIm älskade den men ville inte bygga upp några förhoppningar eftersom det var mycket folk där och vi kunde inte betala mycket mer än utgångspriset. Dagen efter ringde mäklaren runt och vi la ett bud. Ingen annan hade ännu bestämt sig så lite senare ringde han och sa att säljaren ville skriva kontrakt så snart som möjligt. Det blev lite förhandlingar och vi gick upp lite i pris vilket hon accepterade då vi kunde skriva kontraktet samma dag. Jag hade redan kollat med jobbet om de kunde få någon som kom och bytte av mig om vi skulle skriva kontraktet. Så dagen efter visning köpte vi lägenheten!!!! o((*^▽^*))o Det är fortfarande svårt att ta in och jag tror inte vi förstår förrän vi väl flyttar in. Det roliga är att någon försökte lägga högre bud senare samma dag men mäklaren och säljaren var ärliga mot oss och tog inte imot budet då de redan accepterat vårt. Yay!
 
 
Åter igen till lägenheten i Majorna, flytten gick den 2 maj. Pappar, Erik och Elias kom och hjälpte till och hade med sig hästtransporten. Vi fick ändå åka två vändor för att får med allt. Vissa saker tog det dock med sig hem då vi kommer får bo hemma hos mina föräldrar två veckor mellan denna lägenheten och vår alldeles egna lägenhet. Men allt gick bra och vi har börjat komma iordning här i Majorna. 
 
 
 
 Hejdå Kondensatorsgatan. Jag har trivts men är redo att flytta vidare. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här kommer lite bilder från samma dag vi flyttade in i Majorna och bilder tagna idag. Jag har fått undan många fler kartonger och sorterat en hel del så nu börjar det kännas hemtrevligt här. 
 
 
 
Jag plockade upp saker i köket och TIm i vardagsrummet. När jag kom in hade han gjort detta. Så gulligt!!!! (◍◍)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag är jag ledig så jag har hunnit med en hel del som sagt. Jag har (förutom att städa och packa upp) tränat men Pamela Reif på youtube, gått en promenad till affären och sen gjort falafel på gula ärtor (recepet från boken Under Tian) som vi kommer ha till middag. (◠‿◠✿) Nu har hjärtat precis kommit hem från jobbet så jag ska sluta skriva om umgås. 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin