Booked

Hello!
Det var inte lika kallt inatt, nu var det tillbaka till "normal" temperatur igen vilket känns skönt. Jag är inte riktigt redo för vinter ännu, hihi!
 
Min dag har sett ut som den brukar med en promenad till affären och sen en joggingtur. Yay me! Jag har joggat sen i början av Januari så nu har jag i princip gjort det i två månader. Go go go! o((*^▽^*))o Jag springer fortfarande samma runda då den känns lagom för tillfället, vi får se om jag någon gång kommer förlänga den. 
 
Resten av dagen har jag stått i köket, efter min lugna lunch såklart. Jag har förberett middagen som idag blir en vegansk variant av fiskbullar i sås med kokt potatis. Vi hade en smördegsplatta kvar också så jag gjorde croissants fyllda med en blandning av jordnötssmör, kakao och lite extra veganskt smör för mer krämighet. Yum! 
 
 
 
 
 
Yum! Det blev så bra och likt fiskbullar (๑✧◡✧๑) (fast bättre såklart eftersom ingen har behövt dö för att jag ska få mat). 
Hade jag haft Vegiar hade jag haft det i såsen för ännu mer havssmak.
Receptet hittade jag här
 
 
 
 
Jag har nu bokat flygen hem till Sverige, vilket känns skönt. Nu vet jag att jag har en biljett och behöver inte oroa mig för att pengarna inte kommer räcka. Så den 30 Juli lämnar jag Nya Zeeland och landar sedan i Sverige den 31 Juli. Förhoppningsvis har allt gått som planerat och hjärtat mitt flyttar snart därefter. (◠‿◠✿) Dock inte till Sverige, men vi kommer inte vara långt ifrån varandra ändå tills vi hittat en permanent lösning. 
 
Nu ska jag fortsätta äta, hihi!
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Pie a la Elin

Hi!
Brr.... Det var kallt när jag vaknade imorse, även under natten har jag ibland krupit in med hela huvudet under täcket då det var kallt. Igentligen är det ju inte så super kallt, jag tror det var ca 9 grader, men husen här är så dåligt isolerade, föstren har bara ett glas och ingen ordentlig fog/list (vet inte vad man kallar den mjuka gummigrejen som är mellan fönstret och fönsterkarmen). Så det känns kyligt här även om det inte blir lika kallt ute som det kan bli i Sverige. 
 
Resten av dagen har varit ok, det har varit runt 20 grader så det var rätt svalt men inte för kallt. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag har varit i båda mataffärena så det blev en lite längre promenad idag. Men jag gick ändå ut på en joggingtur efteråt, vilket kändes skönt. Resten av dagen har jag tagit det lugnt och förberett inför middagen. Det blir en variant av vegansk köttfärspaj idag där jag mest improviserat. Fyllningen är det jag förberedde så det bara var att lägga ihop allt och in i ugnen när hjärtat skrev att han åkte från jobbet. (^    ^, ) Vi hade färdiga smördegar i frysen så jag tog fram dem till pajskal. 
 
 
 
 
 
 
 
Fyllning av bland annat sojafärs, linser, lök, champinjoner, riven morot, misopasta, soja, kryddor, kål,
en tofu röra smaksatt med bjäst och riven ost. 
 
 
 
 
Det blev jättegott! Hjärtat älskade det med, "bättre än .... (ett visst café, vill inte hänga ut dem då jag tycker om deras café)". Det är ett bra betyg med andra ord! 
 
 
 
Nu ska jag gå och göra varm choklad. (✿◠‿◠)
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Birthday Weekend

Hej!
Vi är hemma igen efter vår tur till Wellington. Vi har haft det jättebra! Hotellet var mysigt och jag trivdes så bra med mitt hjärta. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Under söndagen gjorde vi inte så mycket utan strosade runt, kollade i butiker och bara myste tillsammans. Finns det något bättre än att spendera tid med den du älskar? 
 
På kvällen gick vi till Burger Liquor, som jag önskat då vi båda älskar stället. Denna gången tog jag en vegansk verision av deras standard burgare och lade till bacon-svamp. Så gott det var!! Det blev även efterrätt i form av vegansk mjukglass med en supergod salted caramel sås, popcorn och kanelbulle-bitar. Yum! (๑✧◡✧๑) Som om inte det var nog så beställde vi även in veganska munkar rullade i kanel och socker med en salted caramel dippsås och hackade nötter. De var så otroligt gooooda!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag kan säga att vi båda var mätta efteråt, hihi! Vi tog en kort liten promenad innan vi började gå tillbaka till hotellet. Där hade vi en såååå mysig kväll tillsammans.... Vad jag älskar sådanna stunder då vi bara kan mysa och vara glada över att vi är tillsammans. 
 
 
 
Imorse tog jag en dusch innan vi gjorde oss iordning och checkade ut. Frukosten köpte vi hos Nicoletta's Cake Boutique. Det har regnat och blåst hela dagen så vi brydde oss inte om att stanna kvar i Wellington, men vi stannade till i Paraparaumu påvägen hem för några små saker. (✿◠‿◠) Jag har verkligen haft det så bra med mitt hjärta som skämmer bort mig, men nu är det skönt att vara hemma igen. Vi har myst i sängen större delen av dagen med katterna. Petunia har legat i mitt knä sen jag satte mig ner. Jag var tvungen att flytta henne när jag behövde gå på toa så nu ligger hon tätt bredvid iställlet. Min sötnos! 
 
 
 
 
Lilla jag idag i en av mina favorit klänningar, från Iron Fist, med Krambjörnarna.
 
 
 
 
 
Nu ska jag gå och göra mig en kopp kaffe. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


My Bastard Burger

Hej!
Jag har haft en lugn och härlig dag idag. Men jag gjorde fortfarande mina små rutiner som att gå till affären och sen ta en joggingtur. Jag har även fått in en ny omgång granola i ugnen. Annat en det har jag bara tagit det lugnt. (◠‿◠✿)  Något som jag hann med idag och inte hunnit de senaste dagarna är att se ett till avsnitt av the Originals. Nu tror jag att jag snart är där jag slutade förra gången, men den är verkligen bra och har börjat komma igång nu. 
 
 
Jag har inte varit i köket mycket eftersom vi har burgare kvar sen igår så ikväll blir det burgare igen. Men jag måste säga att de blev sååå goda!! (๑✧◡✧๑) De är utan ost och med lök som hjärtat ofta har svårt för, men jag bad honom prova en som är ihopsatt enligt receptet. När jag sen frågade om han ville ha ost på burgare nummer två, ifall han ville ha lök eller om jag skulle göra en exakt likadan ville han ha en likadan som den första. Gustav Johansson, Jävligt Gott, har gjort det igen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Receptet hittar ni här
 
 
 
 
Även tiramisun jag gjorde igår blev så otroligt god! Den blev till och med godare än när jag inte var vegan och gjorde en med animalier i. Veganskt är bättre, alla gånger!! Även hjärtat älskade den.
 
 
Nu ska jag fortsätta med min lugna eftermiddag tills hjärtat kommer hem. Ni kommer nog inte höra från mig på ett par dagar då vi åker till Wellington imorgon och sover där en natt. Jag vill njuta av den tiden med hjärtat. Men ni kommer få höra när jag är hemma igen. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Birthday Girl

Hi!
Det är min födelsedag! Hjärtat sa Grattis första gången någon gång under natten då vi båda var vakna, hihi! Sen fick jag självklart pussar och grattis på morgonen. Min present fick jag redan igår då han inte kunde vänta. Jag har bett om en dag i Wellington och att vi ska gå ut och äta. Inget speciellt, men det är något jag älskar att göra med honom och vi båda älskar Wellington. Så hans present är att han har bokat en hotellövernattning och vi kommer vara där i två dagar, yay!!! o(*⌒ヮ⌒*)o  Han är världens bästa! 
 
 
Under dagen, efter jag varit på min joggingtur och skulle in i duschen, kom ett bud med en stor bukett blommor
 
 
 
 
 
 
 
 
De är sååå fiiiiina!!!
 
 
 
 
När jag öppnade kortet blev mitt leende ännu större (hur det nu var möjligt). De är från mamma, pappa, Erik, Elias och Keyla. Jag har verkligen världens bästa familj!!!  (T   .  T)  Tack, jag älskar er så mycket!!
 
 
 
Resten av dagen har jag varit i köket igen och lyssnat på Veganprat medan jag bakat och förberett mer till middagen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Äntligen ska jag få prova Jävligt Gott's burgare han tog fram till Bastards Burgers. Han la ut receptet på sin blogg, ni hittar det här, så jag gjorde burgarna igår och såserna idag. Till efterrätt blir det Tiramisu. Yum! (๑✧◡✧๑) Det är första gången jag gör det veganskt och jag hoppas verkligen detta receptet blir bra! Alla delar smakade iaf bra var för sig, hihi!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ni får höra mer imorgon om hur det smakade och se bilder på burgarna för nu ska jag njuta av kvällen med mitt hjärta som precis kom hem. (◠‿◠✿)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


My Grumpy Face

Hello!
Jag hade en liten sovmorgon imorse då jag inte vaknade av hjärtats alarm eller när han var i duschen. Först när han var klar och kom in i sovrummet vaknade jag, hihi! Kanske jag behövde det. 
 
 
 
 
 
This is my grumpy face!
Petunia kan ge oss denna blicken då allt inte är som hon vill.
Som på bilden då hon ligger i mitt knä och jag inte gosar tillräckligt mycket med henne, haha!
 
 
 
 
Jag har hunnit med en hel del idag. Efter frukost tog jag en joggingtur och sen en lång härlig dusch med tvätt av håret. När jag gör mina "helkropps-duschar" tar det ofta lite längre tid då jag är noggran, rakar bort oönskat hår och smörjer in kroppen efteråt och masserar in lite olja i hårt-topparna. Därför var det redan dags för lunch när jag var klar. Så min lilla promenad till affären fick bli först efter lunch (som ni kanske märker är jag en rutin-människa och lätt skapar mina små rutiner där jag kan organisera och planera, hihi). 
 
Resten av dagen har jag små-pysslat i köket medan jag lyssnade på ett poddavsnitt av Veganprat. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag brukade ju alltid lyssna på poddar i bilen påväg hem från jobbet och har därför kommit av mig. Men jag började för ett tag sen att lyssna medan jag bakar eller lagar mat, och det är sååå mysigt!! Jag älskar det! Så medan jag lyssnade förberedde jag burgare till imorgon (så det bara är att steka på dem igen) och bakade en kaka som jag kommer använda till att göra något annat imorgon. Jag vill inte skriva ännu vad det kommer blir, ni får vänta och se imorgon hihi!
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Not an Ufo

Hej!
Jag kände mig härligt utvilad imorse när hjärtats alarm ringde, det är så skönt med sådana dagar. (◡‿◡✿) Efter min frukost och disken gick jag inte till affären som jag brukar. Jag satte en ny start till en omgång surdegsbröd igår kväll så jag började med att baka ut den och sätta den på jäsning. Mitt förra surdegsbröd som jag nämnde för några dagar sedan (det som såg ut som ett flygande tefat, hihi) blev inte bra alls. Det var inte färdiggräddat och hade inte rest sig i ugnen så det åkte raka vägen ner i sopkorgen. Därför gjorde jag ett nytt försök idag med ett annat recept där det har fått jäsa i omgångar och jag har överöst det med kärlek. ♡ Det blev mycket bättre denna gången, yay!! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 Tänk att man kan göra så gott bröd på endast mjöl, vatten och lite salt.
 
 
 
 
 
 
Mitt på dagen gick jag till affären, medan min lilla deg jäste där hemma. Det var inte mycket jag behövde men det blev en promenad till affären som ligger lite längre bort. Det var skönt att få komma ut en stund. (๑ᴖ◡ᴖ๑) När jag kom hem tog jag en snabb dusch och kunde sen ha min vanliga lugna lunch. 
 
 
 
 
Weetbix, som legat i mandelmjölk tills de blir mjuka, blandat med äpplemos och kanel toppat med jordnötssmör- och choklad granola. Det är den nya granolan jag börjat göra ibland.
Den är så goood!! Jag kan inte låta bli att gå och norpa från den, som snacks.
Receptet kommer från instagram profilen @thebigmansworld.
 
 
 
 
 
Min eftermiddag har sen varit ganska lugn. Jag bakade brödet och förberedde lite inför middagen. Det blir "ägg-sallad", baserad på scrambled tofu, och skivad avokado på surdegs-toast. Vi hade även en halv burk med jackfruit kvar sen seitan-ribsen så jag gjorde pulled jackfruit för första gången. Jag använde Gustav Johanssons (jävligt gott) recept och ni hittar det här. Enkelt, men så gott!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta var sååå gott!! Nu ska jag forsätta äta, hihi!
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Rainbow Unicorn

Hi!
Vad helgen gick fort! Idag är hjärtat tillbaka på jobbet igen och jag är hemma med katterna. Han åkte men kom snart tillbaka igen då det låg ett paket till mig i brevlådan. Jag passade på att sno några pussar och kramar till innan han åkte, hihi! (๑ᴖ◡ᴖ๑) I paketet låg ett set med sminkborstar jag beställt från eBay. Jag behöver en bättre blender till ögonskuggorna och det var billigast att köpa ett helt paket med borstar. De är så fiiina! Jag hoppas att de kommer fungera bra. 
 
 
 
 
'De åkte rakt ner i min nya fina necessär hjärtat köpte igår.
 
 
 
 
 
Annars har jag gjort som jag brukar och gick till affären på morgonen och tog sen en joggingtur. (✿◠‿◠) Det var skönt! När jag kom hem och hade duschat kunde jag njuta av en god lunch. Resten av dagen har jag varit mestadels i köket. Jag har gjort en ny omgång granola, denna gången en jordnötssmör och kakao variant. Den blir sååå god! Sen har jag även gjort en ny omgång med seitan, som vi kan äta idag då den inte behöver ligga i kylen över natten. Så det blir seitanribbs till middag, yum! Till det stekte jag kumara med kryddor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Receptet kommer som vanligt från Awesome Vegan Dad och ni hittar det här. Det kan bara inte bli fel med seitan, det är såå gott!!
 
Nu ska jag och hjärtat njuta av vår middag. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Tale as old as time

Moshi Moshi!
Jag och hjärtat var både upp rätt tidigt idag. Vi gjorde oss iordning och kom iväg rätt så snabbt, vi har varit i Paraparaumu. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Största anledningen var att vi inte har mycket vetegluten kvar (vilket betyder ingen mer seitan, och så kan vi ju inte ha det). I Paraparaumu finns en av mina favoritbutiker för att köpa ingredinser till bakning m.m.: Bin Inn. De har det mesta man kan behöva, bland annat vetegluten, och allt är billigt i lösvikt. Jag passade på att köpa lite fler saker som jag behövde och sådant som är svårt att få tag på i vanliga butiker.
 
När vi ändå var där kollade vi runt i lite butiker i gallerian och runt om. Hjärtat bytte in några av sina Xbox spel på EB Games och fick rätt bra med credits för det. Det räckte till ett nytt spel till honom och även en necessär till mig som jag kollat på flera gånger. Han är världens gulligaste! 
 
 
 
 
Ni som känner mig vet hur mycket jag äääälskar Disney! 
Skönheten och Odjuret är nog en av de vakraste av kärlekssagorna Disney har.
Det är inte utsidan som räknas, det är insidan. 
 
 
 
 
 
Hemma har vi tagit det lugnt. Hjärtat spelar sitt nya spel och jag kollar ikapp på Instagram. Det kommer bli en fortsatt lugn eftermiddag för oss då vi båda är rätt trötta. (^   ^,)
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Cat-Cuddles

Hi!
Jag och hjärtat har haft en lugn och härlig dag. På förmiddagen var hjärtats kompis här en stund, som alltid lika snäll och trevlig. Jag lät dem dock vara ifred mesta delen av tiden, och jag fick tid att kolla på Melodifestivalen hihi! 
 
 
 
Jag hade sällskap av de här små trollen. 
 
 
 
Petunia stödjer mer på benet idag och verkar inte ha lika ont, yay! Så hon borde vara ok imorgon. Hon har varit lika gosig idag och även Stella var inne imorse och gosade en stund. Vad jag älskar de små gullungarna. 
 
Eftermiddagen har bara varit lugn. Jag satt ute i skuggan och läste en stund. (✿◠‿◠) Det är mysigt med sådanna här dagar tillsammans. 
 
 
 
Jag har inte så mycket mer att skriva om så jag ska forstätta mysa med mitt hjärta. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Petunia

Hej!
Äntligen lördag, vilket betyder sista jobbdagen den här veckan för hjärtat. Jag börjar bli lite uttråkad av att vara hemma själv. Men jag hittar ändå saker att göra för att få tiden att gå. Imorse tog jag min promenad till affären och en joggingtur. Efter det kunde jag njuta av en lugn lunch. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag har sedan bakat ett nytt surdegsbröd och förberett olika "delar" inför middagen. Brödet blev inte så högt, men jag tror det blev bra. Det är svårt att få det att jäsa på höjden när jag inte har några runda skålar (jag blandar allt i kastruller) eller jäskorgar. Men så länge det smakar gott så. (^   ^)  Ni får dock ingen bild på det då det ser ut som ett flygande tefat, haha! 
 
 
Stackars Petunia har gjort något tokigt med sitt ben så jag har även hållt ett öga på henne idag. Hon haltar på ena bakbenet. Men hon har varit duktig och vilat hela dagen, förutom när hon kom ut i köket för att äta. Förhoppningsvis har hon bara stukat det och det blir bra snart igen. Vi får hålla koll på henne och hoppas på det bästa. 
 
 
 
 
Min lilla sötnos! 
 
 
 
 
 
 
Middagen som jag nämnde blir idag Mac & Cheese, nästan utan ost (jag rev bara lite ost på toppen). Såsen är baserad på blötlagda cashewnötter, sötpotatis, morot, bjäst och lite fler kryddor. Den blev sååå good!!! (๑✧◡✧๑) Vi hade majs kvar sen jag gjorde seitan förra gången så jag kokade upp dem med kokosmjölk och gjorde "creamed corn" som jag blandade ner i min Mac & Cheese. Mumms!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta blev så gott! Nu ska vi njuta av resten av kvällen för det är lördag kväll!!
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Virtual "Friends"

Kia Ora! 
Om jag tyckte gårdagen var lugn så har det varit ännu lugnare idag. Jag har gått min lilla promenad till affären, sen har jag inte gjort så mycket mer. (✿◠‿◠) Jag har tagit det lugnt, kollat runt på nätet, lite youtube och även sett ett avsnitt av the Originals. Jag tyckte dock det var svårt att fokusera därför hoppade jag över till youtube videos istället. Jag har aldrig varit någon som kan sitta och kolla runt på youtube i timmar, men nu det sista har jag hittat många roliga vloggar och annat som jag älskar att titta på. Det är som att ha små vänner i datorn, jag känner mig inte lika ensam om ni förstår vad jag menar. Det började nog med instagram, jag älskar att kolla igenom mitt flöde och stories, särskilt några stories där det är som små vloggar. Nu har jag även börjat följa några av dem på youtube och har sedan hittat fler roliga kanaler. Kanske är det för att det ser ut som om de pratar till mig, hihi! I vilket fall som helst är det kul att hitta något man tycker om. 
 
 
 
 
En jag kollat mycket på idag är Pixielocks. Man kan inte bli annat än glad, jag älskar alla färger, rosa, hennes sätt att prata, hennes personlighet...
 
 
 
 
Jag har inte så mycket mer att berätta om idag. Vi har lite pasta och några sojafärsbullar kvar från alla hjärtans dag så vi ska äta det idag. Det är inte nog för att mätta två så jag gör även ugnsrostade grönsaker, yum! Så nu ska jag gå och skära lite grönsaker och göra grönkålships. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
Hoppas ni har/har haft/kommer ha en härlig fredag! 
 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


My First

Hello!
Jag har haft en ganska lugn dag idag. (^   ^,) Jag började som jag brukar med en promenad till affären följt av en joggingtur. Sen kunde jag ta det lugnt eftersom jag redan diskat och satt på två tvättar (en vanlig och en fin tvätt). Just det ja, jag gjorde en Luke Skywalkers Granola också. 
 
 
Jag kom att tänka på, när jag tog kort på rosen jag fick av hjärtat igår, att det är första gången jag fått en ros av en kille. Det är också första gången jag fått en ros på alla hjärtans dag. Mitt hjärta är min första i nästan allt; min första riktiga kärlek, min första kyss, min första pojkvän, min första sambo, min första... Kan jag ha sådan tur att jag hittat rätt på första försöket, för det är så det känns. Jag vet att första kärleken ska vara speciell, men efter mer än två år tillsammans känns det helt rätt. 
 
 
 
 
 
 
Bakom kulisserna; min trogna medhjälpare Jeff!
 
 
 
 
Jag avlsutade the Vampire Diaries idag. Vilket bra avslut, men vad jag grät! Nu måste jag hitta en ny serie att titta på. Bex vill att jag ska se Skam så kanske jag ska ge den en chans. Annars tror jag jag vill börja om med the Originals (en serie vid sidan av the Vampire Diaries där man följer några av karaktärena). Jag hann inte se så långt av den då det var andra serier som drog i mig. Därför vill jag börja om, jag är inte redo att lämna den världen ännu hihi!
 
 
 
Jag behövde inte göra så mycket för middagen idag. Vi hade seitan kvar så jag kokade mos på kumara (nz sötpotatis), morot och blomkål. Till det kokade jag en sås på buljongen som var kvar sedan första seitanbiffarna jag gjorde. Vi hade även broccoli i kylen så jag slängde in den i ugnen. Yum!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Hearts & Chocolate

Hi!
Jag fick ett stort glatt "Good morning my valentine!" imorse av mitt hjärta, följt av pussar. ♡ Han är bara bäst! Självklart blev det kaffe på sängen också i vanlig ordning, hihi! Sen åkte han till jobbet.
 
Jag tog det lugnt ett tag och åt frukost i min egna takt, diskade och tog sen en lång härlig dusch. (◕‿◕✿) När jag var klar promenerade jag till båda mataffärena, vilket gör att det blir en lite längre promenad. Därför var det redan dags för lunch när jag kom hem. Efter det har jag herjat runt i köket, hihi! Jag skulle prova göra en drömtårta (chokladrulltårta med smörkräm) men har aldrig gjort den vegansk. Jag hittade ett recept som verkade bra och provade. Det blev gott, men tyvärr blev bottnen för tjock för att kunnas rulla så det fick bli drömbakelser istället. Receptet på smörkrämen jag hittade var den godaste jag testat!! (๑♡◡♡๑) Kanske har det att göra med det goda "smöret" vi börjat köpa, Nuttelex. Även om det inte blev en rulle blir det nog en lika god bakelse. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
Jag har ingen sprits här så jag försökte dekorera så gott det gick ändå.
Massor av strössel och hjärtan hjälpte till, hihi!
 
 
 
 
 
Middagen blir i Lady & Lufsen stil; Spagetti med Sojafärsbullar i tomatsås. Receptet kommer från bloggen Jävligt Gott och ni kan hitta det här. Yum!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har gjort detta förut, då till mig och mina bröder som tyckte det var jättegott. Därför vet jag att det blir bra! Men alla Gustav Johanssons, som bedriver Jävligt Gott, recept som jag prövat har blivit j*vligt goda. (^  _  -)
 
 
Mitt hjärta hade med sig en ros hem, så gulligt av honom! Jag förväntar mig ingenting, jag är bara glad över att jag har honom. Men jag blev väldigt glad och överraskad. Jag älskar honom! ♡ Nu ska vi njuta av vår alla hjärtans dag kväll tillsammans.
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


In love with Seitan

Hej!
Jag hade inte mycket att blogga om igår så jag brydde mig inte om att ta fram datorn. (^   ^,) Vi hade en lugn hemma dag, var bara iväg mitt på dagen för några små ärenden. Det är så härligt att kunna umgås med mitt hjärta! Han betyder verkligen allt för mig. ♡ Det känns därför väldigt skönt att vi äntligen har en plan som borde fungera när mitt visum går ut. Båda flyttar, vi kommer bo närmare och tillslut tillsammans igen. 
 
 
Idag är hjärtat tillbaka på jobbet och jag har haft en dag tillsammans med katterna. (✿◠‿◠) Jag tog min lilla promenad till affären och gick sen ut på en joggingtur. Resten av dagen har jag tagit det rätt lugnt. Jag testade ett nytt recept på granola som ser ut att ha blivit rätt bra. Inte lika lyckat som min vanliga, jag behöver lite mer övning på detta receptet tror jag för att få in rätt temperatur på ugnen hihi. Sen har jag tagit det lugnt och tittat på Vampire Diaries, som snart är slut vilket känns ledsamt. Men det är verkligen otroligt bra och spännande nu mot slutet, jag har ett avsnitt kvar. Den serien är så otroligt bra!! 
 
 
Något jag gjorde igår som jag glömde nämna var att prova ett nytt recept på seitan. Idag blir det upp till bevis, men det ser och luktar otroligt gott! Allt jag behövde göra idag var skära upp några filéer, steka dem och ugnsrosta lite grönsaker. Enkelt och smidigt men så gott!!
 
 
 
 
Detta receptet kommer också från Awesome Vegan Dad och ni hittar det här
 
 
 
 
Även denna seitan blev så goood!!! (๑✧◡✧๑) Jag verkligen äälskar det! Nu ska jag och hjärtat njuta av den svala kvällen.
 
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin