Knak

Hi!
Det har varit en såndär härligt slapp hemma dag idag.  (^ ^) Jag har bakat och fikat hos farmor och farfar m.m. 
 
 
                                 Det blev mandel bröd (till vänster) och banakaka (till höger).
 
 
 
På eftermiddagen åkte jag och mamma iväg med Magni. Han är stel i ryggen så vi har varit hos en som behandlar honom med masage, knäckning och laser. När de knäcker ryggen är det lite som på människor, bara att nu är det en stor häst istället så då använder de en gummihammare. Det ser rätt läskigt ut men Magni hade inte ont av det, tvärt om. När de sen stog med lasern sommnade han nästan. (^ ^)
 
 
 
 
 
Mamma skojjade och sa att de kanske skulle banka på mig lite också eftersom jag har haft ont i huvuet de senaste dagarna. Medans tjejen fixade med laserbehandlingen på Magni kom han som maserar och knäcker fram till mig och frågade vart jag hade ont och började känna på olika punket på min rygg. Det slutade med att han knäckte lite i min rygg och nacke med. Vad lätt det blev att andas sen!
 
Många säjer att det är så läskigt när det knakar men jag tyckte inte alls det var läskigt. Det läskiga var att känna hur dålig rygg jag har, från mitten av ryggraden och uppåt gjorde det ont och hela axlarna. Hoppas att det blir lite bättre nu då. (^_-)
 
 
Follow on Bloglovin


One of a kind

Hej svejs!
Ops, inget inlägg igår. Jag glömde kameran i Dingle och orkade inte sätta på dator när jag kom hem. Det blev en härlig myskväll hemma. (^ ^)
 
Nu sitter jag på rummet och känner mig härligt glad. Jag och mamma var ute för att filma Safir lite, han är ju fortfarande till salu. Det var första gången jag fick rida honom ordentligt. Innan har det bara varit när vi tränade honom på att vänja sig vid ryttare, men nu går det ju att rida honom. Han är verkligen helt fantastisk! Det är något specielt med den hästen, jag är glad att det är han som är pappa till min lilla Sóley. Då kommer jag alltid att få behålla en del av honom. 
 
 
                                                                 Min lilla prinsessa!
                                           Jag längtar efter att du ska få komma hem igen. 
 
 
                                                      Arkivbild på Safir från i sommras.
 
 
Jag vet inte om jag är så glad över att han ska säljas längre. Det är något med honom som jag fastnat för, han är one-of-a-kind.
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Grey

Nihao!
Jag sitter och jobbar med läxorna, ovanligt va? (^_-)  Men det lönar sig i längden och gör att man slipper stressa i sista stunden.
 
 
 
 
Annars är det masage med granngänget som står på schemat idag. Det är alltid lika avkoplande att få sitta och bara ta det lugnt tillsammans. Här finns ju inte så mycket annat att göra så vi får vara kreativa och hitta på saker, annars blir kvällarna rätt lama.  (^  ^)
 
Follow on Bloglovin


Pyssel

Hi!
Nu sitter jag i sällskapsrummet tillsammans med "korridor-tjejorna". Vi har pyssel kväll, hihi! Jag och Desiree sitter och gör saker i fimo-lera, Evelina ritar och Linnea målar. Tyvärr gick det inte så bra när vi försökte "baka" leran i ugnen, det brändes nästan vid istället. (a)  Vi får nog ta med bekplåtspapper till nästa vecka iaf. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite mysigt kan vi allt ha, inte bara läxor gämt och ständigt. (^_-)
 
Follow on Bloglovin


Miniatyr mat

Hej svejs!
Läxläsningen blev tillsammans med grannarna idag. Lite läxor blev gjorda medans vi lyssnade på både K-pop och Disney. (^ ^) Annars har det varit fysik och matte idag så det har blivit en hel del tänkande. Tack mamma och pappa som gav mig mina matte-gener, de gjorde att jag blev klar och fick sluta en halvtimme tidigare. (a)
 
Nu sitter jag och bara tar det lugnt och kollar igenom lite kul på nätet. En sak som jag precis uppnat upp ögonen för är miniatyr mat. Jag har ju sen några år tillbaka varit förälskad i matsmycken. (^_^)  En tjej, som kallar sig petitplat, är otroligt duktig på att göra just minityr mat. Här är några få saker som hon har gjort.
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag förstår inte hur hon kan göra allt så detaljrikt. Det värsta är ju att man blir hungrig när man sitter och kollar på allt, haha! För att se mer som hon har gjort klicka HÄR.
 
Follow on Bloglovin


Panda dress

Hi!

Jag tänkte slänga upp en bild på hur jag ser ut today. (^_^) 
 
 
 
 
Ny klänning köpt på tradera
 
 
 
Follow on Bloglovin


Magnus-Kurs

Hello!
Nu, på rummet i Dingle, är första gången jag hinner sätta mig vid datorn och kolla igenom bilderna ifrån helgens ridkurs (eller Magnus-kurs som vi kallar det) för Magnus Lindqvist. Denna helgen har verkligen varit super duper rolig, och det känns i benen nu kan jag lova. Jag har lärt mig massor av nytt och har verkligen njuti, jag skulle kunna hålla på så gämt. (^ ^) 
 
Här kommer några bilder (mamma fick fota när jag red om ni undrar varför det är oskärpa, hihi).
 
 
                                                            Jag och Dokka travar på.
 
 
 
 
 
 
Men självklart tog jag lite bilder också. (^_-)
 
 
                                                        Underbart vackra Magni.
 
 
                                                           Lika underbara Dokka,
                   Som förresten är dräktig tillsammans med Magni. Föl nästa år med!! 8(^ ^)8
 
 
 

Nu är det ny vecka och från min härliga ridhelg tillbaka till verkligheten. Vi fick lyssna på en föreläsning idag om djurs beteende och hur man tränar dem för att underlätta i arbetet. Det var riktigt intressant och hon som föreläste är jätteduktig. (^_^)
 
 
Men nu blir det lite läxtime. 
 
Follow on Bloglovin


Coffe break

Hi!

Just nu sitter jag och smuttar på en god kopp kaffe. Jag och Dokka var först ut idag, så jag började rida halv nio. (^ ^) Hon var lite slö idag med men hon fick allt springa på ändå. Jag vet inte vem av oss som var tröttast sen, Dokka eller jag haha! Nu står hon och mummsar på sitt hö. Det är ju ett pass i eftermiddag också. (^_-)



Mycket sömn blev det inte inatt, vi kom hem runt tolv tiden. Vi hade ju teori på kvällen och det var ingen av oss som ville åka därifrån, hihi! Lärorikt och super kul var det. Jag önskar vi kunde göra det här lite oftare.

Follow on Bloglovin


Horse weekend

Glad morgon allihopa!

Det blir inga sovmornar denna helgen häller, haha! Men denna gången är det något roligt att gå upp till. Hela helgen är det träning med Dokka för en av mina favorit tränare, Magnus Lindqvist. Jag rider två pass idag och två pass imorgon, det ska bli då kul!! o(^▽^)o

Det var ju ett tag sen jag red nu eftersom jag varit både sjuk och haft jouren i Dingle en helg. Men detta ska bli riktigt härligt, jag känner att jag behöver detta det är ett sätt för mig att koppla av.



Några pigga hästar i hagen. Dax att åka till manegen. (^_-)


Follow on Bloglovin


SHINee

Hi!
Jag har suttit och gjort klart ett arbete som ska lämnas in imorgon. Nu är jag klar och läxfri igen. (^_^)  Det är riktigt härligt, jag känner mig så fri. Haha! 
 
Kommer ni ihåg Super Juniors Save Energy reklam? Tydligen finns det fler K-pop grupper som har gjort denna reklamen. Här är en av mina favorit grupper SHINee's video.
 
 
 
 
 
Haha, visst är de sööta! (^  ^)
 
Follow on Bloglovin


Grisar i fönstret

Hello!
Ännu en rätt lugn dag har passerat. Jag har gått runt och intervjuat lite på de olika inriktningarna och haft ett engelska pass som vi fick sluta tidigare ifrån.
Inga nya läxor häller så jag kan bara slappna av. (^ ^)
 
 
                                                 
 
Just nu sitter jag och gör ingenting. Har duschat och läst lite i samhällskunskapen som vi har prov i nästa vecka. Kanske kan bli ett avsnitt av "Ung och Bortskämd". 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Vinn en goodiebag

 
Becca Design har just nu en super kul tävling på sin blogg där du kan vinna en av dessa söta goodiebags, värda ca 800 kr styck.
 
 
 
 
För att komma till tävlingen kan du klicka på bilden ovan eller HÄR.
 
 
Det du behöver göra är att berätta om tävlingen på din blogg. Det finns även chans till att få fler "lotter" i tävlingen, mer om det kan du läsa HÄR.
 
 
Lycka till! <3
Follow on Bloglovin


Inredning

Hej svejs!
Jag har varit ledig hela dagen idag, vår lärare som vi skulle haft är sjuk. Vi fick några uppgiftet som vi skulle arbeta med och de gjorde vi klart tillsammans innan lunch. Efter lunchen tog jag tag i några andra läxor så för tillfället är jag helt läxfri, tjohooo! 8(^  ^)8 
 
Men vad ska man göra nu då, vad gör man när man har fritid haha! Äntligen kanske jag kan kolla ikapp på några program jag missat, och lite nytt nagelack skulle inte sitta fel. 
 
 
Igår kom det upp lite ny inredning här på rummet som jag tänkte ni skulle få se. Det börjar se lite hemtrevligare och mysigare ut nu, eller vad tycker ni?
 
 
 
 
 
                                     Ny dörrmatta som jag köpte på Bondens Dag i Backamo
                                            av en förening som hjälper hemlösa katter.
 
 
                                                                   Nya gardiner
 
 
                                Nallar ifrån Liseberg, och ett nytt överkast/filt från mormor.
 
 
 

                                         Två nya fina mattor från mormor, tack mormor! <3
 
 
 

Nu syns det iaf att någon bor här, haha! (^ ^)
 
Follow on Bloglovin


Rabatt

Hello!
Jag åkte hem igår kväll för att imorse var jag hos doktorn, min förkylning vill inte riktigt släppa taget. Nu har jag en nässpray som jag ska ta en gång om dagen och resten är bara att vänta ut. Men nu är jag på skolan igen iaf. (^ ^) Jag missade inga lektioner, förutom mentorstimmen, som tur var.
 
Men nog om detta. Jag tänkte pigga upp med en rolig rabattkod hos Becca Design. Becca driver en butik med både egentillverkade och andra smycken. Om du inte kollat hennes webb-butik ännu tycker jag du ska göra det genom att klicka HÄR!
 



 
 Hela september kan du få 15% rabatt på hela sortimentet när du anger koden: sept15
 
 
Follow on Bloglovin


Tellus

Moshi Moshi!
Jag har hunnit med lite annat än att bara städa och utfodra djuren idag, bland annat socialiserat iller-valpen Tellus. Han kom till skolan under sommaren så vi tränar honom på att vänja sig vid oss. (^_^)

Follow on Bloglovin