Sen dag

Hej Hej!
Jag har precis slutat min sissta lektion för dagen och för denna veckan. Fredagar blir alltid så sena eftersom vi har tre timmar kemi på eftermiddan. Men det gör inte mig så mycket för det brukar oftast vara rätt roligt och intressant. (^ ^)

Det är tur att jag har en så snäll och gullig pappa som kommer och hämtar mig annars hade jag kommit hem väldigt sent.

Follow on Bloglovin


Virkar

Hello!
Nu är jag äntligen klar med läxan och kan sätta mig ner med min virkning. Första "mormorsrutan" till underdelen av mitt linne är klar, den blev rätt bra faktisgt. Jag hoppas få klart linnet innan sommarvärmen kommer till Sverige. (^ ^) Men det är inte långt kvar så jag ska nog lyckas.




Insperationen för mitt linne fick jag från denna bilden:


Vanessa Hudgens på festival.

Follow on Bloglovin


Vår smycken

Hi!
Nu lagom till våren har Becca Design fått en ny fresch design i sin webb-butik. Personligen gillar jag denna designen mycket bättre, det är så lätt att hitta nu när man kan söka efter sin egna personliga stil. (^_^)

Ett häftigt nytt smycke som kommit in är ett örhänge som föreställer en orm som slingrar sig runt örat. En sån här måste jag införskaffa snart:





Även en härlig rabattkod finns nu. Skriv in rabattkoden: VÅR och få 15 % rabatt hos Becca Design fram till och med 6 april.
Så passa på att införskaffa lite nya accesoarer, en outfit blir så mycket bättre med söta detaljer.



 

Dessa solglasögonen är jag riktigt sugen på, och även det sööta cupcake hallsbandet hade inte vorit fel.

Follow on Bloglovin


Piglet

Halloj!
Den här dagen började i lagården där vi flyttade lite kor och kollade så alla blev mjölkade. Råmeå (mjölk-maskinen) hade varit trasig inatt så vi fick fösa in några kor nu som behövde mjölkas.

Sen var vi uppe en sväng hos grisarna som snart ska få kulltingar. (^ ^) de höll på och bädda och verkade lite oroliga så kulltingarna kommer antagligen till helgen.
Vi passade på att hällsa på några kulltingar som inte är så små längre. (^_-)

Grisar är verkligen super sööta tycker jag! Jag skulle inte ha något imot att ha en liten mini gris hemma, hihi!


 







Follow on Bloglovin


Kycklingar

Nihao!
Jag sitter ny-duschad på rummet och känner mig riktigt stolt över mig själv. Jag har nämligen joggat runt tossekulle, ensam den här gången. (^ ^)

Det är mycket roligare med sällskap tycker jag för då blir jag mer motiverad. Jag är inte den typen som motionerar frivilligt utan ligger hällre på soffan, hihi! (a)  Men idag lyckades jag ta mig ut helt själv och sprang tillochmed mer än förra gången! (^_^)


Dagen har varit bra för övrigt, trotts att jag gick upp 04:20 imorse. Vi var i djurhuset på förmiddagen och då fick jag äntligen se de små kycklingarna (jag tror det är Vaktel-kycklingar)! De är så sööööta, kolla bara här.







Här ser ni hur små de är i gämförelse med min hand.



Nu ska jag bara ta det lugnt, virka lite på mitt linne tror jag. (^_-)

Follow on Bloglovin


On my way

God morgon!
Det blev en riktigt härlig ridtur i skogen igår, jag red Dokka och mamma tog Dökkvi som var lite busig. (^ ^) Han var inte dum eller så utan bara pigg och glad över att få komma ut.

Nu sitter jag och väntar på bussen upp till Dingle. Ser ut att bli ännu en fin dag.

Follow on Bloglovin


En bra bok i solen

Hi!
Jag har precis slutat för dagen och ska snart ta mig upp för den långa backen till tågstationen. Tänker nämligen åka hem idag för att kanske hinna med en liten ridtur i eftermiddag. (^ ^)

Sissta lektionen var helt underbar. Solen skiner och det är riktigt varmt ute. Vi hade engelska där jag håller på att läsa en engelsk bok som är super bra, Jane Eyre. Jag har inte kommit långt men är redan helt fast i den!

Jag passade på att dra nytta av det underbara vädret, gick ut och satte mig i solen och drömde mig bort med boken. Kan det bli mycket bättre?? (^_^)




Den här lilla grodan satt på trappan, upp till huvudbygnaden, och gottade sig i solen. Eller är det kanske en padda? Någon som vet, hihi? (a)

Follow on Bloglovin


Världens sämsta bussåkare

och priset för världens sämsta bussåkare går til.... Elin! (>.<)

Ni kan ju gissa vad som just hänt mig. Jag har lyckats komma på fel buss som vanligt. Börjar vänja mig vid att hoppa av på okänds busshållplattser och ringa efter skutts nu. Som tur är har jag ju en snäll farmor och farfar som för det messta är hemma och kan hämta mig.

Jag fattar bara inte hur jag alltid ska lyckas med att komma på fel buss. Den jag åkte med nu hette 371 från början (precis som den bussen jag skulle med) men sen åkte den ner till färjan och bytte namn till 376, får bussar verkligen göra så??

Aja, hoppas er måndag började bättre än min. (^ ^)

Follow on Bloglovin


Fika på altanen

Hi!
Ännu är värmen kvar hos oss så vi har haft öppet till altanen hela dan. (^ ^) Även årets första fika på altanen gjordes idag, äntligen är det vår!! 

Förut red jag lite på Dökkvi och det gick super bra. Han tog sina första tölt steg med ryttare och det kändes som om han kommer ha en fantastisk tölt. Han är verkligen helt otroligt härlig att rida!


arkiv bild på Dökkvi från i sommras.


Mormor och morfar åkte hem för en stund sen efter att ha varit här och fikat. Vi har ju inte hunnit ha någon ordentlig fika efter att jag fyllt år (trotts att det är över en månad sen, haha). Mormor har stickat en jättehärlig hallsduk, en mössa och söta pullsvärmare.
Tack!! <3 Bilder kommer att komma. (^_-)

Follow on Bloglovin


Full lördag

Hello!
Jag hann inte med att skriva igår, jag var knappt hemma. (^ ^)
GT på morgonen som vanligt sen snabbt in och duscha för att åka med mamma och mina bröder till Göksäter. Jag behövde köpa lite garn för att kunna göra klart ett linne jag har virkat, det blev även ett par nya gympaskor, en söt plåtask till mina sprittsar och en spargris.

När jag kom hem bytte jag om och åkte upp till kamelerna. Det blev att rida lite på Fatima igen och grejja lite med åsnorna. (n_n) 

Sen på kvällen åkte hela familjen ner till några Ulrik och Linda, dom vi brukar vara ute med husvagnen med på sommrarna. Vi var där och umgicks hela kvällen, det var länge sen sisst. Vi pratade även lite om vart vi ska åka i sommar, det lutar lite mot Orsa. (^_^)




Follow on Bloglovin


Choklad-milkshake

Hi!
Sitter på Mc Donald's och svalkar mig med en choklad milkshake i värmen. (^_-)y



Follow on Bloglovin


Run, run, run...

Moshi moshi!
Nu är jag sådär härligt trött i hela kroppen. Jag har precis dushat efter att ha varit ute på en jogging-tur, runt tossekulle, tillsammand med Eve och våra grannar Linnea, Jonna och Desirée.
Det var riktigt härligt och med K-pop till så blir det genast mycket roligare. (^ ^)


Turen runt tossekulle.


Annars har det varit en solig och härlig dag. Vi har stor städat i fågelvoljärerna och bytt ut allt spån mot grus istället. Det blev många vänder med skottskärrer kan man säja, men det blev riktigt snyggt och bra när det var klart. Fåglarna verkade iaf gilla det. (^_-) På fika rasten köpte vår lärare glass till oss, vilket förklarar bilden jag publicera tidigare idag.

 

Follow on Bloglovin


Städning i voljärerna



Follow on Bloglovin


Jag kan se mitt hus härifrån...

Halloj!
Nu sitter jag än en gång fraför datorn på rummet, haha! Jag och Eve kom in för bara några minuter sen efter att ha tagit en kvällspromenad runt tossekulle. (^^) Det är fortfarande behagligt svalt men ändå varmt ute.

Här kommer lite fler bilder från promenaden tidigare idag.











Här har ni det, Dingle. (^_-)







Där nere bor vi. (n_n)


Nu ska jag gå och börja göra mig iårdning för att sen sätta mig vid tv:n och äta kvällsmat. Det blir tidigt i säng idag med en bra bok. ;D


Sweet Dreams <3

Follow on Bloglovin


Sunshine views

Hi!
Jag och Eve sitter på rummet med öppet fönster efter att ha varit ute på en promenad upp till toppen på berget bakom tågstationen. Vi slutade redan efter lunchen idag p.g.a att vår lärare är sjuk, så vi passade på i det fina vädret.
Det var rätt tungt i alla uppförsbackar men härligt att få komma ut och röra på sig i solskenet.
Det är otroligt varmt för att vara mars, jag går i tunna leggins och klänning utan att frysa. ;D

Här kommer bild på lilla mig idag (^_-)






Klänning: Prinsessan Kawaii








Nu ska vi strax gå och äta middag. Fler bilder på utsikten kommer senare. (^ ^)

Follow on Bloglovin