Trendiga smycken och accessoarer

Trendiga smycken och accessoarer - beccadesign.se

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se- Massor av trendiga
smycken, klockor, ringar, örhängen,
halsband och armband!

Camping Musical

Hello!
Jag stannade kvar och jobbade en timma extra igår då de frågade mig om jag kunde. En timma extra gick bara bra men mer hade jag inte kunnat då vi skulle iväg på kvällen med familjen. Det är roligt när jag får mer jobb, jag tycker ju det är jätteroligt att var på Café Oasen. 
 
Men sen blev det snabba ryck. När jag kom hem var det bara att byta om och sen åka iväg igen med mamma, pappa och Elias. Erik har arbetat på en musikal med sin klass, de har skrivit den alldeles själva. Igår kväll hade den premiär. Men innan det åkte vi till en husvagnsfirma eftersom mamma och pappa har köpt en ny husvagn och de skulle skriva på papprena. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Påvägen stannade vi till på Espresso House så jag kunde få lunch/middag. De hade inte dundergröten jag varit nyfiken på men de hade en "overnight oats" som är helt vegansk. Den är gjord på bland annat glutenfria havregryn, linfrön, havremjölk, mango, passionsfrukt och blåbär. Jag köpte även en kaffe, de har ju havremjölk (Oatlys iKaffe, yay) nu som man kan välja till kaffet!(*⌒ヮ⌒*)Allt smakade väldigt bra. 
 
Musikalen heter Alla Älskar Camping och var riktigt rolig. De har gjort ett jättebra jobb eleverna på Rytmus Musikgymnasium årskurs 2. Jag filmade lite men har inte klippt ihop det ännu. Det kommer dyka upp här på bloggen när jag fått tid till det. (^ _ -)
 
 
 
 
 
Erik var en an mina favroitkarakärer "Nisse med posten"(och nej jag är inte partisk, hihi), han fick alla att skratta.
Han är den som står upp i blå skjorta på bilden. 
 
 
 
 
 
 
Vi kom hem rätt sent, inte jättesent men för mig som går upp strax efter fyra på morgonen så var det sent. Jag var så trött så jag gick raka vägen till sängen (efter att ha tagit ut linserna och tvättat bort sminket förståss). 
 
 
Idag har jag varit och jobbat igen. Det är så mysigt att få vara med och öppna cafét. Även idag fick vi massor av härliga leveranser med gott. Det kanske är tur att det inte finns mycket veganskt, annars hade jag ätit alldeles för mycket gott haha! Men det finns lite veganska kakor, bröd och chokladbollar vilket jag tycker är en bra början. 
 
Jag stannade kvar en timma extra idag med så jag var hemma lite senare än vanligt. Den svarta bilen är lagad, det glömde jag nämna så jag har kunnat ta bilen både igår och idag vilket är såååå skönt! Buss går ju bra, men det är mycket skönare att kunna åka när man vill och slippa gå ute i kylan på morgonen. Imorse var det frost så då var jag väldigt glad över att ha bilen med värme i. ( ◠‿◠ )
 
Hemma har jag duschat och tagit det lugnt, mycket mer har jag inte hunnit med. När jag duschar gillar jag att ta tid på mig, inte inne i duschen utan efter. Jag smörjer in kroppen, håret, fötter och lägger en extra mjukgörande kräm på alla tatueringarna. Jag tycker verkligen inte om när min kropp blir torr, och man känner sig så mjuk och härlig efter att ha smörjt in sig. Dessutom luktar man gott, hihi! 
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Men först ska jag dricka upp mitt te och kolla lite på the Big Bang Theory. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback