Care Bear

Moshi Moshi!
Min sista dag på Nya Zeeland har varit toppen! Vi hade en härlig sovmorgon, hjärtat kom med kaffe på sängen och vi vaknade i vår egna takt. Sen tog jag en härlig dusch som start på dagen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) När vi båda var klara och gjort oss iordning åkte vi och gjorde några ärenden innan vi åkte till Shannon. De har en vintage shop där med massor av fina retro klänningar. Jag var där med Josefin förra året och blev förälskad i en klänning men hade inte pengar till att köpa den då. Jag ville dit och ta en titt innan jag åker hem för att se om de hade något liknande eller annat fint. Tro det eller ej men de hade en klänning kvar som var exakt likadan som den jag provade förra året och den var i
min storlek! ( ´͈ ॢꇴ  `͈)੭ु Yay! 
 
 
Jag och hjärtat åkte sen en sväng till Foxton bara för att se om det fanns något kul. Det har varit närmare 30 grader och så härligt idag så att strosa omkring tillsammans har varit helt underbart. (◠‿◠✿) När vi kom hem började jag packa och väga väskan för att vara säker på att jag inte råkar ut för övervikt. Jag ligger 1,5 kg under max vikten så det är ingen fara alls. Så skönt! 
 
 
 
 
Jag idag med en ny klänning jag köpte igår på Cosmic. Krambjörnarna! 
 
 
 
 
 
Jeff ville också vara med, sötnos!
 
 
 
 
 
Dave (en av Tims kompisar) tittade förbi på eftermiddagen vilket var trevligt. Han åkte sen hem igen men kom tillbaka med Juno, som bara var en liten valp när jag såg henne sisst. Hon har blivit så stor men har fortfarande sin charm kvar. Hon är jättesöt! 
 
 
 
Resten av dagen har jag hjälpt hjärtat först bleka och sen färga sin tuppkam. In imellan har jag bakat en
vegansk snickerskladdkaka med mini marshmallows.
 
 
 
 
Dreggel....
 
 
 
Den står i kylen nu och stelnar tills vi vill äta den. Det var inte så länge sedan vi åt några riktigt goda burgare med en super goood vegansk ost vi köpte igår i Wellington. Yummy! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
Nu ska vi fortsätta njuta av den fina kvällen. Imorgon tar denna resan slut för mig och jag börjar min resa hemmåt. Ni kommer därför inte höra från mig på ett tag, det beror på om jag får wifi på flygplatserna. Planet går inte förrän på eftermiddagen så jag kan spendera dagen tillsammans med hjärtat. Jag kommer sakna honom! ♡ Men jag är fortfarande så lycklig över att ha honom i mitt liv. Nästa gång vi ses är förhoppningsvis i Sverige så jag kan få visa honom vart jag kommer ifrån. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback