I'm still here

Hej!
Jag är fortfarande vid liv även om jag inte bloggar lika mycket längre. ( ◠‿◠ ) Så nu tänkte jag skriva lite om vad jag har gjort senaste veckan. 
 
Onsdag, 10 Juli, var jag hemma och hälsade på familjen. Det var så mysigt att leka med kattungarna (Tuffsan fick ju kattungar den 14 Juni). De är så söta och har börjat gå omkring på små ostadiga ben. (๑๑) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår blev det klart att jag och hjärtat kommer adoptera två av dem, en tjej och en pojke. o(*⌒ヮ⌒*)o Jag är så glad!!!! Kattungarna kommer nog hinna flytta hit innan mitt hjärta kommer, men han borde inte komma långt därefter. 
 
 
 
Det är inte bara kattungar de har hemma på Orust just nu. Den 6 Juli föddes en liten hingst. Han är såååå sööt!!! Sòley gör ett super bra jobb som mamma.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var verkligen en supermysig dag hemma med både pälsklädda och icke pälsklädda familjemedelmmar. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
Sen har jag jobbat på som vanligt. I söndags kom mamma, Erik och Elias och hjälpte mig hämta hem en säng jag köpt. Pappa var tyvärr sjuk och kunde inte följa med. Det visade sig sen att de inte hadde med sig de verktyg som behövdes för att först plocka isär den gamla sängen och sen sätta benen på den nya. Men vi kom med en lösning; den gammla sängen står på sidan och den nya sängen ligger på golvet utan ben. (✿◠‿◠)  Så jag har kunnat sova i den, den är såååå skön!!! 
 
 
 
Stor nog för både mig och hjärtat när han kommer. 
 
 
 
 
Igår var jag ledig så jag var och såg premiären av den nya Lejonkungen. Den är så bra gjord! Jag var lite nervös över att den inte skulle hålla måttet, jag menar den klassiska Lejonkungen är ju fantastisk och en film jag växt upp med. Men den nya är så bra och de håller sig till handlingen. Jag kan knappt vänta på att få se den igen! 
 
Jag har varit ledig idag med så jag har städat här hemma och tvättat. Sen har jag även fått gjort en omgång granola och en kålrotslåda. Mamma hade med sig en påse med grönsaker från farmor när de var här i lördags och där fanns bland annat kålrötter och morötter. Vilken lyx! Så det blir kålrotslåda till middag, mumms! 
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Best News

Hej!
Jag är hemma från min resa till Disneyland Paris, eller snarare har varit hemma ett tag nu. Torsdagen den 13 landande jag i Göteborg igen där min älskade kusin Vanessa och hennes dotter Johanna hämtade mig. Jag har haft den bästa resan någonsin och träffat så många vänner! Men jag kommer försöka skriva inlägg om det när jag hunnit redigera alla bilder, det är en del. Därför ska jag istället berätta vad som hännt sedan jag kom hem. ( ◠‿◠ )
 
Jag har jobbat som jag brukar och har även sovit i en kompis, Ellas, lägenhet i några nätter efter att jag kom hem för att passa hennes och hennes partners katter. Det var mysigt att ha sällskap under dagarna.  Men det var också skönt att komma tillbaka till min egna lägenhet efter och kunna packa upp allt från min resa. 
 
 
---
 
 
Sen hände det som jag väntat på såååå länge. Vi fick äntligen ett svar från migrationsverket. Svaret fick vi torsdag kväll, innan midsommarafton. Jag kunde därför inte ringa under fredagen för att få veta om det var positivt eller negativt. Varken jag eller hjärtat ville vänta till måndag så vi tog reda på att Svenska ambasaden i Abu Dabi har öppet på söndagar. Han ringde dit och svaret är positivt, han har fått sitt visum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤ Jag kan inte vara lyckligare!! Äntligen så kommer vi kunna leva det liv vi vill, tillsammans. Inga fler hejdå på flygplatser och inga fler långa flyg för att se varandra. Vi vet inte ännu när han flyttar hit då han måste ordna med lite saker först, men det dröjer inte länge nu. 
 
 
 
---
 
 
Torsdag-Fredag var jag hemma hos mamma och pappa där jag sov över. Det var mysigt att vara hemma hos familjen, både håriga fyrbenta och mindre håriga tvåbenta. Jag och mamma var på Göksäter under dagen och på kvällen grillade vi. Tuffsan har fått fyra små kattungar som är så söta. De hade precis öppnat ögonen när jag var där. 
 
 
 
 
 
 
 
Påvägen hem på fredagen gjorde jag lite ärenden och hade sen tvättdag när jag kom hem. Jag städade även badrummet och dammsög hela lägenheten innan jag gick ut med Jessica och Ella på kvällen (mina underbara kollegor och vänner). Vi firade att de har förlovat sig och att jag och hjärtat har fått vårt visum. Det var mysigt med en tjej-kväll då vi bara satt och pratade hela kvällen. 
 
 
Så det är ungefär det som har hännt sedan jag kom hem. Jag ska försöka ta tag i att redigera alla bilder från Disneyland Paris så fort jag har en ledig dag. Idag har jag varit hos tandläkaren och fixat med lite olika saker så jag vet inte om jag hinner redigera så mycket. Men är kommer iaf en bild från redan så länge. 
 
 
 
 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin