Choco-Nana Balls

Hi!
Vad fort tiden har gått, idag gjorde jag sista dagen på dagis. Jag har ju varit där som vikarie för en lärare som varit på semester under tre veckor. Men nästa vecka är hon tillbaka och jag har gjort mina tre veckor. Vad kul jag har haft och vilka underbara barn! Jag kommer verkligen sakna dem, men det ska samtidigt bli skönt att få lite mer ledigt i maj efter några intensiva veckors jobb. Och jag vet att jag kommer tillbaka till dem då jag tackade ja till ett datum i slutet av maj då de behövde extra personal i några timmar. (๑ᴖ◡ᴖ๑) De frågade även om de fick ha kvar mitt nummer (även om de vet att jag inte kommer jobba som vikarie mycket mer i maj, helst inte alls var tanken) och jag sa ja eftersom jag trivs så bra hos dem. 
 
Då det var min sista dag tyckte jag det passade bra att bjuda på något gott. Så igår gjorde jag veganska choklad- och bananbollar med bara tre ingredienser; banan, kakao och havregryn. Sen rullar man dem i och för sig i kokos, så kanske man får säga 4 ingredienser hihi! (◠‿◠✿) Jag ville bjuda på något som var sockerfritt, veganskt (såklart) och nötfritt då det är så känsligt för allergiker och man undviker det på förskolor. Dessutom skulle det gå snabbt att göra eftersom jag jobbar så mycket och var hemma runt sex igår. Detta recepter var därför perfekt. Jag var osäker på vad barnen skulle tycka då de är så vana vid socker, då jag köpte med lite jordgubbar också vilket var populärt.
 
 
 
 
 
2 övermogna bananer, 2 msk kakao och 3 dl havregryn (jag blandade fiberhavregryn med vanliga).
Sen la jag till lite vaniljpulver i receptet eftersom mina bananer inte hade blivit så där härligt söta ännu, de var fortfarande lite för gula och inte mogna nog. Gott blev det!
 
 
 
 
 
Barnen tyckte om dem, även om några barn bara åt hälften av sina och sen blev det lite mycket. Men de flesta åt upp hela och tyckte det var jättegott! Jordgubbarna försvann de också, haha! 
 
 
 
 
 
 
Det har varit regnigt hela dagen och barnen har haft jätteroligt i leran och vattenpölarna. Rutschkanan blev väldigt snabb om man hällde på lite vatten från lerpölarna, och det var ju fruktansvärt roligt. (๑>ᴗ<๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sådanna här dagar är det skönt att bara kunna lämna barnen till sina föräldrar på eftermiddagen och slippa ta hand om leriga kläder, hihi! 
 
 
Nu ska jag gå och hälsa på vår nya katt som mamma och pappa kom hem med för bara en liten stund sedan. Vi fick henne från mammas kompis, och hon är dräktig så vi kommer får kattungar om ett tag. ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Så myyyysigt!! Håll koll på min instagram (@eliinpelin) för det lär garanterat dyka upp bilder på henne där innan det kommer upp på bloggen. (^  _  -) Imorgon är jag på Liseberg och kommer hem sent så vi får se om jag bloggar eller inte. Söndag är jag hemma ännu senare då jag har stägning och after work så då lär det nog inte bli någon uppdatering, hihi. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Sandpit Duty

Moshi Moshi!
Jag hade lite sovmorgon imorse och kom in lagom till fruktstunden. Det var fullt upp kan man säga då vi haft nästan alla barn idag, det var bara en kille som var ledig. Så till lunch var det 20 barn, fullt hus med andra ord. ( ◠‿◠ ) På eftermiddagen gick jag därför ut med några barn innan mellamålet (då vi normalt sätt är inne och leker och går ut först efter mellanmålet) så vi kunde dela upp barnen lite. Det var härligt ute i solen och barnen lekte så bra. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag jobbade till näst sist idag igen, slutade en halvtimma innan stägning, så jag är rätt trött kan man säga. Nu ska jag dock baka något gott till imorgon eftersom det är min sista dag på förskolan. Sen kommer jag bara jobba på Café Oasen och Liseberg. Det känns skönt att få lite mer ledigt, men jag kommer sakna alla barnen. Därför blir bjuder jag imorgon på något som är veganskt, sockerfritt och nötfritt. Mer om det får nu läsa imorgon! (^  _   -)
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


The Future

Hi!
Vilket underbart väder vi har haft idag. Barnen har haft massor av energi, om man säger så, och det har varit fullt upp hela dagen. Jag var rätt mör när jag hade min rast kan man säga, haha! (๑>ᴗ<๑) Jag blev även frågad om jag kunde stanna en timma extra idag och jag såg ingen anledning till varför inte. Det ända var att jag var trött men jag hade ju inget jag måste passa hemma så varför inte, och jag vill ju alltid hjälpa till när jag kan. (^   ^,) På eftermiddagen fick jag gå in till en annan avdelning som behövde mig bättre just då än den avdelningen jag är på. Denna hade jag aldrig varit på förut och det är en småbarnsavdelning så det var väldigt mysigt. Särskit när man sitter och äter mellanmål och de yngsta har yoghurt runt hela munnen, hihi, de är för sööta! (✿◠‿◠)
 
 
 
Vad glad man blir när man ser att några av barnen har "planterat ett träd" (satt en nedfallen kvist i jorden) och de tar hand om den och skyddar den från småbarnen som försöker gräva upp. Jag hoppas att detta är något som kommer hålla sig kvar när de växer upp och kan bidra till en bättre planet. Mina goingar! 
 
 
 
 
 
De yngsta tyckte det var väldigt roligt att leka med bilarna, särskilt när "fröken" gör roliga billjud hihi!
 
 
 
 
Nu är jag jättetrött men ändå glad efter en rolig och händelserik dag. Att gå in till en annan avdelning på eftermiddagen gav lite miljöombyte och tiden gick väldigt fort eftersom man alltid fick passa på de små. Nu ska jag ta ut linserna och sätta på en kopp te innan jag kryper upp i soffan en stund innan jag går och lägger mig. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Water Project

Hello!
Det känns som om det varit en lång dag på dagis idag, men det har ändå gått bra med allt. (^  _  ^) På eftermiddagarna är jag bara väldigt trött, men det är mindre än en vecka kvar till ledigt nu. (◕‿◕✿) Barnen har lekt och stojat hela dagen. Det var blött imorse efter regn och snö(!) så det fanns många härliga vattenpölar att leka i för barnen. 
 
 
 
 
 
 
I sandlådan grävde de en "kanal" där båtarna ska kunna åka. 
 
 
 
 
Eftermiddagen bjöd sedan på både hagel, snö, regn och solskén. Det var väldigt underligt väder och inte världens roligaste att vara ute i. Men när solen tittade fram var det bättre. ( ◠‿◠ )
 
 
Nu har jag linser som kokar på spisen. Till middag kokade jag linser tills det blev mos = linsmos. Jag fick tips en vegansk grupp på facebook om detta och var tvungen att testa. Det blev riktigt gott så nu kokar jag en omgång till som jag ska ha med, tillsammans med fuskpinnar, till lunch imorgon. (^   ^,) Vegansk mat är bäst, och man behöver verkligen inte välja bort något då det finns supstitut för i princip allt. Kan man därför leva utan att behöva skada en annan levande varelse är valet självklart för mig. Alla på denna jorden är lika mycket värda och har rätt till ett eget liv! 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


First Day Back

Hej!
Det var min första dag för säsongen på Liseberg igår. De öppnade parken i lördags, men jag kunde inte jobba då eftersom jag redan lovat att jobba på Café Oasen. Men igår kunde jag ställa mig vid plättjärnet igen och steka plättar i rykande fart. Det är nytt kassasystem också vilket jag börjar få kläm på efter en dag. Tyvärr började dagen inte lika bra då bilen gick sönder ("stången" till pedalen till kopplingen gick av igen, så kopplingen fungerade inte) när jag kommit till Stenungsund. (- _ -') Så jag fick ringa och förklara att jag blir sen, sen åka hem och byta till pappas jobb-bil eftersom han behövde ha den svarta bilen under dagen. Jag kom därför nästan en timma sent och blev inkastad i en rush med en gång. Men det var ändå roligt att vara tillbaka och se många välkända och nya ansikten. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
Det var verkligen otroligt fint i parken med alla körsbärsträden som börjat blomma och strålande solskén. 
 
 
 
 
Jag kom hem sent och gick raka vägen till sängen eftersom jag skulle upp och jobba idag. Nu gör jag min sista vecka på dagis. Det har varit rätt lugnt och skönt idag, och det var mysigt att se alla barnen igen. Men att detta är dag nummer 7 jag jobbar i sträck börjar kännas. Därför blir det tidigt i säng ikäll så jag orkar med resten av veckan. 1 maj har jag min första dag ledigt! Keep on fighting! (。❛ᴗ❛。)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Vegan Italian Korv Stroganoff

Moshi Moshi!
Jag vaknade innan alarmet idag och låg kvar ett tag och bara drog mig. Det är härligt för man känner sig utvilad vid sådanna tillfällen. När jag inte orkade ligga kvar längre gick jag upp och kunde ta lång tid på mig att göra mig iordning och äta frukost innan jag åkte till Stenungsund. (◠‿◠ )
 
Jag har varit och jobbat på Café Oasen idag. VI hade en hel del gäster mitt på dagen, en riktig rush där det kändes som om alla kom på en och samma gång. Men det var roligt att ha mycket att göra. På eftermiddagen blev det sen så lugnt att jag kunde sluta en halvtimma tidigare, vilket jag tackade ja till eftersom jag jobbar så många dagar i sträck nu. (◕‿◕✿) Tyvärr var detta sista schemalagda dagen på Café Oasen, men jag hoppas att det kommer dyka upp lite fler tider för mig de dagar jag är ledig i maj och sommar. Annars är jag på Liseberg från och med imorgon. 
 
Hemma kunde jag börja med middagen direkt när jag kom hem så det inte blev så sent idag. Jag hade redan planerat att göra en ordentlig middag idag och frysa in lite matburkar inför kommande vecka. Det blev vegansk korv stroganoff gjort på Tofurky Italian Sausage, så en lite lyxigare variant som blev jättegod!
 
 
 
 
Ursäkta dålig mobilkamera som får löken att bli en vit röra, haha! (๑>ᴗ<๑)
 
 
 
Det ser inte mycket för världen, men oj vad kryddigt och gott det blev.
Jag hade även i lite champinjoner, bara för att jag tycker det är gott. 
 
 
 
 
Det är skönt att ha några nya matlådor som jag kan ta med till dagis. Jag tycker inte om när det bara blir halvfabrikat flera dagar på raken. Det är mycket godare och bättre med hemmlagat. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Dessutom är det roligt att laga mat och prova nya recept. 
 
Nu ska jag sätta på kaffe och ta det lugnt en stund. Ikväll ska jag skypa med hjärtat, han har ställt upp med att gå upp tidigt för att kunna skypa. Annars hade det blivit 13 dagar utan skype eftersom det är så många dagar i sträck jag jobbar (nu är det 8 dagar kvar till ledigt), men både han och jag vill inte gå så länge utan att se varandra så han var gullig och sa att han kan gå upp tidigt en av sina lediga dagar. Han är bäst!
 
 
Kram på er ❤ 
 
 
Follow on Bloglovin


Calm Friday

Hej!
Det finns inte så jättemycket nytt och intressant att berätta om. (^   ^,) Jag har varit och jobbat idag igen på dagis och det har varit en lugn fredagsstämning. Det var inte många barn på min avdelning idag så efter lunchen fick de se på film. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Ute har det blåst jättemycket, men solen tittade fram på eftermiddagen så det var ändå rätt ok. Bara man vände sig om när vinbyarna kom så man inte fick sand i ögonen, hihi! 
 
 
 
Jag var med och bakade lite sandkakor i sandlådan. tydligen får man baka "hur många man vill", haha! (^ _  -)
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag ta mig en dusch och ha lite fredagsmys innan jag kryper ner i sängen. Imorgon ska jag jobba på Café Oasen, vilket ska bli jätteroligt!

 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Autumn Weather

Hello!
Som ni kan läsa på rubriken så har vädret inte varit det roligaste idag. Det har varit blåsigt och kallt. Men det har ändå var mysigt med barnen och lite lugnare än det varit tidigare under veckan. På lässtunden läste jag 5-6 böcker för några barn innan jag fick säga att jag inte kunde läsa mer för jag måste hjälpa till att kolla de andra barnen också, hihi! (๑>◡<๑) Men det var så mysigt att sitta där och läsa med dem när de sitter så tyst, lyssnar och följer med i boken. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu sitter jag mått och go efter en fruktig skål med müsli-topping till middag/kvällsmat. Jag äter alltid en så stadig lunch med barnen så middagen hemma behöver inte vara så stor. 
 
Strax ska jag sätta mig vid TV:n för att varva ner innan läggdags. Det känns att det är torsdag, jag är rätt trött kan man säga. Men det är roligt att vara på dagis med mina små barn. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Fairytales

Hi!
Ja, ännu en dag på dagis har passerat. Det har bara gått bra och det har varit härligt med solen hela dagen. Det gör allt så mycket lättare och man kan ha det riktigt trevligt när man är ute på eftermiddagen med barnen. (✿◠‿◠) 
 
Efter lunchen fick jag vara med på lässtunden. Jag läste en jättegullig bok med så fina bilder att jag var tvungen att ta kort, hihi! Barnböcker är såå mysiga och har ofta väldigt fina bilder tycker jag så lässtunden är en favorit hos mig. 
 
 
 
 
 
 
 
Nu kokar strax kaffet och jag ska ta ut mina linser innan jag slår mig ner i soffan med en kopp och tittar på ett avsnitt av Vampire Diaries. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


♡ Pysen ♡

Hej!
Påskhelgen är slut och jag har varit tillbaka på dagis. Det har varit fullt upp hela dagen med många härliga barn, så man kan säga att jag är rätt trött nu och ska bara ta det lugnt resten av dagen. Men det var kul att vara tillbaka! (✿◠‿◠)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Något som varit mindre roligt är att vår katt Pysen fick somna in idag. Vi pratade om det i söndags då han är gammal och han har flera tecken på att kroppen börjar lägga av. Han har blivit tuffsig i pälsen (som annars är jättefin), tänderna vill jag inte äns nämna och han har magrat det sista halvåret trotts avmaskningar och bra foder. Hans aptit är det inget fel på men det är inprincip det ända han gör; äter, sover, jamar. Därför kände vi att det var dags att låta honom få somna in. Pysen är född hemma hos oss och har haft en långt och bra liv. Du är redan saknad Pysen, vi älskar dig och kommer alltid minnas dig! ♡
 
 
 
 
Elias och Pysen under deras första år.
 
 
 
 
 
Han hittade alltid de mest knasiga ställen att sova på.
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag sätta på kaffe och fortsätta min lugna kväll. Det kommer bli tomt här hemma och jag hittar fortfarande katthår överallt. Men han är på ett bättre ställe. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Vegansk Smörgåstårta

Hej!
Det har varit riktigt härligt att vara hemma idag. Jag började med att skypa med mitt hjärta. Som alltid blir jag så glad av det och en dag som börjar med att se honom kan inte bli dålig. Han får mig att må bäst!
 
Sen åkte jag och mamma iväg och handlade. Det tog sin lilla tid då vi först letade reda på några ingredienser jag behövde. Sen kollade vi även efter memma då jag är så nyfiken på att prova denna finska påsk-efterrätt. Men vi hittade ingen, tyvärr. Dock fick vi tag på annat smått och gott och vi hade en trevlig förmiddag tillsammans. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
Ingredienserna jag behövde var för att göra en Vegansk Smörgåstårta. Jag hade en stor brödkaka från Café Oasen och har sedan köpt annat jag behöver på Happy Vegan och andra ställen. Så det är vad jag pysslat med på dagen, gjort en smörgåstårta. Det blev min middag idag, och oj vad goood den blev!!
 
 
 
Det är vegansk tångkaviar och tångrom jag dekorerat med så ni behöver inte oroa er. (^ _ -)
Ni kan även skymta veganska räkor och Vegusto No-Moo Smält ost. Yum!
 
 
 
 
 
 
Första lagret är en vegansk skagen/västkustsallad med veganska räkor istället för tofu och champinjoner istället för avokadon. 
Andra lagret är silkes tofu blandat med tångkaviar, bjäst, salt, citronpeppar och svartpeppar. 
Runt om har jag påmackan. Det blev sååå gott!!! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
Nu sitter jag mätt och glad, jag har längtat efter att få äta smörgåstårta då jag jobbat på Café Oasen och säljer så fina smörgåstårtor hela dagarna. Men nu är jag nöjd, jag lyckades göra en fantastiskt god vegansk smörgåstårta själv som smakade bättre än jag minns "vanliga kött/fisk-smörgåstårtor" brukar göra. Happy Elin!(*⌒ヮ⌒*)
 
Nu ska jag hälla upp en kopp kaffe och äta ett marsipanägg. Yum! Är man ledig får man passa på, imorgon är jag tillbaka på dagis. (✿◠‿◠)

 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


My Easter

Hi!
Jag hoppas ni har haft en bra Påsk helg! Jag började min påskafton med att skypa med världens underbaraste person; min pojkvän/andra hälft/mitt hjärta på anda sidan jorden. Jag saknar honom så det för ont ibland, men det är så härligt att få se och prata med honom. Jag lever för de stunderna. ♡
 
När vi var klara gjorde jag mig iordning och åkte in till Göteborg. För första gången på över två år befinner sig "korridors-tjejorna" (som jag brukade kalla oss när vi gick på Dingle Naturbruksgymnasium) i samma land. ( ´͈ ॢꇴ  `͈)੭ु Yay!!! Jag var dock inne i Göteborg lite tidigt. Men det gjorde inget, jag passade på att gå några ärenden och slank även in på Happy Vegan. Jag tror inte jag kan åka till Göteborg en lördag utan att gå in och se vad de har för smakprover och sen köpa med lite smått och gott hem, hihi! 
 
 
 
I Brunnsparken hade de dekorerat fint, inte med fjädrar utan med tyll.
Jag blev så glad när jag såg det, Go Göteborg!
 
 
 
 
 
Provsmak på Tony's choklad, som var jättegod, och Omi's Apfelstrudel som jag smakade första gången på Vegovisionen. Yum!
 
 
 
 
 
På Järntorget börjar körsbärsblommorna slå ut, så fiint! 
 
 
 
 
 
Sen mötte jag Evelina, Desirée och Linnea vid centralen. Många härliga kramar och massor av glädje blev det! Mina underbara vänner, vad skulle jag göra utan dem. Vi promenerade sedan från Nordstan bort till Andra Långgatan för att äta lunch på Yammy Kitchen (man kan nästan kalla det "vår" restaurang för vi går nästan alltid dit tillsammans, haha). Yammy serverar Koreansk och även lite Japansk mat. De har en vegansk meny också vilket jag uppskattar. (✿◠‿◠)
 
 
 
Jag kunde inte låta bli att köpa Wakame sallad när jag såg det på menyn. Min favorit!! (๑✧◡✧๑)
 
 
 
Tofu Edamame (Bräserad silkes tofu med edamame, shiitake, svamp, vårlök och sesamfrö). 
Det var riktigt gott!
 
 
 
 
När vi ätit i lugn och ro och suttit och pratat en hel del promenerade vi vidare och slog oss ner på Espresso House för kaffe och efterrätt. Det var så mysigt och jag hade en super härlig dag med mina vänner! Vad glad jag var över att se er allihopa igen!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag varit och jobbat på Café Oasen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det var riktigt roligt att vara tillbaka. Vi har haft en väldigt lugn dag, men endel fika gäster har vi ändå haft. Det har varit mysigt! Som jag sagt förut; jag trivs verkligen bra på Café Oasen, det känns som hemma på något sätt. 
 
 
 
De sista påskkycklingarna såldes idag.
 
 
 
 
Det var även sista chansen för att köpa en fin påsktårta. 
 
 
 
 
 
Nu är jag hemma, väldigt trött men nöjd med dagen. Imorgon ska det bli skönt att vara ledig. Jag ska ta vara på den dagen för det är min sista lediga dag i April, hihi! Sen blir det jobb på både dagis, Café Oasen och sen Liseberg som öppnar till helgen. (^   ^,) Detta blir en utmaning, men det ska bli roligt!
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Raw Food Lasagna

Hi!
Jag vaknade utvilad och gick upp redan innan klockan nio. Men det är rätt skönt att man inte sover bort hela dagen och jag fick ju sovmorgon ändå. Sen tog jag allt i min lugna takt som jag brukar ha när jag är ledig. Keyla och jag tog en härlig morgonpromenad i solen och sen gick vi hem för frukost i lugn och ro. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
Jag har gått runt och små pysslat lite idag med, som jag lätt gör när jag inte har något planerat. Jag tog en lång härlig dusch och smorde in mig ordentligt efteråt. Jag har även fått tvättat en del och bytt sängkläder. Det är väldigt skönt att få sådant gjort och det är på något sätt lugnt och skönt att pyssla med när man inte har någon tidspress. Eller det kanske bara är jag som är konstig, haha! (๑>ᴗ<๑)
 
 
Annars har jag lagat raw food mat idag. Det blir en Raw Food Lasagne till middag med hemgjord raw food pesto på toppen. Receptet kommer ur boken "the Naked Vegan", den som jag fick på min födelsedag av Bex. (◠‿◠✿) Jag har tittat mycket i den och använt den som inspiration, men detta är första riktiga receptet där jag följer allt till punk och pricka. Raw food osten som jag toppat den med är sååå otroligt good!!! (๑✧◡✧๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och Keyla var ute på en lite längre promenad ner för backarna mot Hålebäcken nu på eftermiddagen. Vi passade på när det slutat snöa, för ja det snöade lite på eftermiddagen! Men det försvann lika fort som det kom, som tur är hihi! Nu vill vi har vår, inte mer vinter. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Raw Food lasagnen är föresten gudomligt good, jag tog precis första tuggan och jag tror jag är kär! Färsen är gjord på bland annat valnötter och soltorkade tomater. De ligger mellan auberigne skivor och babyspenat, toppat med cashew ost och peston gjord på bland annat basilika, vitlök och pinjenötter. Yum!! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
Nu ska jag njuta av resten av kvällen och mummsa i mig min lasagne. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Clean-Feets-Thursday

Hej på er!
Nu undrar ni kanske vilka fötter jag har tvättat idag (med tanke på rubriken), haha! (๑>ᴗ<๑) Det är skärtorsdagen och skär betyder ren. Namnet skärtorsdag kommer från när Jesus tvättade lärjungarnas fötter före måltiden. Dagens lärdom, hihi! (-‿◦☀)
 
På förskolan har det flytit på som vanligt med många härliga barn, lek och skoj. Alla har varit glada och jag får fortfarande flera kramar per dag. (๑ᴖ◡ᴖ๑) När de frågar om jag har några egna barn och sen stället följdfrågan "varför inte?" får de svaret att jag lånar dem under dagarna istället, hihi! De är ju mina söta små barn. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var skönt också när de sista föräldrarna kom tidigare, vilket gjorde att jag kunde komma iväg några minuter tidigare från jobbet. Härligt! Mamma och pappa åkte till husvagnen för en liten stund sedan så det är bara jag, Erik och Elias hemma (och Keyla och Pysen + hästarna såklart). Killarna sitter mest på sina rum, framför datorerna, och pysen sover någonstans så det blir mest jag och Keyla. Så mysigt! ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊ Nu ska jag njuta av att vara ledig i två dagar. Det invigs med ett avsnitt av Vampire Diaries innan jag kryper ner i sängen och läser så många kapitel jag orkar ur Sagan om Isfolket. (✿◠‿◠) 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Easter Hag

Moshi Moshi!
Då var det onsdag, den dagen vi firade Påsk på dagis. (^   ^,) Det har varit jätteroligt, särskilt eftersom man fick klä ut sig. Jag var uppe tidigare imorse så jag hann med att sminka mig och fixa till min utklädnad (kläderna la jag fram redan igår, hihi), så roligt!! (*⌒▽⌒*)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På förskolan möttes jag av många glada påskgummor och gubbar. De var så söta så allihopa! Vi satte genast igång med påskpyssel och sen var det dags för sammling i stora leksalen för alla avdelningarna på förskolan. Där sjöng vi sånger och fick besök av "Kvast Asta" som kom förbi på sin gula kvast. Hon sjöng en fin sång för oss om påsken och bjöd alla barnen på glass. Det var mycket populärt. (◠‿◠✿)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I personalrummet stod det ett stort fint påskägg fyllt med godis (icke veganskt, men det fanns ett litet fruktfat bakom som jag kunde smaska på). Det var väldigt gulligt av dem tycker jag, särskilt det fina kortet!
 
 
 
 
Glass och sedan lite påskmust till maten fick fart på barnen, haha! Så resten av dagen har det varit full fart. Men det har ändå varit roligt, barnen har varit så glada och har haft så roligt. Solen skén på eftermiddagen så att vara ute var helt underbart. 
 
Nu är jag dock väldigt trött efter en lång och händelserik dag. Men det har som sagt varit väldigt roligt. Jag ska ta det lugnt en stund och titta på the Big Bang Theory innan jag går och lägger mig. Jag tror inte jag orkar sitta uppe så länge, haha! 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin