Last Day off before DL

Hi!
Detta är min sista lediga dag jag har innan jag åker till först London och sen Disneyland Paris!!! o(*^▽^*)o Nästa lördag flyger jag till London. Jag är så uppspelt!!
 
 
Jag har jobbat som jag brukar de senaste dagarna, förra veckan hade jag bara en dag ledigt. Men den dagen träffade jag Evelina och gick på premiären av Aladdin. Det var så roligt att se Eve igen och vi pratade massor. Jag är glad över att ha henne som vän!  Filmen sen var super bra!! De lyckades verkligen göra en toppen verision av den klassiska Aladdin men med små tvistar. Jag vill inte spoila något för de som inte sett den så mer ska jag inte säga; se den!
 
 
 
Jag och Eve började med en go Fika på St Agnes. De har alltid så mycket gott i sin monter.
Denna gången åt jag en valnöts- prinsesstårta som var sååå god! (๑✧◡✧๑)
 
 
 
 
 
I söndags efter jobbet träffade jag Ludde och Amanda. Vi hade så roligt och pratade på massor om vad som hänt. Vi gick först till Espresso House där jag provade deras nya veganska frappe. Den var så god! Sen gick vi hem till mig så de fick se min lägenhet. Där hade vi sen en mysig kväll med mycket skratt och minnen. 
 
 
 
 
Rhododendron som jag går förbi när jag går till spårvagnarna. De är så fina!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår var jag också ledig. Så skönt med två dagar på raken! (◡‿◡✿) Jag passade på att skypa med mitt hjärta. Han skickade in begäran om beslut till migrationsverket i måndags då det gått ett halvår sen vi ansökte om hans visum att flytta hit. Nu har de fyra veckor på sig att fatta ett beslut eller säga att de inte har tillräckligt med information för att fatta ett beslut (vilket skulle vara konstigt med tanke på allt vi skickat in till dem och hjärtat har varit på sin intervju). Vi håller tummarna på att det går snabbt och att vi får ett positivt beslut så vi kan vara tillsammans snart igen. 
 
 
Efter vi skypat åkte jag hem till familjen på Orust. Alla var hemma då det var kristihimmelfärd. Vi fikade och myste tillsammans allihopa. Jag fick gosa med kattungarna med som växer så det knakar. Innan jag åkte hemmåt på kvällen gick vi ner till farmor och farfar så jag fick hälsa på dem med. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det var en bra dag, jag älskar min familj. 
 
 
 
 
Jag har verkligen förälskat mig i denna lilla tjejen. Hon är så söt!
 
 
 
 
 
 
Idag är jag som sagt också ledig så jag har haft tvättdag. (✿◠‿◠) Nu är alla kläder tvättade inför Disneyland. Jag har även dragit fram resväskan och börjat lägga ner saker som jag kan packa redan nu. Jag börjar känna mig redo och bara längtar efter att få åka! Det ska bli så otroligt roligt och en stor dröm som går i uppfyllelse, att få åka till en Disney-park. Det som gör det ännu roligare är att jag åker med många andra Disney-fans och alla verkar så otroligt härliga! Vi pratar redan med varandra på facebook har har valt vilka vi vill dela rum med. Nu har jag bara 7 dagar jobb framför mig, sen bär det av! 
 
Nu ska jag strax gå ner och hämta det sista av tvätten som är i torktummlaren och torkskåpet. 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kitten Love

Hej!
Veckan på jobbet har flytit på bra och allt är som det brukar. Jag har dock fått komma upp i köket lite mer och baka, yay!!! o(*^▽^*)o I måndags fick jag även fria händer då vi ville ha en ny kaka. Så jag gjorde en vegansk kaka med smak av citron och en hint av mint. Den blev så goood! 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har sålt av kakan också så idag fick de baka fler, yay! Jag hoppas den får stanna då jag vill utöka vårt veganska sortiment. 
 
 
 
Igår och idag har jag varit ledig och kommer sen jobba hela helgen. Igår passade jag därför på att åka hem till Orust för att hälsa på familjen. Först åkte jag till mormor och morfar där mamma var. Det var kul att få se dem och säga hej. Vanessa, min kusin, har hjälpt både mormor och mamma att ta hål i näsan också. Vilken cool mormor jag har! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag fick även visat dem mina nya kläder (beställda second hand från Japan) jag hämtat på vägen. Det är två klänningar och en väska jag ska ha med mig när jag åker till Disneyland Paris, så ni kommer få se dem först då. Jag är sååå nöjd! (๑๑)
 
 
Jag och mamma var en sväng på Göksäter också vilket var kul. Hemma gosade jag med världens sötaste kattungar som bara älskar att bli gosade med och vill vara med. Båda två klättrade själva upp i mitt knä när jag satte mig ned och låg där sen så belåtna medan jag gosade med dem. ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Den lilla svart-vita honan är inte såld ännu. Jag skulle så gärna vilja ta med henne hem men känner att det inte hade varit snällt mot henne när jag jobbar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag gosade även massor med Keyla som blev lika glad som alltid när jag kom hem. (✿◠‿◠) Vi tog en promenad i solen också medan vi väntade på att pappa skulle komma hem från jobbet så vi kunde äta middag tillsammans. Det var verkligen en underbar dag hemma med familjen. 
 
 
Idag började dagen med en härlig dusch och sen en skype-date med mitt hjärta. Jag saknar honom så det gör ont och tårarna är aldrig långt borta. Men vi hoppas på att snart få svar på visumet så vi kan få vara tillsammans igen. 
 
Annars har jag bakat ett bananbröd, gjort en hummus på gula ärtor och dammsugit. Resten av dagen har jag spenderat på soffan och tagit det lugnt. (◡‿◡✿) Jag tror jag kommer stanna här resten av kvällen, imorgon ska jag upp tidigt och har öppning på jobbet. Men jag gillar öppningar, så kommer jag inte hem så sent och har eftermiddagen hemma. ( ◠‿◠ )
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Life in Pictures

Hej!
Nu var det ett tag sedan jag bloggade, men jag har inte glömt bort bloggen. Jag har tagit bilder som jag brukar och tänkt skriva, men det har inte blivit av. Jag har jobbat mycket och annars haft saker inplanerade när jag varit ledig. Så jag tänkte bara visa lite bilder nu av vad som hänt den senaste tiden. (๑^ں^๑)
 
 
 
Den 6 April var jag på Vegovision, vilket var super kul. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag kom hem med lite smått och gott kan man säga, hihi!
 
 
 
 
 
 
Jag har träffat Vanessa och lilla Johanna fler gånger. 
 
 
 
 
 
 
 
Hemma på Orust har Smulan har fått två små kattungar. 
 
 
Jag har hunnit hälsa på dem två gånger än så länge. De är så söta!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så var vi framme till vad jag gjorde igår. Jag var på Comic Con som är i Göteborg!!! (*^▽^*) Det var jätteroligt att strosa runt och titta på allt. Min nya klänning jag beställt från Princess Rags dök upp dagen innan, vilket var perfekt. Jag älskar den! (๑๑) Jag fick också min Dustin (från Stranger Things) Funko Pop Figur signerad av Gaten Matarazzo som var där. Han verkar som en så härlig kille, det var många gånger han fick oss att skratta under Q&A. 
 
 
 
Make it Pink, Make it Blue
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag skulle jag gått på Comic Con igen, men kände att igår räckte för min del. Det var mindre än Comic Con i Stockholm så en dag räckte gott och väl. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag har istället tagit det lugnt och haft en lång skype-date med mitt hjärta.  Vi väntar fortfarande på svar om hans visum från migrationsverket. Tyvärr har vi ännu inte hört något. Men vi kämpar på, även om det är tufft och jag ofta kämpar med tårarna. Förhoppningsvis dröjer det inte länge nu innan vi är tillsammans igen. Allt kommer vara värt det i slutändan, han är en del av mig och jag kan inte tänka mig ett liv utan honom. 
 
 
Nu ska jag gå och börja med middagen.
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin