Melba.se

Hej Hopp!
Som ni kanske redan visste så är jag ett STORT fan av Foki. Nu har hon en ny tävling på G där det går ut på att man ska sätta ihop ett collage med kläder ifrån melba.se. Du kan läsa mer om den på fokis blogg. :P
Här kommer i alla fall mitt bidrag. Tyvärr så kunde jag inte lägga in photoshop så fick göra den i gimp och photobucket och det blev inta alls lika snyggt men hade inte mer tid. :/

Kram på er <3


Tävlingsbidrag, bild-collage
Blev väldigt dålig kvalitet oxå upptäckte jag nu. 

Follow on Bloglovin


Moppe

Hej i värmen!
Ja, idag är det härligt sommar väder ute. Skönt! :)  Och jag är äntligen klar med sissta körlektionen inför moppe-kortet! :D Nu gäller det bara att öva inför teori-provet och uppkörningen. ;P Hoppas kunna bli klar innan sommarlovet men får se hur det går. :/ Holler tummarna för att dom har gott om tider.

Kram på er <3

Min rosa retro moppe
Min snygga, rosa, retro moppe ;P

Follow on Bloglovin


Smycken

Hej Hopp!
Äntligen har mina smycken kommit som jag har beställt. Var och hämtade dom på posten idag. Zuuper söta! Bara tvungen att ta kort och lägga upp så ni får se dom.

Kram på er <3


Mitt örhänge med polkagrisar i.
Örhänge med polkagrisar ;P


Ring med Jorgubb och choklad tårta.
Choklad och Jordgubbs tårta på ring (A)

Follow on Bloglovin


Välkommen till min nya blogg!

Har nu skaffat ett nytt bloggnamn. Kommer snart fixa till designen. Detta är bara tillfälligt. Kommer sedan oxå blogga mer än vad jag gör nu i början. Hoppas ni kommer gilla den.

Kram på er <3
Follow on Bloglovin