Can't talk

Hej!
Jag jobbar på som jag brukar på Café husaren, 6 dagar förra veckan. Det är därför det inte blir lika mycket bloggande. 
 
Förra lördagen (23 mars) hade jag och två kollegor en virtual reality spel kväll efter jobbet. Det var så otroligt roligt! Vi spelade mest Beat Saber som var så himmla kul. (๑๑) Min favoritlåt som jag fastnade på blev tillslut The Fox (what does the fox say), hihi! Vi har alla kommit överräns om att vi måste göra om det igen snart. 
 
Dagen efter var jag ledig. Farmor och farfar var här och fick se lägenheten vilket var roligt, de tyckte om den. Jag hade hunnit baka en kladdkaka innan också så vi fikade innan de åkte hemmåt. (๑ᴖ◡ᴖ๑) På kvällen kom hela familjen och hämtade mig då vi alla skulle gå till Operan och se Ringaren i Notre Dame. Och oj vad bra den var, de kan verkligen sjunga!!! Särskilt Martin Redhe Nord som blivit en favorit för mig! Vilken röst!!! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
På måndagen var jag tillbaka på jobbet igen, men med början till en förkylning som sen har hållt på hela veckan. Jag har kunnat jobba, men det har varit jobbit att prata ibland då halsen gör ont och rösten inte räcker till. I fredags var jag ledig men hann inte vila jättemycket då jag behövde hämta några paket hemma på Orust. Det var dock roliga paket eftersom ett av dem var från mitt hjärta. Det innehöll bland annat den här Liz Lisa kjolen som han köpte till mig för min födelsedag. (๑♡◡♡๑)
 
 
 
 
 
 
Jag älskar den, den är så söt och passar mig perfekt! Jag har verkligen världens bästa pojkvän och jag bara längtar efter att få vara tillsammans med honom snart igen. 
 
Samma kväll, i fredags, var jag tillbaka i Göteborg för att se biopremiären av Dumbo tillsammans med Evelina och Limes. Den var verkligen jättebra tycker jag! (◕‿◕✿) Även om den inte är helt som den traditionella filmen så har de lyckats göra den i en ny tappning som jag tyckte blev så bra. 
 
 
Helgen på cafét har gått bra sen, även om det har varit jobbigt för rösten och jag har blivit väldigt trött av att jobba. Igår kunde jag knappt få fram ett ord till de första gästerna och var tvungen att ta i för att prata. Därför gick jag hem tidigare igår och sjukanmälde jag mig för idag så jag får en dags vila då jag inte behöver prata lika mycket. 
 
Så idag har jag varit hemma, skypat med mitt hjärta och fixat med lite pappersarbete. Jag har varit ute en snabbis till Frölunda Torg då min datorladdare slutade fungera helt (den har varit påväg att lägga av i några veckor nu). Därför åkte jag bara iväg snabbt och köpte en ny, den bara några få minuter med spårvagnen till Frölunda Torg (bara en hållplats imellan) och jag behöver kunna ladda min dator. 
 
 
 
 
 
 
Sen måste jag berätta något såååååå roligt!!!!! Igår fick jag bekräftelse från jobbet att jag får ledigt och bokade därför en resa jag inte trodde jag skulle kunna åka på. Men helt plötsligt har jag råd och kan! Så i Juni åker jag till Disneyland Paris!!!!!! ✧*.◟(ˊᗨˋ)◞.*✧ᗯ੨~ɪ̊♪ْ˖⋆ Jag kan inte förstå det ännu, det är som en dröm. Och det är verkligen en STOR dröm för mig att få åka till en Disney park så jag är helt uppe på rosa fluffiga moln just nu. Men det är inte nog med det; jag åker tillsamman med andra Disney fans i en grupp och den som håller i det hela är ingen mindre än Sarah Louise Porter, en av mina stora inspirationer!(*⌒ヮ⌒*)Jag har följt henne på instagram i ca 3 år och youtube i ca 1,5 år nu. Hon verkar som en sån fantastisk person och att få åka första gången till Disney med henne och andra Disney fans ska bli så otroligt roligt! 
 
Så medans jag ligger här sjuk och uttråkad kan jag ändå drömma mig bort till resan i Juni och hur magsikt det kommer bli. Jag kommer ha med mobil, kamera och iPad så även om jag inte skriver när jag är där (det kanske kommer något litet inlägg) kommer jag skriva om allt när jag kommit hem. Jag kommer dock försöka instagramma(◠‿◠)
 
 
Nu ska jag se om jag kan hitta något annat att titta på på TV:n. Den har gått sig varm hela dagen kan jag säga, hihi! 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin