Trendiga smycken och accessoarer

Trendiga smycken och accessoarer - beccadesign.se

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se- Massor av trendiga
smycken, klockor, ringar, örhängen,
halsband och armband!

Fresh Biscuits

Moshi Moshi!
Idag var det jobbigt att ta sig upp ur sängen strax efter fyra... Men får jag bara mitt morgonkaffe så löser sig allt. Åh du underbara, magiska dryck vad skulle jag göra utan dig. Hihi! (ᴖ◡ᴖ) 
 
På jobbet har det flytit på. Det började rätt lugnt men sen var det som om alla vaknat och vi hade ett jämnt flöde av gäster i cafét. Många skulle köpa med sig färdiga mackor till frukosten eller fikabröd till morgonfikat. (^   ^,) Även väldigt många tårtor har sålts idag. Med en av morgonens leveranser fick vi färska kardemummaskorpor, vilket vi inte haft på ett tag nu. Så under dagen har jag stått och packeterat skorpor i små påsar för försäljning. De ser väldigt goda ut, jag förstår varför folk har frågat efter dem. ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vädret har inte varit så roligt, det började regna på eftermiddagen och har regnat sedan dess. När jag kom hem la jag därför en inpackning av ricinolja och kokosolja i håret. Nu har jag precis duschat och känner mig sådär härligt ren. (◡‿◡✿) Jag ska försöka gå och lägga mig tidigare idag för att vara piggare imorgon då jag också börjar tidigt. Lördag börjar jag dock lite senare, men ändå tidigare än jag brukar jobba på lördagar så jag ska vara en duktig flicka och gå och lägga mig när jag borde. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback