Life uppdate

Hej!
Jag lever och mår bra, har bara inte suttit vid datorn mycket alls det sista. Jag jobbar på på Café Husaren och trivs verkligen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Men eftersom jag lägger mycket tid på pendlingen blir det långa dagar så jag gör inget annat än sover, gör iordning mat och jobbar.
 
 
 
Gick förbi den här söta nallen, som blåste bubblor, en morgon i Haga.
 
 
 
 
Jag var ledig i måndags så jag passade på att skypa med mitt hjärta.  Han är annledningen till varför jag orkar med och gör allt som jag gör. Jag älskar honom! Senare åkte jag och mamma iväg till Torp. Jag hade hunnit få en av mina löner så jag kunde köpa lite smått jag behövde. Det kändes så härligt! Mer orkade jag inte med den dagen, vi åt en rätt sen middag och sen gick jag och la mig. (◡‿◡✿)
 
 
 
---
 
 
 
Idag har jag också varit ledig och kunde skypa med hjärtat mitt. Jag mår så bra varje gång jag får prata med honom, han betyder verkligen allt för mig!  Allt jag tänker på är honom och längtar så efter att få vara med honom igen. Om allt går som planerat kan vi förhoppningsvis påbörja vår ansökan för hans uppbehållstillstånd snart. Det är allt jag kämpar för just nu, drömmen om ett liv med mannen i mitt liv. 
 
 
Tillbaka till idag, hihi. Jag har tagit det rätt lugnt och bara varit hemma resten av dagen. (◠‿◠På förmiddagen har jag städat lite i köket och satte på en tvätt innan jag gjorde granola. När jag ändå var igång fortsatte jag med att vika tvätt, hänga upp tvätten när den var klar och satte på torktummlaren. I köket gjorde jag sen rent diskmaskinsfiltret. Sen har jag inte gjort mycket mer än att kolla runt på nätet och instagram. 
 
 
 
Det är inte alltid så lätt att äta frukost och kolla på instagram ifred, haha! 
 
 
 
 
Nu ska jag gå och sätta mig i soffan och titta på Downton Abbey, jag känner att jag behöver försvinna bort en stund och bara koppla bort allt som försigår i mitt huvud. Dessutom älskar jag Downton Abbey. (◠‿◠)
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Work, Work, Work

Hej på er!
Jag har jobbat på i fem dagar och har idag en dag ledigt. Det känns skönt, även om det är roligt att jobba så behöver man få ledigt också. I helgen gick det många Hagabullar, vilket inte är konstigt då de är så goda! Vi har haft fullt upp och jag känner att jag lär mig mer och mer. Jag kan fixa nästan alla maträtter på beställning nu och vet hur man gör mackorna på morgonen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det är är roligt eftersom jag mitt mål är att klara allt utan att behöva fråga. 
 
 
 
 
 
 
 
---
 
 
 
Idag är jag som sagt ledig vilket känns välbehövt. Jag började med att skypa med mitt hjärta på morgonen vilket kändes så bra! Jag saknar honom varje dag och kan knappt vänta tills vi ses igen, att få känna hans armar runt mig och hans doft. Det är hemma. ❤ Sen har jag satt på en tvätt som jag senare hängde upp eller la i torktummlaren. Jag gjorde även en ny omgång granola då den nästan var slut. Resten av dagen har jag försökt ta det lugnt och vila. Mamma och jag åkte till affären en sväng på eftermiddagen så jag kunde köpa några små saker. 
 
 
 
En trött Tuffsan efter morgonen promenad.
 
 
 
 
Nu är det snart dags för middag, sen ska jag inte göra mer idag då det är min ända lediga dag denna veckan. Jag kommer jobba 6 dagar, vilket jag tackat ja till innan de schemalagde mig. (◠‿◠) September månad har jag sagt till mig själv att jag får lov att jobba på, men sen får jag försöka stoppa mig själv i oktober och inte jobba mer än heltid. Jag tycker det är roligt och tackar gärna ja till mer än vad jag borde ibland, men just nu behöver jag det och känner att jag klarar av det. (✿◠‿◠) Förhoppningsvis får jag snart napp på en lägenhet också, jag håller stenkoll på annonser varje dag för att kunna ansöka så fort som möjligt då något intressant dyker upp. Det hade varit skönt att slippa pendla. Men jag trivs som sagt jättebra på jobbet och är glad att det var där jag hamnade. 
 
 
Hoppas ni får en bra vecka!
 
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Two Days off

Hej!
Nu var det ett tag sedan jag skrev senast. Jag har jobbat på hela förra veckan, vilket har gått bara bra. (✿◠‿◠) Jag avslutade veckan med att jobba på Café Oasen i söndags. Det var roligt att få vara där igen och skönt att inte behöva åka så långt en dag. Annars trivs jag otroligt bra på Café Husaren och har nu även börjat mitt sökande efter en lägenhet i Göteborg eller i närheten. Håll tummarna för mig! Får jag en lägenhet kan jag och mitt hjärta äntligen börja hans ansökan om ett visum till Sverige. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag och igår har jag varit ledig. Det känns att jag behövde det efter att ha jobbat 12 dagar under två veckor. (◡‿◡✿) Det är roligt att jobba och jag jobbar gärna mycket just nu då jag behöver pengarna. Men ibland behöver man en paus så man hinner varva ner och koppla av. 
 
 
 
Denna lilla tjej är ända kattungen som är kvar hemma nu. De andra två, bröderna, flyttade till sitt nya hem i lördags. 
Jag är ändå glad att de fick flytta till samma hem och det verkar som en bra familj de hamnar hos. 
Deras syster flyttar snart hon med till några bekanta.
 
 
 
 
Igår vaknade jag vid fyra på morgonen och kunde inte somna om. (๑>◡<๑) Någon gång mellan sju-åtta slummrade jag till något, men gick sen upp efter åtta för att skypa med mitt hjärta. Det var så härligt att få prata med honom ordentligt efter att inte kunnat skypa på länge.  Jag saknar honom och han är med mig i tankarna varje dag. Dessutom skriver vi ju regelbundet till varandra under dagarna. Men inget slår att få höra hans röst och se honom (förutom då vi är tillsammans såklart). 
 
Efter att ha skypat åt jag frukost och pysslade sen i köket hela förmiddagen. Jag gjorde granola, en seitanstek och chokladhummus. (๑ᴖ◡ᴖ๑) På eftermiddagen var det sen skönt att kunna ta en promenad med Keyla i solen, den tidigare promenaden på morgonen var i regnet. På kvällen kopplade jag sen av med ett avsnitt av Downton Abbey i följd av Fifty Shades of Grey. Det var mamma som ville se den (hon är hemma igen, kom hem i fredags) och det hade inte jag något imot. (◠‿◠) Den är verkligen bra! 
 
 
---
 
 
Idag hade jag "sovmorgon" så jag vaknade inte förrän klockan var nästan åtta. Jag kan inte sova mycket längre än det just nu då jag är så van vid att gå upp tidigt. Men då går jag och lägger mig rätt tidigt också. 
 
Det blev en morgonpromenad i regnet igen med Keyla, men det öste iaf inte ner när vi var ute. Just nu både blåser det och regnar massor. Jag har tagit en lång och härlig dusch då jag scrubbat kroppen, rakat mig och fått tvätta både håret och hela kroppen ordentligt. Efteråt klippte jag luggen och smörjde in mig. Så skönt det var att kunna ha tid och göra allting ordentligt! ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊ Sen har jag suttit och kollat runt på lite lägenheter och ställt mig i kö för några till. Nu har jag tänkt kolla igenom vad jag har för dokument och bevis när det gäller mig och mitt hjärta och vår relation. Det är sådan migrationsverket kommer vilja ha när vi söker visum. Därför tänkte jag börja kolla igenom allt redan nu för att ha så mycket som möjligt redo. 
 
Resten av dagen kommer jag bara ta det lugnt. Jag ska skära upp setiansteken och frysa in en del så jag har det till lunchlådor och middagar då jag jobbar. Men jag ska även äte lite av den ikväll, jag har saknat seitan. 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Vegan Magnum

Hej!
Jag har jobbat på i flera dagar nu så det finns inte riktigt så mycket att skriva om. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag går upp, gör mig iordning, åker till jobbet, jobbar och åker sen hem för att gå och lägga mig. Det är ju så när man pendlar från Orust till Göteborg. Men jag trivs så bra och har roligt med alla jag jobbar med. Cafét är verkligen super mysigt och jag kan rekomendera det helt ärligt vilket jag tycker är viktigt i mitt arbete. Jag vill jobba på ett ställe där jag kan stå för det jag säljer, och det kan jag på Café Husaren då det är så otroligt mysigt och med mycket goda saker att välja mellan. Det bästa är att allt bakas på Cafét med, så när jag kommer på morgonen luktar det ofta gott från nybakat. ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag fick jag sluta tidigare, vilket kändes skönt då jag haft stägningar två dagar på raken. (◡‿◡✿) Så jag passade på att stanna till på pressbyrån för att prova den nya veganska magnum almond. Den var såååå god!!! (๑✧◡✧๑) Detta är inte bra, hur ska jag kunna motstå att köpa fler haha! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har även hunnit med att åka förbi mormor och morfar och sen satte jag på en tvätt när jag kom hem. Vad härligt! Nu börjar jag komma ner i varv och ska snart gå och lägga mig. Men först ska jag vänta på tvätten så jag kan hänga upp den. Jag tvättar mina egna arbetskläder så jag vill gärna att det torkar rätt fort (jag har ju mer än en uppsättning, men det är ändå skönt att få de rent och torrt).
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Hello September

Hej!
Nu har jag jobbat på hela helgen och jag lär mig nya saker varje dag. Det känns så roligt och som om jag kommit in i det rätt snabbt. De jag jobbar med är så härliga vilket gör allt så mycket lättare. Jag verkligen trivs. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag är verkligen glad att jag hamnade på Café Husaren i Haga. 
 
 
 
En lugn lördags-morgon i Haga då jag hade öppning på cafét. 
 
 
 
 
 
 
 
---
 
 
 
Idag har jag varit ledig, vilket känns välbehövt efter att ha jobbat sex dagar förra veckan. (✿◠‿◠) Jag började dagen med att skypa med mitt hjärta. Det är alltid lika härligt att få prata med honom, jag saknar honom verkligen.  Men att jobba får mig att tänka på annat och känns som vi kommer frammåt. Vi närmar oss att kunna ansöka om ett visum till honom. Sen går tiden snabbare när man har något att göra under dagarna, vilket gör att dagarna tills han kommer till Sverige blir färre. 
 
Annars har jag städat en hel del idag. Jag har städat ur kattlådorna, dammsugit och tvättat. När jag precis var klar med att dammsuga hela nedervåningen och skulle ställa tillbaka dammsugaren kom Smulan in med en lång orm, död, och la mitt på köksgolvet. (๑>ᴗ<๑) Elias var snäll och tog ut ormen medan jag fick torka upp blodet. Tur att man älskar de små rackarna, även om de tar in döda djur ibland. 
 
 
 
På eftermiddagen har jag tagit en ordentlig dusch som var så skönt! Sen tog jag och Keyla en lite längre prommenad i solen. (◠‿◠)
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag strax sätta mig i soffan och titta på ett avsnitt av Downton Abbey. Vi får se hur mycket jag kommer blogga den kommande veckan. Jag kommer jobba hela veckan och vet inte hur nästa vecka ser ut ännu. Det blev verkligen direkt in i arbetslivet igen för mig, men det är bara bra! Just nu vill jag jobba mycket. (^   ^,) 
 
 
Jag hoppas ni får en bra vecka! 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin