Calm day at home

Hej!
Hjärtat höll sig vaken under hela Sagan om Ringen igår. Han tyckte den var bra, inget han blev helt galet förtjust i men den var bra. Vi väntar med att se Sagan om de två Tornen till nästa helg. 
 
Vi hade sovmorgon imorse men kom ändå upp i rätt dog tid för att göra några ärenden. Efter det har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Jag bakade ett bananbröd (gluten fritt och utan vitt socker). Det blev bra, men inte bildvänligt hihi! På eftermiddagen tog jag en promenad i solen, det var så härligt ute. Det har varit varmt både igår och idag så vi har inte behövt använda elementet något och under dagen har jag kunnat gå i kortärmad topp och kjol utan extra lager. (๑ᴖ◡ᴖ๑) 
 
 
Nu har jag precis kollat på senaste Disneyland Paris vlogen från Gregory Gaige. Han youtube gör mig alltid så glad och ger mig min dagliga dos av Disney, hihi! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det blir ett lugn avslut på den här helgen. (◠‿◠✿)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Lego Kapiti

HI!
Vi hade en mysig kväll igår och kom inte säng förän rätt sent... Därför var det skönt med sovmorgon imorse. 
 
När vi var redo åkte vill till Paraparaumu för att köpa mer gluten så jag kan göra mer seitan. Jag köpte över 2kg, haha! (๑>◡<๑) Vi får se hur länge det räcker. Vi var även inne i köpcentrat där så hjärtat kunde gå till Game Stop. De hade en stor häftig display av lego där just nu. 
 
 
 
 
 
Allt är byggt av Lego.
 
 
 
Hemma har vi inte gjort så mycket. Tagit det lugnt och njutit av helgen. (✿◠‿◠) Dave kom förbi en stund. Jag lät honom och hjärtat få vara ifred, istället gick jag och satte mig i vardagsrummet och läste. Jag har börjat på bok 18 av Sagan om Isfolket, min favroit-serie. Jag minns inte något hittills ur denna boken så det är spännande att läsa den igen. 
 
 
Hjärtat har precis gått med på att ge Sagan om Ringen en chans, yay! (tro det eller ej men han har inte sett någon av filmerna) Så jag ska gå och börja med middagen så vi kan börja titta på den så snart som möjligt då filmerna är rätt långa. Kanske han förstår varför många har Nya Zeeland som dröm resemål efter att ha sett filmerna? Vi får se, han kanske inte äns orkar se hela. (^   _   -) Jag älskar dem iaf och tycker det är dags att se dem igen. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Seitan it's Good

Kia Ora!
Äntligen lördag, yay! Och vad jag vet hade vi ingen besökare inatt, bara en Petunia som hoppade till mitt i natten och väckte oss. (๑>◡<๑) Annars sov jag gott hela natten och vaknade när hjärtat stod i duschen.
 
Jag började dagen med en härlig dusch av kropp och hår. (✿◠‿◠) Efter att sen ha ätit lunch i lugn och ro gick på min dagliga promenad till affären. Det har varit lite varmare idag (20c), men väldigt blåsigt. Det var ändå skönt att inte behöva frysa allt för mycket. När jag kom hem skärde jag upp grönsaker till middagen och seitansteken jag gjorde igår. Ni som läste gårdagens inlägg vet att det blir seitan-pizza hos oss idag, mumms! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det är skönt att ha allt uppskuret inför kvällen så jag bara kunde baka ut pizzan, toppa den och in i ugnen. Jag använder mig av mitt favorit recept på pizzadeg från Zeinas Kitchen, ni hittar det här
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är hjärtat hemma och det är officielt helg för oss, yay! Så vi ska forstätta mumsa på vår pizza och njuta av lördagskvällen. 
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Night Guest

Hi!
Jag måste bara berätta om vad som hände inatt. Jag vaknade och behövde gå på toa, när jag öppnade dörren och gick ut i hallen hörde jag något vända på stället och rusa ut i köket och ut genom kattluckan. Jag blev så rädd att jag pep till. När jag sen var klar på toaletten och gick ut i hallen igen hör jag något sätta fart igen och rusa iväg, men inte ut denna gången (jag tänder aldrig lamporna på natten, därför såg jag inte vad det var). Mitt hjärta, som vaknat av det hela, kom ut för att se vad det var. Han sa att det lät som en hund då katter gnäller inte så. Men han/hon gjorde inget ljud så det var mitt pip som han trodde kom från en hund, haha! (๑>◡<๑) I vilket fall som helst hittade vi bara Petunia i vardagsrummet helt uppskrämd. Vi tror därför att det först var en främmande katt inne som blev skrämd av mig och sprang iväg. Den andra gången måste Petunia ha gått ut i hallen på helspänn för att se vad som hänt och sen blivit skrämd av mig när jag kom ut från toaletten (hon kan vara väldigt spänd av sig och hoppar till för minsta lilla, som t.ex. en snysning). Men det skrämmde verkligen upp mig, haha! 
 
Förutom detta nattliga lilla äventyr så sov jag gott och vaknade inte förrän hjärtat kom in i sovrummet färdigduschad och klar. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Min dag har sen flytit på som den brukar med hus-sysslor, en promenad till affären och en lugn lunch när jag kom tillbaka. Jag provade granolan jag gjorde i onsdags och den blev så god. (๑✧◡✧๑) Det är en saffransgranola från Vegomagasinet, ni kan hitta receptet här
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen har jag gjort en ny seitanstek och en pizzadeg. Pizzadegen får stå i kylen och jäsa tills imorgon, jag blev så sugen på seitanpizza igen så det blir vårt lördagsmys. (✿◠‿◠) Idag blir det biffar som är kvar sen igår, yum! 
 
 
 
 
Innan jag avlsutar måste jag säga super, duper, mega Grattis till min lilla sötnos Keyla som fyller hela 7 år idag. Hur har tiden gått så fort? Du betyder så mycket för mig min lilla tjej och jag längtar så efter att få krama om dig igen och gå på långa härliga promenader tillsammans. Jag älskar dig! 
 
 
 
 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Dille på Dill

Hello!
Jag och hjärtat hade en rätt lugn dag hemma igår. Vi var aldrig på något Anzac "minnes-stund". Han städade lite och jag gjorde en ny granola. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Annars hände det inte mycket. Jag blev så otroligt trött på eftermiddagen så jag tog aldrig äns fram datorn, därför skrev jag inget. 
 
 
Idag är hjärtat tillbaka och jobbar. Jag har varit på min promenad till affären och sen har jag gjort biffar och en röra till middagen innan jag kunde sätta mig och kolla på ett avsnitt av the Orignials. Det trappas verkligen upp nu och man märker att det närmar sig slutet av säsongen. (◠‿◠) Men jag är bara på säsong två så jag har fler säsonger att se fram emot. 
 
Till middag idag blir det ett recept från senaste numret av tidningen Vego; Dilliga Kikärtsburgare med Avokadoröra. Jag älskar att jag kan läsa deras nummer i appen eftersom jag verkligen älskar Vego och kan på så sätt njuta av varje nummer och få inspiration även om jag inte befinner mig i Sverige. Papperstidningarna väntar dock på mig när jag kommer hem, det digitala kan aldrig slå att bläddra i en tidning eller bok. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det här receptet var riktigt gott! Särskilt om man älskar dill, som jag gör. Jag vet inte varför men de senaste månaderna har jag bara älskat dill. Men det kanske bara är bra eftersom dill har många bra hälsoegenskaper. De skrev om det i tidningen Vego och jag hade ingen aning om att dill var bra på så många sätt. Så jag öste på med massor av dill i avokadoröran, haha! 
 
Nu ska hjärtat och jag fortsätta vår torsdagskväll tillsammans. 
 
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Soft

Hej på er!
Hjärtats förkylning var mycket bättre i helgen, men blev sämre igår igen stackarn. Jag hoppas verkligen det går över snart för honom. Han är och jobbar idag men är ledig imorgon då de firar Anzac Day här på Nya Zeeland. Det är skönt att få en kortare vecka ensam hemma. Men idag har det varit rätt skönt och jag har kunnat underhålla mig med mina vanliga sysslor. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
Jag började med en härlig dusch av både kroppen och håret. Denna gången skrubbade jag även kroppen och smörjde in ordentligt efteråt, så härligt! (✿◠‿◠) Efter lunch promenerade jag till affären och köpte lite smått till middagen. Vi har seitan kvar och jag har varit sugen på grönsaker och bönor så det är vad det blir, hihi! Jag kokade även linser och quinoa till. Eftersom det är rätt enkelt har jag hunnit med att sitta ner och titta på ett avsnitt av the Originals. Jag hann inte titta så mycket förra veckan så det kändes riktigt skönt att kunna sitta ner och titta i lugn och ro idag. 
 
 
 
 
Riven morot, linser och quinoa (kokade i grönsaksbuljng, vitlök och miso), kidneybönor, alfa alfa groddar, broccoli och seitan. Det blev sån gott!
 
 
 
 
 
Hjärtat mitt är äntligen hemma och vi ska njuta av vår kväll tillsammans. Imorgon har vi sovmorgon, yay!!
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Disney Tattoo

Hi!
Jag och hjärtat har haft en lugn hemma dag idag. Det är rätt kyligt ute så det har varit skönt att spendera större delen av dagen i sängen. Jag har redigerade bilder och skrev inlägget om kursen jag var på igår. Jag smakade aldrig på biten av rocky road som jag fick med hem från kursen så jag och hjärtat delade på den idag. Den var såå god! (๑✧◡✧๑) Men en halv bit var lagom, det är rätt mäktigt med så mycket choklad. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag precis kommit tillbaka från en promenad och ska snart göra mig en kopp kaffe. Vi kommer inte göra så mycket mer idag, bara ta det lugnt och mysa. (✿◠‿◠) Eftersom vi var iväg igår känns det skönt med en sån här dag idag. 
 
Hjärtat hjälpte mig att ta kort på min nya tatuering imorse. Den är två veckor och en dag gammal idag, nästan helt läkt. Det är lite skinn kvar som håller på att ömsa. Men nu kunde jag inte vänta längre med att ta en bild och visa er, jag älskar den!!!
 
 
 
 
En snäcka eftersom Den lilla Sjöjungfrun kommer alltid vara den Disney Prinsessa som ligger mig närmast till hjärtat. Disney slottet eftersom jag älskar Disney och resten bara passade in och gör den hela så fin!!
 
 
 
 
Vad tycker ni? Jag är verkligen så nöjd med hur den blev, den matchar min personlighet och stil så bra. Det var så härligt att jag kunde gå med bara armar igår i Wellington och få visa upp den för första gången. Min nästa tatuering är redan planerad, vi vet bara inte när jag kommer få den tatuerad ännu. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Sweet Release Vegan Marshmallow

Kia Ora!
Jag var så trött när jag kom hem igår så jag tänkte att jag skriver ett ordentligt inlägg idag istället. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
Jag och hjärtat var uppe i god tid och gjorde oss iordning för att sen hämta upp Dave och åka till Wellington. Hjärtat var så snäll förra helgen och betalade och bokade "Sweet Release Vegan Marshmallow class" till mig. Det var alltså en kurs hos Sweet Release Cakes and Treats i hur de gör sin veganska marshmallow fluff, deras marshmallows och sen rocky road. Jag var såå glad över att få gå på denna kursen och hade såååå kul!(*⌒ヮ⌒*)Dave följde med så han och hjärtat kunde roa sig under tiden jag var på kursen. 
 
 
 
 
 Jag älskar tavlorna de har hängandes runt om i cafét. Man kan köpta dem om man vill. 
Artisten är Lynda Bell och ni kan hitta hennes etsy-butik här
 
 
 
 
 
Det hela började med att vi fick presentera oss. Jag lämnade även över de veganska dammsugarna jag gjort som ett litet tack för vad de gör. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi fick alla varsin varm dryck (jag valde en cappuccino med mandelmjölk) som vi kunde smutta på medan Kristine Bartley, ägaren och grundaren till cafét, visade och förklarade hur hon gör marshmallow fluff. Alla som var där på kursen, vi var totalt 8 stycken, var så härliga och trevliga så man var inte rädd för att ställa frågor eller prata. Stämningen var så mysig och det var så kul att få prata med andra människor (eftersom jag är hemma hela dagarna har jag inget stort socialt liv direkt). När fluffet var klart förflyttade vi oss till ett bord där vi alla kunde sitta runt om. Kristine visade sen hur man kan bränna av fluffet med en brännare. Alla fick varsin lite tallrik med fluff på så vi kunde prova att bränna själva och smaka. Mumms! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
Nästa del var att Kristine visade oss var hur hon gör veganska marshmallows. Det fungerar ungefär som när man gör "vanliga", bara att man byter ut ägget mot aquafaba. De hade en avsvalnad marshmallow-deg i kylen från klassen innan oss som hon sen visade hur man delar/skär upp i bitar. Hon använde bara händerna till denna då hon senare visade hur hon gör rocky roads med marshmallowsen. 
 
 
 
 
Provsmakning av marshmallows, yum!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var verkligen så roligt att vara där och jag hade kunnat stanna hela dagen om jag fick. Men allt har ett slut. Vi fick med oss varsin bit av rocky roaden hon gjorde och en burk med marshmallow fluff. Kristine frågade även om det fanns tillräckligt av dammsugarna så alla kunde få smaka. Jag sa att om hon delar på dem går det bra. Jag fick en hel del beröm för dem, de var omtyckta. (◠‿◠✿) Det var roligt att kunna ta med något och dela med alla.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När jag var klar sms:ade jag hjärtat för att se vart de var någonstans. Han och Dave satt vid hamnen och drack varsin öl så jag promenerade dit. Det var så fint väder och helt underbart! När de druckit upp promenerade vi en bit längs hamnen innan vi gick tillbaka mot cuba street. Där stannade vi till på V1 Vegan. Förutom en liten marshmallow och en klick marshmallow fluff hade jag inte ätit någon lunch så jag köpte en raw peanutbutter cup. Den var så god! 
 
 
 
 
 
 
Denna bilden har jag inte redigerat någonting. Det var verkligen super härligt väder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom hem var jag trött men glad efter en så rolig dag där jag fått möta nya härliga människor! Jag och hjärtat tog det lugnt resten av kvällen och gjorde inte så mycket mer. Han är verkligen världens bästa som gjorde min dag! Jag är också glad att han och Dave kunde ha en rolig dag tillsammans de med. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Hasselback

Moshi Moshi!
Äntligen är det lördag, vilket betyder att vår helgen börjar ikväll. Jag tog lite längre tid på mig i affärena idag då jag gick till båda mataffärena och sen till två olika butiker för att leta reda på en billig presentask. Jag hittade en jättesöt! (◕‿◕✿) Imorgon ska jag och hjärtat till Wellington för jag ska göra en riktigt rolig grej som jag verkligen ser fram emot sååå mycket!!! Ni får höra mer om det då, men det är därför jag har köpt en presentask. Jag ville göra något till den som håller i det hela, något svenskt, så jag har idag gjort dammsugare/punchrullar av sockerkakan jag bakade igår. Därför behövde jag en söt ask att lägga dem i. 
 
Så större delen av dagen har jag pysslat med det i köket. Imellan har jag även skött tvätten, skurit upp seitansteken jag gjorde i torsdags och förberett potatis till kvällens middag. Det blir seitan med hasselbackspotatis i en ostig sås. Jag skar även upp lite broccoli som jag rostade i ugnen. Mumms!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så nu ska jag och hjärtat ha en mysig kväll, inte allt för sent då vi ska upp imorgon. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Perfekt Cakes

Hello!
Det verkar som hjärtats förkylning är på bättringsvägen. Han är fortfarande snuvig och snyter blod imellanåt, men han verkar något piggare och har inte ont i bröstet längre. Skönt det eftersom han är och jobbar idag med. Jag är hemma som vanligt och sköter hushållet. 
 
 
Det blev ingen promenad till affären idag då det var dags att duscha både kroppen och håret. Efter klippte jag luggen och smörjde in hela kroppen. Vad härligt det känns när man är klar! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Man både luktar gott och känner sig ren och fräsch. 
 
På eftermiddagen har jag bakat en sockerkaka och gjort en omgång granola. Sockerkakan blev helt underbar! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Så saftig och mjuk med den där härliga vaniljsmaken. Jag använde mig såklart av Karolina Tegelaar's recept, ni kan hitta det på hennes facebooksida "Kakboken utan ägg och mjölk". Vad jag önskar att jag hade en av hennes böcker, kanske jag får se till att köpa en när jag är tillbaka i Sverige och har en inkomst igen. Hon är så otroligt duktig och utvecklar verkligen sina recept till perfektion. Ni får ingen bild på kakan då den är liten och inte så fin i formen. Den ska nämligen användas till något annat jag ska göra imorgon. Men jag behöver inte hela kakan så det blev några smakbitar till mig och hjärtat, mumms! 
 
 
 
Middagen idag blir något jag blev sugen på för några dagar sedan; Stuvade makaroner och korv. Det blir seitankorven såklart och makaronerna kokades i sojamjölk. (✿◠‿◠) Till det massor av ketchup, yum! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Muffins for Breakfast?

Hi!
Hjärtat mitt är fortfarande inte frisk, men kunde inte stanna hemma idag heller. Jag hoppas verkligen har mår bättre snart. 
 
Min dag har varit som den brukar med en promenad till affären, en lugn lunch och sen har jag varit i köket. Seitankorven jag gjorde igår tror jag räcker till två middagar så därför frågade jag hjärtat om han ville att jag gör min vanliga seitanstek idag så vi har den resten av veckan. Jag behövde inte äns fråga för att veta svaret; han säger aldrig nej till seitan, haha! Så nu har vi en stor seitanstek i kylen och en uppskuren seitankorv. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Till middag blir det engelska muffins med seitan-korv och scrambled tofu. Yum! 
 
 
 
 
Uppskuren Seitankorv.
Receptet hittar ni här
 
 
 
 
 
Jag har aldrig sett engelska muffins (english muffins) i Sverige och prövade dem första gången på Nya Zeeland. Jag kommer fortfarande ihåg hur konstigt det lät när jag sovit över hos hjärtat första gången och han frågade om jag ville ha "toast" eller "muffins" till frukost. Jag valde muffins och undrade vad jag skulle få. Framför mig såg jag en stor, söt muffin som man brukar ha till fikat. Det var det såklart inte; det är mer som ett runt, platt bröd som man delar på mitten och ofta rostar. Jag har älskat rostade engelska muffins sen dess. Särskilt de med kanel och torkad frukt i, de påminner mig om början av mitt och hjärtats förhållande då han alltid gjorde dem till frukost åt mig när jag sovit över. (✿◠‿◠) Idag är det dock de vanliga englska muffinsen vi äter. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska det bli skönt att bara ta det lugnt resten av kvällen tillsammans med mitt hjärta. Ibland kan jag inte förstå hur lycklig jag är som har honom. Drömmen jag hade i många år om att få känna kärlek blev sann, och det är bättre än jag kunnat drömma om för jag har fått världens mest underbaraste person vid min sida. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


House-Girlfriend

Hi!
Hjärtat kunde inte stanna hemma från jobbet idag, trotts att han inte är helt friskt ännu. ♡  Det känns så jobbigt, jag önskar att ha bara kunde trolla bort förkylningen åt honom eller gå och jobba istället för honom. Ändå är det jag som är hemma och han som jobbar (även om jag inte kan hjälpa det då jag inte får jobba på mitt visum känns det tufft ibland). Men jag gör så gott jag kan här hemma istället med att sköta tvätten, disken, jag har skakat våra lakan och bäddat sängen och gjort mat som han tycker om. Vi åt ju köttfärslimpa igår och vi åt nästan upp hela limpan, hihi! Det var så gott! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊  Det som var över kunde hjärtat ta med sig till jobbet idag. Så jag har faktiskt gjort en till köttfärslimpa idag, hihi! Dessutom har jag gjort en seitan-korv som vi kan äta imorgon. Jag älskar seitan, men hjärtat mitt verkligen ÄLSKAR seitan. 
 
 
 
 
 Recept på Köttfärslimpan hittar ni här
 
 
 
 
 
Förutom att spendera mesta tiden i köket idag så har jag varit på min dagliga promenad till affären och sen kunnat sitta ner och ta det lugnt med mitt eftermiddags-kaffe medan jag tittat på youtube-videos. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag har börjat känna mig sådär ensam under dagarna igen och verkligen längtar till när mitt hjärta ska komma hem. Det är säkert bara hormoner som spökar då jag har mens just nu (hade en rätt jobbig dag kännslosmässigt i söndags, utan anledning). Så det ordnar sig nog snart. Jag får mysa med katterna under dagarna så blir det säkert bra.  (◠‿◠)
 
 
Nu är iaf mitt hjärta hemma, vilket jag är så glad för. Därför ska jag avsluta nu och ta vara på det som är kvar av den här dagen. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Blueberr... Blackcurrants

Hej!
Stackars hjärtat har åkt på en förskylning och stannade i sängen mesta delen av gårdagen. Jag gjorde muffins som jag planerat, något att pigga upp honom med. (๑ᴖ◡ᴖ๑)  Det skulle bli blåbärsmuffins och en variant av chokladmuffins men hjärtat råkade ta fel bär i affären, han kom hem med svarta vinbär. Jag upptäckte det först när jag hade smeten klar och skulle blanda i bären. Så jag tänkte att jag kan vell lika gäran ha i svarta vinbär. Det blev så bra och muffinsarna blev såååå gooda! I chokladmuffinsen blandade jag i krossade oreos och chokladknappar. Det blev också super goda! De här recepten var verkligen super för fluffiga och saftiga muffins.
 
 
 
 
 
Recepten kommer från Karolina Tegelaar facebooksida "Kakboken utan ägg och mjölk".
 
 
 
 
Idag har jag varit på min lilla promenad till affären så jag kunde köpa näsdukar och lite annat till hjärtat. Jag har även förberett inför middagen så vi har en färslimpa som bara är att sätta in i ugnen och potatis färdigskuren i en kastrull med vatten som bara är att sätta på plattan. Det blir sojafärslimpa med potatismos, gräddsås och lingonsylt idag. (✿◠‿◠) Mummms! Hjärtats aptit är i alla fall inte borta vilket känns bra och han får lite energi imellanåt så han ligger inte och halvsover hela tiden. Hoppas det går över fort och att han mår bättre imorgon efter att ha vilat hela dagen idag.
 
Nu ska jag gå och göra ett kopp kaffe till mig och äta en muffin, hihi!
 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Oreo Start

Hej!
Jag och hjärtat hade en sovmorgon imorse vilket var så skönt. Han kom sen med kaffe på sängen och en oreo, yum! (✿◠‿◠) Han är för gullig! Efter frukost tog jag en härlig, varm dusch medan hjärtat klippte gräset och möblerade om lite i sovrummet. Han flyttade bara en hylla och tog bort den stora saccosäcken vi haft här inne. Han var också världens underbaraste som hjälpte mig med en sååå rolig grej till nästa helg. Ni kommer få veta då vad det är, jag är såååå exalterad!!!! o(*⌒ヮ⌒*)o
 
 
Det har varit varmare idag och solen har varit så härlig! Så på eftermiddagen tog jag en promenad. Annars har vi inte gjort så mycket. 
 
 
 
Arkiv bild från förra söndagen. Jeff och Petunia låg och sov så sött tillsammans.
 
 
 
 
Resten av vår söndag kommer bli lugn. Det är rätt skönt att ta det lugnt ibland och inte göra mycket.
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Little ball of fur

Moshi Moshi!
Jag lyckades somna om när hjärtat gick upp och vaknade senare när han kom in i rummet och började hoppa i sängen för att väcka mig, haha! Hans lekfullhet som han fortfarande har kvar är något jag älskar med honom, vi kan "never grow up" tillsammans. ♡ Men det är lördag vilket betyder att han behövde åka till jobbet. Dock är det sista dagen innan helg, yay!! 
 
Jag måste berätta om något super gulligt som hände igår. Stella, den tredje katten i familjen, lever i princip utomhus. Hon kommer in för att äta och går sen ut igen. Är man ute tycker hon om att gosa och gillar att vara med. Det är bara att hon inte vill vara inne av någon annledning. Men igår kom hon in i sovrummet, självmant och kröp upp bredvid mig (hon försökte komma upp i knät men hon ha klorna konstant ute och gillar att klösa. Jag hade tunna strumpbyxor och kände inte för att få trasiga ben). Tillslut kom hon till rätta och låg på min arm och halvsov medan hon hade tassarna på mig. Lilla sötnosen! ♡ Jag ville verkligen inte flytta henne, men tillslut var jag tvungen då det började bli sent och jag behövde göra mig redo för sängen. Det tog inte lång tid innan hon gick ut igen, men det var mysigt att hon kom in och gjorde oss sällskap. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min dag har sett ut som det brukar. Jag tog en promenad till affären mitt på dagen och har sedan tagit det lugnt. Jag har diskat kattskålarna, föutom vår disk, och fått tvättat lite kläder. Sen har jag tittat på the Originals. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Vi ska äta seitan burgare till middag så allt jag behöver göra är att steka lite seitan. Enkelt och gott! 
 
 
Nu är det snart dags att plocka fram elementet, som jag gör varje kväll då det blir för kallt. På tal om kyla, för ett par dagar sedan upptäckte jag att det kommit snö på bergen. 
 
 
 
Inte jättelätt att se då jag tagit bilden med mobilen. 
 
 
 
 
 
Sommaren är verkligen över. Men vi kan fortfarande få fina dagar. Om väderprognosen stämmer ska vi få 19 grader imorgon. (◠‿◠) Kanske jag och hjärtat kan komma iväg på en promenad? Vi får se vad vi hittar på för vi har inga planer alls denna helgen. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin