Opening Disney Store

Hej!
Nu kan jag berätta om varför vi var uppe så tidigt idag. Det var för att åka till Mall of Scandinavia och gå till Disney Store innan de öppnade så jag kunde få göra öppnings-cermonin. o(*^▽^*)o Som vanligt räknar jag med extra tid vilket gjorde att vi var utanför butiken en timma innan de öppnade. Men vi satt och myste tillsammans och pratade så tiden gick rätt snabbt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag fick sen vara den som vred om den stora nyckeln och öppnade butiken, vilket gjorde att jag själv fick en liten nyckel. Man kan göra detta i olika Disney Store runt om i världen och samla olika nycklar. Nu har jag min första, yay! (/^▽^)/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min första Disney-nyckel! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
 
Jag gick sen runt ett tag i butiken och köpte en hel del som jag tittat på via sociala medier. Jag är verkligen super glad över allt jag hittade!
 
 
 
 Beauty and the Beast clutch, en Disney prinsess mugg, en Dinsey pin, Tiger och Ior från filmen Christopher Robin. Jag har redan Phu och Nasse från samma kollektion hemma. (^    ^,)
 
 
 
 
 
 
Resten av dagen har vi strosat runt på Södermalm. Vi har tittat in i lite olika butiker och hittat lite nya kläder i second hand butiker. Det har varit en härlig dag tillsammans. (✿◠‿◠) Här kommer två bilder. 
 
 
 
Nutella Banana Mylkshake på Delivore. Vi åt lunch där innan vi gick in i Goodstore och köpte lite smått och gott. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är vi tillbaka på rummet för kvällen. Imorgon har vi vår sista hela dag i Stockholm. Vi får se va vi hittar på, vi har några små idéer om vad vi vill göra. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Update

Hej!
Det har hännt mycket det sissta och jag har inte hunnit sätta mig ner ordentligt för att skriva. Men nu ska jag försöka sammanfatta det viktigaste. Annledningen till varför jag varit upptagen är för att mitt hjärta landade i Sverige tisdagen den 19 December!!! o(*⌒ヮ⌒*)o Jag är så glad över att ha honom hos mig igen! Därför har det varit mycket förberedelser inför att han skulle komma och jobb mellan det. När han landade på morgonen var det snö ute vilket var så kul, det kunde inte varit en finare vintermorgon att landa på. Han har inte sett snö mer än en gång i livet innan så han tyckte det var jättevackert. Jag visade honom Café Husaren, mitt jobb, den dagen och vi strosade runt lite i Göteborg. Vi bara njöt av att vara tillsammans igen. 
 
 
 
Dagen efter åkte vi till Liseberg! Jag vill verkligen visa mitt hjärta hur en riktig jul är och varför jag älskar julen. Vad passar vell då bättre än Jul på Liseberg? Vi hade en så mysig kväll där tillsammans som jag nu bara kommer visa bilder från för en bild säger mer än tusen ord. (◠‿◠ )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter de två dagarna tillsammans var jag tillbaka på jobbet fram till jul. Mitt hjärta roade sig själv under dagarna. Men det var helt underbart att ha honom att komma hem till, få somna bredvid och vakna upp bredvid. Han betyder allt för mig. 
 
 
 
Dagen innan jul åkte vi hem tiil Orust, efter att jag slutat jobbet, så hjärtat fick säga hej till familjen. Alla var glada över att få träffa honom igen. Han mådde tyvärr inte så bra den dagen (han åkte på en förkylning) så han gick och la sig i min säng medan jag griljerade seitan skinkan coh slog in de sista julklapparna. Sen åkte vi till husvagnen på Hafstens camping där vi sov.
 
Julafton firades med familjen, först hos mormor och morfar en stund på dagen och sen resten av kvällen hos farmor och farfar. Det var verkligen en av de bästa jular jag har haft, hjärtat säger att det är en den bästa julen han någonsin haft. Och han tyckte om Kalle Anka, hihi! (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den veganska delen av julbordet beståeende av anammas prinskorvar, mina hemmagjorda "köttbullar", Janssons, Coops tofu-"sill", hemmagjord rödbetssallad och seitan skinka. 
 
 
 
 
 
Till dessertbordet hade jag gjort saffransmumms, pepparkakasmuffins med cream cheese frosting och pepparkakor. Vegansk såklart!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår, juldagen, lämnade vi Hafstens camping och åkte upp till Stockholm. Jag körde, vilket gick bara bra då allt flöt på bra. Vi kom hit på kvällen så vi checkade in, parkerade bilen och gjorde oss hemmastadda. Det var så skönt att kunna lägga sig tidigt efter många sena nätter och sen kunna ha sovmorgon. Jag behövde det kan jag säga, min kropp har givit mig tydliga tecken på att jag stressat för mycket. Men nu är jag ledig och bara njuter av tiden med mitt hjärta. Tillsammans med honom mår jag som bäst. 
 
 
 
Idag började vi med sovmorgon, även om vi vaknade innan larmet. VI åt frukost på hotellet som ingick i priset. Det var inget enormt veganutbud men det räcker gott och väl för oss. Det fanns både yoghurt, granola, sojamjölk, bröd och smör så då klarar vi oss bara bra. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Vi har sen varit runt på gatorna här i Stockholm och varit i många olika butiker. Jag lyckades fynda massor av mina standard produkter (ex. balsam och ansiktsrengöring) från Lush för 50% rabatt vilket är super! Det blev också en ny hängsle-kjol från Kawaii. Hjärtat har hittat mycket kul han med och vi har haft en jättemysigt dag tillsammans. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lunch på Vegan House; Cheese Burgare, sötpotatispommes frites och tryffelmajo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har vi en mysig kväll på rummet. (✿◠‿◠) Vi hade med oss bröd och rester från julafton så vi har kunnat äta det idag med till middag. Det är både gott, mysigt och sparar oss pengar.
 
Imorgon ska vi upp tidigt för något spännande. Ni får höra mer om det när jag skriver nästa gång. Jag ska försöka uppdatera med nu när jag är ledig och har mer tid. Dessutom händer det mer som är roligt att skriva om. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Catch Up

Hej!
Det var ett tag sen jag skrev här nu, det har hännt en hel del. (^   ^,) På jobbet rullar allt på som vanligt och julmarknaden i Haga som de har varje helg fram till jul har dragit igång. Vi har också ett bord utanför cafét där vi säljer massor av våra bakverk vilket är så roligt! Sen har jag fått veta att lussekatterna (även de gigantiska) vi har är veganska! o(*^▽^*)o Ni som känner mig vet att jag älskar julen och allt därtill så nu när det är December bara jag myser och går runt med härliga julkännslor. 
 
 
Det är svårt att minnas allt som hännt i detalj, därför kommer här lite bilder istället på vad jag har haft för mig. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
Jag har varit hemma ofta när jag har en dag ledig. Då passar jag såklart på att gosa så mycket jag kan med mina små sötnosar och går på promenad med de här två bustrollen. 
 
 
 
 
 
24 November träffade jag Limes, Desiree och Evelina för lite mys. Jag hade en så härlig och avslappnad kväll med mina underbara vänner. De får mig verkligen att må så bra! Jag kom dit lite senare då jag jobbade på förmiddagen, så de hade middagen klar när jag kom. De är verkligen bäst! 
 
 
 
 
 
I torsdags var jag med mamma på IKEA i Uddevalla för att köpa de sista julpyntet. Vi passade på att äta på deras julbord, som faktiskt har en del veganska rätter iår som t.ex. tofu "sill" i senapssås och gravad morot. Vi var även inne på Torp så jag köpte några fler julklappar. Nu är jag nästan klar med alla julklappar, det fattas bara några få små. 
 
 
 
 
 
Första December dekorerade jag mitt "vardagsrum" i källarlägenheten. Jag tycker det blev riktigt mysigt och fint!
 
 
 
 
Igår, 2 December, var jag på julbord med familjen. Med oss var även farmor, farfar och Leif (min farbror) med sin familj. Vi var på Stenungsbaden.
 
 
Tyvärr hade vell inte jag den bästa upplevelsen av deras mat och service. När vi ringde och sa att jag är vegan sa de att de har en tre rätters standard meny som jag kommer få istället för julbordet. Detta är första rätten jag blev serverad, alltså var det ingen förrät. Det var gott, men lite fantasilöst med färdiga "köttbullar", "prinskorv", en stor skiva rotselleri, bönor och brysselkål. Men desserten var värre. De kom med ett fat av ihopplockat godis (samma som finns på julbordets dessertbord) som dessutom inte var veganskt. Det var bland annat gräddkola (alltså med mejeri produkter i), mintkyssar (som har egg), geléhallon (gelatin) m.m. På fatet låg även fyra små pepparkakor och en liten skål med en kula sorbet. (-   -') Mamma gick och klagade så de bad om ursäkt och kom senare ut med en upptinad bulle till mig också (som fortfarande var fryst i mitten, gissar på att det var Findus kanelbullar). Alltså inte det bästa, särskilt när de inte äns har kunskapen om vad som är vegankst och inte. Vi betalar ju faktiskt för detta (även om de drog av en summa från min mat eftersom det blev fel). Men det var mysigt att träffa alla igen!
 
 
 
 
Annat som har hännt nu den senaste veckan är att jag och mitt hjärta har äntligen kunna skicka iväg hans ansökan om uppbehållstillstånd i Sverige.(*⌒ヮ⌒*)Prosessen är dock oftast lång (kan ta mellan 1-2 år, eller längre om man har otur) men för vissa går det lite snabbare. Men nu är allting inskickat och väntan kan börja. Jag skickade in min del igår kväll. Det känns så skönt, vi har äntligen påbörjat resan för att han ska kunna flytta hit till mig i Sverige. 
 
 
Jag sitter hemma just nu, jag är ledig idag så eftersom jag åkte hem för julbordet igår så stannade jag en natt. Snart ska jag börja med middagen och äta hemma innan jag åker tillbaka till mitt lilla krypin i Göteborg. Nedräkning till jul har börjat och snart är mitt hjärta här hos mig. Jag kan knappt vänta!!
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin