Emotions

Hej!
Det har varit skönt att få en dag ledigt då jag kunnat få lite gjort här hemma. Jag körde Elias till färgan imorse och passade på att handla lite saker i affären. Hemma gick jag på en promenad med Keyla och Tuffsan som ville följa med idag. Sen hann jag med att sätta på kaffe och en tvätt innan jag skypade med mitt hjärta. Trotts att jag skypade med honom imorse har skanaden varit jobbig idag. Bara att säga hejdå efter vi pratat kändes jobbigt, jag ville bra hålla honom kvar.  Vissa dagar är jobbigare än andra; de finns dagar man saknar varandra men man klarar av det och blickar frammåt, men andra dagar så kan man inte hålla borta tårarna. Det är hemskt att man måste vara ifrån varandra, att vi inte får bestämma själva om vi vill bo tillsammans i samma land. Men snart kommer vi kunna ansöka om ett visum och förhoppningsvis behöver vi inte leva isär mycket längre till. Han betyder allt för mig och ibland känner jag mig så ensam utan honom, han är min andra hälft. 
 
 
Nu ska jag sluta vara kärlekskrank. Jag har ju haft en dag då jag kunnat ta det lugnt och skönt vilket jag tror jag behövde. Efter vi skypat åt jag frukost i lugn och ro innan jag hängde upp tvätten som var klar. Jag vek även lakan och handdukar och la in dem på sina rätta platser. Lite senare gjorde jag en omgång granola, denna gången Luke Skywalkers Granola som jag börjat sakna. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag gjorde ju den regelbundet på Nya Zeeland. 
 
Det var även sissta dagen i min "minimalist-challange" som jag har gjort sen första augusti. Det går ut på att den första augusti slängde/gav bort/skänkte jag en sak jag inte ville ha eller behövde längre. Dag två var det två saker, dag tre tre saker osv. Så idag var det 30 saker jag slängde/gav bort/skänkte. Jag räknade precis och det blev totalt 465 saker som jag rensat bort. (o  .  O) Det har varit en hel del kläder, smycken, väskor, gammla kartonger, påsar, papper, tidningar m.m. som jag inte behövde längre. Vad mycket plats det blev i garderoben efter detta, det känns så bra! (✿◠‿◠) Men en månad räkte, nu känns det som jag gått igenom allt i hela rummet och vill ha kvar det som är här. 
 
 
På eftermiddagen tog jag och Keyla en längre promenad ner mot havet. Det är härligt att gå den vägen ibland och ger bra träning då det är mycket backar hem. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag avslutade den här dagen med att se ett avsnitt av Downton Abbey. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det är det bästa för att tänka på annat och komma in i deras värld en stund. Nu är jag dock väldigt trött och tänker göra mig redo för sängen. Imorgon börjar jag mitt nya jobb på Café Husaren i Haga. Det känns både roligt och nervöst. Jag hoppas det kommer vara nöjda med mig, jag ska göra mitt allra bästa för att komma in i allt så fort som möjligt! Om ni inte hör något på några dagar så ska ni inte bli oroliga, då har jag bara fullt upp med jobbet. (^    ^,) 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Mom & Daughter

Hello!
Jag har varit på Oasen idag med och jobbat. Den här gången var jag ute i cafét och inte i köket. Eller ja, jag började i köket på morgonen men sen var jag ute bakom kassan och i disken. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det har varit väldigt mycket att göra idag, men det har varit roligt! Trotts stressiga dagar då det blir mycket oplanerat som dyker upp så tycker jag det är så roligt att vara där på Café Oasen. Det är verkligen ett mysigt café och jag trivs med både med alla som jobbar där och våra gäster som kommer, både nya och återkommande. Jag har en dag till planerad längre fram som jag kommer jobba där, men annars vet jag inte hur mycket mer det kommer bli. Det beror helt på hur mycket jag får nu på mitt nya jobb där jag gör första dagen på fredag. 
 
 
Hemma har jag bara tagit det lugnt, vilket jag behövde då det verkligen har varit fullt upp hela dagen. Men det har som sagt varit roligt och tiden gick väldigt fort. (✿◠‿◠) Så hemma har jag fått satt på en tvätt och duschat, mycket mer har jag inte gjort. Efter middagen med pappa och killarna satte jag mig och tittade på ett avsnitt av Downton Abbey. Åh vad mysig den serien är! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Och det får mig bara att vilja åka till England ännu mer. En dag, längre in i framtiden, ska jag se till att åka dit (troligtvis med mitt hjärta). 
 
 
 
Mor och Dotter. Visst är de lika? 
 
 
 
Jag kommer nog snart att gå och lägga mig då jag känner mig trött. Min dagsrytm ändras ju när jag börjar jobba tidigt, vilket jag inte har något imot. Men imorgon är jag ledig så då kan jag få sova lite längre, beroende på om jag vaknar tidigt ändå eller inte. (◠‿◠)
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Biting me

Hej!
Jag försöker just nu att skriva ett inlägg medan Tuffsan är här och hon har inte bestämmt dig för om hon är på bushumör eller goshumör, hihi! Ena stunden ska hon gosa och stryker sig efter mig, nästa biter hon lätt i min arm eller i ett finger. (๑>ᴗ<๑) Tur att hon inte biter hårt. 
 
 
Jag har varit och jobbat på Café Oasen idag med, vilket är så roligt! Jag känner mig verkligen som hemma där och har alltid något att göra. När vi hade lite lugnare under dagen började jag städa på hyllorna i köket. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Annars har jag varit mycket i köket idag med, vilket har varit mysigt. 
 
Hemma har jag duschat av kroppen, städat undan i köket, hängt upp tvätten som var i tvättmaskinen och satt på en ny tvätt. Nu känns det som jag kan koppla av resten av kvällen. (◠‿◠) Jag och Keyla ska strax gå på en promenad och sen tror jag att jag kommer krypa upp i soffan och titta på Downton Abbey. Mamma och pappa är inte hemma, pappa kommer senare och mamma vet vi inte när hon är hemma igen (av personliga skäl som jag inte vill skriva om. Men det är inget fel mellan mamma och pappa, så mycket kan jag säga). 
 
 
 
 
 Den här lilla gossen fortsätter att krypa upp i mitt knä när jag sitter ner. Han har även börjat komma in och gosa i sängen. De gör det inte lätt när man försöker att inte fästa sig vid dem. 
 
 
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Snuggle

Hi!
Jag hoppas ni har en bra måndag och start på veckan! (✿◠‿◠) Jag har varit och jobbat på Café Oasen idag vilket var riktigt roligt. Jag har stått i köket helga dagen och även hjälpt till med disk. Men det har varit mysigt. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det känns tråkigt att jag snart kommer lämna dem. Jag hoppas att jag kommer trivas lika bra på Café Husaren när jag blivit mer varm i skorna där. Men det tror jag att jag kommer göra. 
 
Eftersom jag började tidigt var jag inte hemma så sent. Det är en av fördelarna med att börja tidigt och annledningen till varför jag tycker om det. Hemma har jag mest tagit det lugnt då jag blev väldigt trött när jag kom hem. Det regnar och är riktigt trist ute så jag håller mig inne. Här kommer lite söta kattungar för att ge er ett leende som start på veckan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Innocent Flower

Hej!
Efter min och Keylas morgonpromenad imorse kunde jag sätta mig och skypa med mitt hjärta. Vi satt och pratade i nästan två timmar. Det är verkligen alltid lika härligt att se honom och prata med honom, utan skype vet jag inte hur jag hade orkat avståndet och att vara ifrån varandra.  Nu kunde jag även få visa honom att jag färgat håret och min nya klänning som jag hämtade i fredags. Hjärtat beställde en Liz Lisa klänning till mig innan jag lämnade Nya Zeeland och nu har den äntligen kommit. Jag älskar den!!! (๑๑) Den är så otroligt söt! Under dagen har jag tagit bilder med den, så här kommer en liten fotobomb (kunde inte bestämma mig för vilket foto, hihi). 
 
 
 
Liz Lisa Innocent Flower Print Dress
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Farmor och Farfars katt Elsa ville vara med.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ibland skämmer han bort mig mitt hjärta. Jag älskar honom oavsett! 
 
 
Resten av dagen har jag varit en hel del i köket. Jag har gjort en ny omgång granola, en chokladhummus från Mattias Kristianssons recept (ni hittar det här) och en mannagrynspudding. Jag blandade i silkes tofu i mannagrynspuddingen för att se om jag kan få det att likna äggost. Det var bara en tanke jag fick och kände att jag måste prova. Jag ska smaka på den senare ikväll då den hunnit stelna ordenltigt i kylen. (◠‿◠) Chokladhummusen har jag redan smakat och den var riktigt god! Perfekt att ha som pålägg på riskakor eller andra kex. 
 
På eftermiddagen har jag varit på en längre promenad med Keyla i skogen vilket var skönt. Så nu ska jag bara ta det lugnt resent av dagen. Imorgon ska jag iväg och jobba igen, på Oasen vilket ska bli roligt! (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
Jag hoppas ni har en trevlig söndag!
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Late Night With Friends

Moshi Moshi!
Det blev en längre dag en jag först trott igår, men jag hade väldigt roligt! Dagen började med att mamma hjälpte mig att färga håret. Både utväxten och resten av håret behövde en uppfräschning så nu är det oranget och fint igen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag ska se om jag kan ta en bild på det imorgon. 
 
När jag duschat och gjort mig iordning åkte jag hem till Amanda som det var snart ett år sedan jag såg sisst. Henne pojkvän Hampus var också där och det var kul att träffa honom igen.(◕‿◕✿) Strax efter jag kommit annlände även Ludde. Så nu var vi alla sammlade igen! Vi hade så roligt och pratade om allt vi gjort sen vi sågs sisst. Ludde och Amanda är kompisar jag har sen grundskolan, och även om vi inte ses så ofta vet vi att vi har varandra.  Jag är lyckligt lottad som har sånna underbara vänner!
 
Lite senare började vi fundera på hur länge vi tänkt umgås, det kändes som vi ville ha mycket mer tid. Så vi åkte och handlade mat som vi sen lagade tillsammans. Det blev en slag bröd-lös tacos med pulled oumph. Det var riktigt gott!! (๑✧◡✧๑)
 
 
 
 
 
 
 
Efter att ha ätit och sen tagit det lugnt i soffan en stund åkte jag, Ludde och Amanda hem till mig. Amanda ville se kattungarna. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Så sen satt vi och pratade till sent på kvällen. Vi pratade om allt möjligt och det kändes så skönt att ha dem här. När de åkt gjorde jag mig bara iordning och gick och la mig. Klockan var då efter midnatt. 
 
 
 
---
 
 
 
 
Idag har jag sovit lite längre än jag brukar, men var ändå uppe innan nio. Det är inte lätt med sovmorgon då man har kattungar som tror mitt rum är en lekplatts, haha! Men de är så söta så det kommer undan med det. (◠‿◠)
 
 
 
När de har härjat klart somnar de ibland i min säng, mina små sötnosar!
 
 
 
Resten av dagen har jag pysslat med lite av varje. Jag städade köket en hel del imorse, satte på diskmaskinen och en tvätt. Sen har jag gott igenom saker på rummet och kollat vad jag vill behålla och vad jag vill göra mig av med (slänga, ge bort eller skänka). Jag har även varit på ett par promenader med Keyla. (◠‿◠)
 
 
Nu ska jag nog bara ta det lugnt resten av dagen. Jag är ledig idag och imorgon, men nästa vecka har jag fem dagar av jobb inplanerat. Det dröjer nog inte länge innan jag är helt tillbaka inne i arbetslivet igen. (^    ^,)
 
 
 
Kram på er 
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


First Step

Hej!
Igår hade jag en lugn hemmadag, men ändå glömmde jag skriva hihi! (๑>◡<๑) Jag började med min morgon-promenad med Keyla och Tuffsan innan jag skypade med mitt hjärta.
 
 
 
En trött Tuffsan efter promenaden.
 
 
 
 
Jag bli alltid lika glad över att se honom och ibland kan jag knappt förstå hur lycklig jag är som har honom i mitt liv. Ett liv utan honom går inte äns att föreställa sig.  Han har lixom blivit endel av mig. 
 
Resten av dagen pysslade jag med lite av varje. Jag dammsög, bytte lakan i sängen, ordnade på rummet och var på fler promenader. (๑ᴖ◡ᴖ๑) På kvällen kollade jag och mamma på Fifty Shades Freed, den var riktigt bra! Jag har ju läst alla böckerna och verkligen älskar dem. Kärleken mellan Anna och Christian är så vacker. 
 
 
 
---
 
 
 
Idag åkte jag in till Göteborg igen. Denna gången för att skriva på papper och se så vi var överäns om allt. (✿◠‿◠) Det gick bra och jag kan nu säga att jag har ett jobb. Jag kommer börja på Café Husaren när de fått in mig i schemat.(*⌒ヮ⌒*)Det känns så roligt, jag verkligen trivdes där i måndags när jag provjobbade. Och det kommer finnas chans för mig att få baka då de gör allting själva. Yay!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag passade även på att besikta bilen när jag var i Göteborg (vi hade ett presentkort på en besiktningsstation där). Tyvärr gick inte lilla gula igenom, en av bromsskivorna behöver bytas. Förutom det så var det inget fel på henne. ✿ Så vi (snarare pappa, hihi) får fixa det så blir det ombesiktning sen. 
 
 
Nu är jag hemma och har tagit en härlig dusch. Det blir en lugn kväll då jag är väldigt trött, jag har varit vaken rätt länge idag. Sen har jag varit nervös för både mötet och besiktningen, men nu kan jag pusta ut och släppa det. Äntligen är första steget i att få hjärtat mitt till Sverige avklarat. Nästa steg blir att hitta en lägenhet. (◠‿◠)
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Big Bunns

Hello!
Nu har det gått två dagar igen, hihi! Men det händer mycket just nu och jag sitter knappt vid datorn. Igår var jag iväg och provjobbade igen i Göteborg. Den här gången var det i Haga. Det gick super bra och kändes helt rätt! Därför har jag sagt att jag vill ha jobbet. Nu ska vi bara fixa med papper och komma överäns om allt, sen är det klart. Jag börjar isf jobba på Café Husaren som är känt för Hagabullen (den super stora kanelbullen). (*^▽^*)
 
 
 
 
 
 
 
Jag hade verkligen en rolig dag där och det kändes som jag kom in snabbt i det. (✿◠‿◠) Alla jag jobbade med var så trevliga och jag fick verkligen använding för min engelska då det är så många turiset som kommer och fikar. Och att få sälja massor av stora kanelbullar är så roligt! Det kändes nästan som kanelbullens dag, vilket jag verkligen hade kul att jobba på förra året. 
 
När jag kom hem var jag trött, men glad. Så efter att ha berättat om allt för mina föräldrar gick jag direkt till sängs. 
 
 
 
---
 
 
 
Trotts att jag var så trött kunde jag inte somna om efter fem imorse. Jag tror jag slummrade till något mellan sju och åtta men sen gick jag upp. Det var skönt att kunna ta det lugnt och vakna i min takt, jag var verkligen super trött. Men en promenad med Keyla brukar alltid få mig att vakna till innan frukost. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
Jag har sen varit med mamma i Stenungsund idag. Erik (min lillebror) var på en intervju och mamma skulle till tandläkaren. Men det var lite tid imellan så jag och mamma gick runt och kollade i affärer och tog en fika. Det var mysigt att få en dag tillsammans. Även om jag inte har pengar till att köpa något kunde jag spana in ett par byxor som jag kommer kunna ha när jag jobbar. Jag har redan ett par, men det är så mycket bättre med två så man kan tvätta ordentligt. 
 
 
Nu har jag precis kommit tillbaka från en kvällspromenad i skogen med Keyla. Jag behövde det kände jag, det var så skönt och fick mig att slappna av. (◡‿◡✿) Skogen är ett av de ställen där jag blir lugn och kan andas ut. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så resten av kvällen ska jag ta det lugnt och koppla av. Jag tror att jag kommer nog inte vara uppe så sent, jag har vant mig vid att gå och lägga mig tidigt. (◠‿◠)
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Pride

Hej!
Jag var i Göteborg hela dagen igår och hann därför inte skriva något. Jag åkte in för att träffa underbaraste Josefin som jag inte sett på hur länge som hellst! o(*⌒ヮ⌒*)o Hon betyder så otroligt mycket för mig.  Att träffa någon på andra sidan jorden (Nya Zeeland), som är svensk, och klicka så otroligt som vi gjorde är verkligen helt galet. Men hon förstår mig som ingen annan och jag förstår henne. Vi har alltid kul tillsammans och jag kan vara mig själv helt ut med henne. 
 
 
 
Jag, redo för Göteborg och pride!
 
 
 
 
Vi började med en fika för att kunna sitta ner och prata om allt som händer i våra liv. Det var så härligt! Vi gick sen ut mot regnbådsbyn för att se de olika pride stånden. Där kollade vi runt och fick även lite glitter på kinderna. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Sen tog vi oss sakta upp mot Avenyn för att se på pride-paraden. Vi hade verkligen så roligt tillsammans!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kärlek kommer i alla former. Jag älskar Josefin som min allra bästaste vän!
 
 
 
 
I paraden hittade jag Limes och en kompis. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi tittade faktiskt aldrig klart på hela paraden då vi började få ont i fötterna, hihi! Den är ju så lång! Så vi började gå neråt så vi kunde se paraden ändå som gick i motsatt håll. Man blir så glad över alla som angagerar sig och visar kärlek.
För det är det pride handlar om; kärlek
 
Påvägen ner stötte vi på en av vegmes vagnar där de delade ut gratis taco wraps. Det var perfekt då jag började bli lite hungridg. Den var verkligen super god!! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hade tänkt sätta oss och fika någon stans då det började regna, men allt började redan stänga för dagen. Så istället bestämmde vi oss för att säga hejdå och hoppas vi ses snart igen. Även om vi bor i samma land är avståndet stort. Tack för en fantastisk dag Josefin, du är bäst!!! 
 
 
 
Trött, men glad, Elin påväg hem.
 
 
 
 
---
 
 
 
Idag har det varit så skönt att bra kunna vara hemma. Jag har skypat med mitt hjärta vilket betyder allt för mig. Våra skype-dater är ljuset i min vardag då han har endel av mitt hjärta. Utan honom är jag inte hel. 
 
Sen har jag passat på att duscha, ordna lite på rummet, gått på promenader med Keyla och bakat en sockerkaka. (✿◠‿◠) Jag har också gjort hummus och förberett lunch till imorgon då jag ska provjobba på ett till ställe. Efter jag provjobbat där ska jag ta beslutet om vart jag vill jobba. Så det ska bli spännande imorgon och se vad jag tycker om detta cafét. 
 
 
Nu tror jag dock middagen är klar så jag ska sluta skriva. (◠‿◠)
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Four-Leaf Clover

Hej!
Det var en lång dag för mig igår vilket gjorde att jag inte skrev något. Jag åkte hemmifårn innan solen äns börjat gå upp för att ta mig in till Göteborg och prov-jobba på ett café. Jag var med på öppning vilket var väldigt roligt, jag tycker ju mornar är mysigast. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det var roligt att få vara på det cafét och lära mig mer. Jag tyckte det gick bra, även om jag ibland tyckte jag ställde alldeles för mycket frågor. Men det flöt ändå på bra och jag lyckades bli rätt självgående. Något måste jag gjort bra för hon tyckte om mig och jag blev senare erbjuden ett jobb. Han som jag var på intervjun hos i måndags ringde när jag satt på ett café med mina vänner.(*⌒ヮ⌒*)Jag har dock fått helgen på mig att fundera, jag har ju kanske ett annat jobb på gång som jag så gärna vill ha. Oavsett så har jag ett jobb, vilket känns så skönt! 
 
 
Som jag nämnde var jag på ett café med mina vänner. Efter jag var klar med att prov-jobba åkte jag och träffade Limes, Desirée och Evelina. Vad otroligt roligt det var att se dem!!!  Jag har saknat dem alla så mycket och det var så kul att vi alla kunde ses. De betyder verkligen så mycket för mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag önskar jag kunde stannat längre, det gjorde mig så otroligt glad att se dem! Men jag behövde åka hemmåt för att inte komma hem så sent. Idag skulle jag ju upp tidigt igen och jobba. (◕‿◕✿)
 
 
 
---
 
 
Idag har jag som sagt varit och jobbat, på Café Oasen, igen. (✿◠‿◠) Åh vad jag trivs bra där, jag önskar att de hade ett heltid- eller nära heltidsjobb till mig. Men just nu har de inte det. Vi får vell se vad som händer och sker och vart jag hamnar. Så länge jag har ett jobb är det super bra! 
 
Nu är jag hemma och har varit på en promenad med Keyla. Så skönt det var! Den här veckan har det varit mycket, men nu kan jag börja pusta ut. Det är bara helgen som kommer bli lite nervöst över vilket jobb det blir. Det är inte alltid lätt. Men jag tror det kommer bli bra tillslut. 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Take a nap

Hello!
Jag har varit ledig idag (snarare sett till att jag är ledig idag då jag har så mycket annat den här veckan och behöver en dag till att andas). Så därför passade jag och hjärtat på att ha en skype-date imorse. Det är alltid lika härligt att prata med honom, han betyder allt för mig! 
 
Efter frukost tog jag en ordentlig dusch som jag längtar efter. (◡‿◡✿) Att få tvätta håret och kroppen ordentligt, raka sig och klippa tånaglarna som börjat bli för långa. När jag var klar åkte jag med mamma ner till mormor och morfar. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Mamma hjälpte mormor att sortera kläder i garderoben medan jag klippte morfars hår. När jag var klar gick jag in och hjälpte mormor och mamma. Det var mysigt att få vara med dem, men det tog sin lilla tid så jag och mamma var inte hemma förrän sent på eftermiddagen. Jag var så trött då och hade inte ätit någon lunch vilket inte gjorde det bättre. (๑>ᴗ<๑) Men med lite mat i magen blev det bättre. 
 
 
 
Livet som katt måste vara härligt!
 
 
 
Jag har sen packat och gjort iordning för imorgon då jag ska prov-jobba på ett café i Göteborg. (✿◠‿◠) När jag ändå är i Göteborg ska jag även träffa mina vänner efteråt. Det kommer bli en lång dag så jag har packat ombyte och ser till att ha med något att äta. Men det ska bli roligt att se dem! Det ska även bli roligt att få prova på hur det är på detta cafét och kanske det leder till ett jobb. 
 
 
Nu är jag dock otroligt trött, så jag ska strax göra mig iordning och gå och lägga mig. Imorgon kommer jag gå upp några timmar före solen så jag ska försöka få sova något innan det. (๑^ں^๑)
 
 
 
Kram på er 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Jobb?

Hej!
Jag var och jobbade på Café Oase igår förmiddag vilket var lika roligt som alltid. Jag var i köket endel och fick göra mackor och sallader. Det är roligt när man får lite variation. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
Efter jobbet åkte jag in till Göteborg då jag skulle på en arbets-intervju på ett café (som det är nu är café Oasen bara "vid behov" och jag behöver en fast anställning med tillräckligt med timmar). Jag kom in två timmar innan så jag gick runt i det fina vädret och bara njöt av att vara tillbaka i Göteborg. (✿◠‿◠) Jag gick även förbi Lush för några tester på ansiktrengöring. Det var verkligen en solig och fin dag i Göteborg. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Intervjun gick bara bra och jag ska få prov-jobba redan på torsdag. Detta går så snabbt, jag har ju inte äns varit hemma i två veckor innan jag är på intervju och en vecka efter att jag ansökte om jobbet ska jag prov-jobba. (o  .  O) Men det är ju bara positivt. 
 
Jag kan säga att jag var trött när jag kom hem igår strax efter sex på kvällen, särskilt eftersom jag varit uppe sedan fyra på morgonen. Men det kändes som jag hade en väldigt bra dag! 
 
 
 
----
 
 
 
Jag var uppe innan solen idag igen då jag har jobbat på Café Oasen. Jag trivs ju så bra där och vill ju inte behöva sluta. Men vi får se vad som händer, jag har några bollar i luften som jag hoppas på. Jag har i vilket fall som hällst haft ytterligare en bra dag på Oasen med de bästa kollegorna. 
 
När jag kom hem ringde de från ett annat café jag sökt jobb hos och frågade om jag kan komma och prov-jobba. De ska ringa upp igen senare och se om de har en tid som passar. Så vi får helt enkelt se vart jag hamnar, men bara jag får ett jobb med en heltid är det super. Det är första steget för att kunna få mitt hjärta till Sverige. Jag trodde verkligen inte att det skulle gå såhär fort och jag är så glad över det!
 
 
Nu ska jag strax ta en promenad med Keyla och sen ta det lugnt resten av kvällen. Jag är så trött nu efter två dagars jobb, pluss att jag var iväg hela dagen igår. Efter att ha gått utan jobb i nio månader på Nya Zeeland är jag inte van vid detta, men jag tycker ju det är så roligt! Jag behöver bara vänja kroppen vid det igen. (^  _  -)
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Cuteness

Moshi Moshi!
Jag vaknade rätt tidigt idag, min "kropps-klocka" verkar vilja vakna runt 7 varje morgon. Men det gör inte så mycket eftersom jag går och lägger mig rätt tidigt med. Och imorse var det bara bra då jag skypade med hjärtat. Det var otroligt härligt att få prata med honom, saknaden börjar sakta komma krypandes starkare och starkare. Jag har saknat honom hela tiden, men nu börjar det bli jobbigt att ha varit ifrån varandra i snart två veckor.... Tack för skype!!! 
 
Efter frukost gjorde jag en omgång granola. Jag har saknat bananbröds granolan jag brukade göra på Nya Zeeland så jag passade på att göra lite nu när vi hade bananer som behövde användas. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag har också gosat endel med våra små kattungar, de är ju så söta!! (jag får passa på då alla är sålda nu och kommer flytta snart)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite senare åkte jag med mamma ner för att handla. Men först åkte vi till mormor och morfar då morfar också behövde handla och deras bil är på lagning. Det var roligt att få prata med dem! 
 
 
Sen har jag inte gjort så mycket mer än att promenera med Keyla, skicka iväg lite mail angående jobb och gå igenom lite saker i mitt rum. (✿◠‿◠) Tuffsan har gått med på både morgon- och kvällspromenaden idag. Hon är verkligen för söt och det är så härligt att ha henne med. Jag tror Keyla gillar det hon också för om Tuffsan inte hänger med stannar Keyla för att se vart hon är. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag gå och förbereda lite mer inför imorgon och packa kläder. (◠‿◠) Jag ska jobba och sen gå på en arbetsintervju, så det blir en lång dag för mig. Men det är roligt, jag är så otroligt glad över att redan få gå på intervju och hoppas att det känns bra för både dem och mig.
 
 
Så ni hör kanske inget från mig förrän på tisdag igen, därför passar jag på att önska er en bra start på en ny vecka. 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Wet Packing

Hello!
Idag var det dags att packa ihop och åka hem. Men det har varit några sköna dagar i Grebbestad i husvagnen. (✿◠‿◠) Det började regna när vi skulle ta ner förtältet, så det blev rätt blött och söligt att få ner allt. Vi kommer behöva hänga upp allt på tork hemma en soligare dag. Men ner kom det! Jag körde sen i min egna bil hem. Vi möttes upp i Tanum påvägen för att handla lite vid deras köpcentrum. Annars var det bara raka vägen hem. 
 
Hemma möttes jag av Keyla och alla katterna. De är verkligen så söta allihopa! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Jag fick börja med att städa endel, som mina bröder tydligen inte gjort. Men nu är det rent och fint igen här hemma. Mamma och pappa kom ca 30-60 minuter efter mig, de hade ju husvagnen på släp så det gick inte lika fort för dem. När vi fått upp allt ur husvagnen och ställt att på rätt plats här hemma började vi med middagen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag gjorde något väldigt enkelt till mig: 
 
 
 
 
 
 
Detta blev väldigt gott! Der är anammas vegobullar, rödbets-spaghetti, spenat och hummus. Vegobullarna får väldigt bra betyg, så skönt att veta att man kan köpa några goda k*ttbullar om man inte orkar göra egna en dag. 
 
Jag, Keyla och Tuffsan (en av katterna) tog en promenad sen innan det började regna igen. Det var härligt att få komma ut på vår vanliga promenad. (◠‿◠)
 
 
Nu har vi precis druckit kaffe och ska bara ta det lugnt resten av kvällen. 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Johanne the Storm

Håll i Hatten!
Idag blåser det rejält, stormen Johanne är här och härjar runt. Pappa har fått säkra förtältet mer än en gång och vi har inte kunnat åka iväg som vi planerat. Vi har stannat i husvagnen istället. (✿◠‿◠) Det regnade även imorse men resten av dagen har det varit rätt fint väder, bortsätt från blåsten. Jag har skickat iväg lite fler jobbansökningar och tagit det lugnt. Jag har även fått duschat ordentligt och rakat mig. Vad härligt det känns! 
 
På eftermiddagen åkte jag och mamma in en kort sväng till centrum då vi hade några små saker vi behövde hämta och köpa. Där inne såg vi hur högt vattnet är; stranden är helt översvämmad, flytbryggan gungade upp och ner som en stor orm och det har kommit vatten upp mot parkeringen. (o . O)
 
 
 
 
 
Ni ser längre bak vart bryggan igentligen är. 
 
 
 
När vi kom tillbaka tvättade jag utsidan av min väska då jag inte hade något att göra. Tillslut kunde jag inte sitta still här inne längre utan tog mig ut på en kort pormenad. Det var så skönt att få komma ut! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Om det inte blåste så hade jag gått längre. 
 
Nu har vi precis ätit middag. Idag blev det rökt tofu med mandel, sallad och hummus till mig. SÅ gott det är!! (๑✧◡✧๑) Jag ska strax gå bort till servicehuset/toaletterna för att ta ut mina linser och tvätta ansiktet. 
 
 
 
Kram på er
 
 
 
Follow on Bloglovin