Vegan SandwishCakes

Hello!
Allt gick bara bra igår tillslut och hjärtat landade. Det är fortfarande svårt att förstå att han äntligen är här, jag är så glad!! Vi sov riktigt gott i sängen i husvagnen inatt och hade en lång sovmorgon. Bästa jag har haft på länge! Senare åkte vi in till Torp för att kolla runt lite. Vi avslutade med IKEA, såklart haha! (^ _ -) Så det har varit en rätt lugn men bra dag då vi bara njutit av att vara tillsammans. Det är så skönt att vara tillsammans igen, jag känner mig hemma igen. 
 
 
När vi kom hem dekorerade jag smörgåstårtorna jag hade förberett igår. Det blev inte världens snyggaste men de var väldigt goda. Hela familjen tyckte om dem. Yay! Mer vaganskt som jag visat dem är gott. Min mamma älskade den veganska osten (Jezzly från Astrid och Aporna). Även Tim blev väldigt förtjust i den. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det är ju min favorit också så jag förstår dem. 
 
 
 
 
 
 
Recept på denna hittade jag på Petra Cavini's blogg Happy Food By Petra
Den är bland annat med vegansk svamp paté (jag använde tartex) och pulled oumph. Yum!
 
 
 
 
 
Detta är mitt egna skapelse med skagenröra från Mattias Kristianssons bok Vegomenyer (jag tillsatte bara champinjoner, struntade i majonäs och använde Oatly ifraiche istället). Andra lagret är min "scramble tofu" röra. Så gott!
 
 
 
 
Nu ska vi fortsätta ha en lugn kväll här hemma i husvagnen. Vi åt ju tillsammans med mamma, pappa och Elias så nu har vi umgåtts med dem en stund. Jag har även fått visa Tim huset, då det var mörkt igår när vi kom hem. 
 
Jag ska sluta skriva nu och umgås med mitt hjärta. Jag ska ta vara på varje minut vi har tillsammans. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Longer waiting

Hi!
Jag vaknade runt sex imorse så lite mer sömn blev det inatt. (^  _  -) Jag har sen varit på fötterna hela dagen, städat, bäddat och förberett allt. Jag har tillochmed gjort två smörgåstårtor till imorgon som står färdiga i kylen för att dekoreras innan de ska ätas. Jag gjorde mig sen iordning och åkte till flygplatsen i god tid för att vara där när mitt hjärta äntligen landar i Sverige. 
 
 
 
Ett perfekt tillfälle att ha på mig min nya klänning från Liz Lisa, jag älskar den! 
 
 
 
 
När jag satt i bilkö innan tingstatunneln fick jag ett meddelande från Tim; han missade flyget... Det är dock inte hans fel då de (när de bokade om resan eftersom första planet var inställt) satt en allt för kort tid vid bytet av flyg, det fanns inte en chans att han hunnit. Jag hade redan kommit så långt att det inte var någon idé att vända så jag fortsatte till flygplatsen. Här har jag nu suttit sen runt sex tiden, och han kommer inte landa förrän efter elva ikväll. Jag har dock pratar med vänner på messenger och telefon så jag överlever. Jag har också fått i mig proteinbars, smoothie och en kaffe då jag inte ätit middag. Vad dåligt veganskt utbud de har här!! Det blev proteinbar från 7-eleven och kaffe på espresso house då espresso house inte hade något av sina veganutbud (förutom chokladbollen som jag inte alls var sugen på).  (- _ -') Aja, kunde varit värre. Han är iallafall påväg och om några timmar sitter vi i bilen påväg hem. ❤️ 
 
Nu ska jag försöka hitta något att underhålla mig med.
 
 
Kram på er ❤️
 
Follow on Bloglovin


Nervous & Preparing

Hello!
Jag har inte sovit mycket inatt inte. Jag vaknade vid tre och lyckades inte somna om förrän runt sju på morgonen. Sen skulle jag upp vid nio igen, haha! (๑>ᴗ<๑) Jag antar att det är nerverna som spökar, och jag låg och gick igenom allt jag ska göra i mitt huvud. Mitt hjärta är ju äntligen påväg hit! Dock blev det en hel del oväntade överraskningar (inställda flyg och annat hit och dit) så han kommer komma lite senare än planerat. Men det viktigaste är att allt löst sig och att han kommer hit i ett stycke, hihi! (◠‿◠✿) Och han kommer hit den dagen det var planerat så jag slippet vänta en hel dag till. Nu får jag även lite mer tid till att förbereda det sissta och har kunnat ta det lite lugnare idag. 
 
Jag var uppe i tid för att hinna göra det mesta jag planerat för dagen. Så jag har varit förbi på Café Oasen och hämtat lite bröd jag beställt. Vad roligt det var att se dem igen, jag saknar att jobba där. Men nu har jag sagt att jag kommer kunna jobba igen när mitt hjärta har åkt hem, eftersom Liseberg bara har öppet på helgerna, så snart är jag nog tillbaka på mysiga Café Oasen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag passade även på att handla hem lite smått och gott när jag var i Stenungsund. 
 
 
 
 
 
Bild från min instagram (@eliinpelin)
Jag provade Oatly's nya Cold Brew Latte (som kommer ut i butik vecka 37. Denna fick jag på Happy Vegan i lördags.)
medan jag väntade på färgan. 
Den är sååå god! (๑✧◡✧๑)
 
 
 
 
Hemma har jag städat ur husvagnen, som jag och Tim kommer bo i när vi är hemma. Pappa har ställt upp den på parkeringen och hjälpt mig med allt så jag förtstår hur hela systemet för lampor, vatten, temperatur och annat fungerar. Jag tror vi kommer trivas bra där, det är skönt att få lite privatliv också. (^  _  -)
 
 
 
Alla är i full gång med att städa och göra det fint här hemma. Även om han kanske inte bryr sig så mycket om det hade varit lite stökigt, men vi vill ju visa vårt hus från sin bästa sida. (^  _  ^)
 
Nu sitter jag och målar tånaglarna, det sista på min "to-do-lista" för dagen. Det sista kommer jag fixa med imorgon under dagen, innan det är dags att åka mot Landvetter! ♡ Vi får vell se hur mycket jag kommer kunna sova inatt, haha!
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Last Ice Cream

Hej!
Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Jag har jobbat på som vanligt på Liseberg och haft en riktigt rolig helg. Jag behövde nog de där dagarna ledigt i början av förra veckan, för sen kom jag tillbaka med så mycket energi och tyckte det var jätteroligt att jobba igen! Inte för att jag inte tyckt det varit roligt i sommar, men nu mot slutet började man känna sig lite seg. Men några dagars vila gjorde gott så man orkar hålla uppe energin hela dagen igen. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
I lördags åkte jag in tidigare för att åka förbi Happy Vegan innan jobbet. De fyllde ett år som butik, Grattis!!! De har verkligen gjort ett kanon jobb och jag hoppas på många fler år med massor av veganmat. 
 
 
 
 
De delade ut Oatly's nya Matcha Latte och Cold Brew Latte gratis och hade/köpte man Happy Vegan påsen fick man även lite annat smått och gott gratis. Tusen gånger tack!! Det var även 15% rabatt på hela köpet så jag passade på och fyllde upp min påse. (^  _  -) 
 
 
 
 
Yum!
 
 
 
 
 
Igår var det sista dagen för vår älskade Sjöbod på Liseberg, sen slog den igen för den här säsongen. Jag har fått vara där både fredag, lördag och söndag. I lördags lät mina underbara skiftledare mig stänga Sjöboden även om jag inte hade det på schemat. Igår hade jag dock stägning i Sjöboden på schemat så jag fick stänga igen en sista gång. Jag kommer sakna den! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag är det stängt igen och jag är ledig. Jag passade på att ha en sista skype-date med mitt hjärta, sista skype-daten innan vi ses igen på riktigt. Snart sitter han på ett plan påväg hit, yay!! Det är så svårt att förstå, han kommer vara här i Sverige. Det är som två av mina världar möts, krockar med varandra. Jag känner mig som ett barn som väntar på Julafton och varje kväll är jag så glad för att nästa dag är det en dag mindre tills han kommer.  
 
Resten av dagen har jag städat på rummet; tvättat fönster, speglar och dammsugit. Jag har även fått tvättat lite kläder och lagt in rena kläder i garderoben. (^   -   ^) Nu ska jag snart börja med middagen som bli Teriyaki Temphe med stekta grönsaker. Mumms!
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Loke

Hi!
Jag har varit och jobbat idag, men började inte förrän fyra så jag har haft hela förmiddagen hemma. Det var skönt med lite sovmorgon, morgon-promenaden med Keyla och en lugn frukost. (^  -  ^) Mamma hjälpte till att lägga i lite färg i mitt hår också så nu är det nyfärgat och fint igen (oranget som vanligt). 
 
På jobbet har det varit lugnt, men gått bra. Efter jobbet gick jag och "the dreamteam" (jag, Zamuel och Linn) för att åka Loke. Det var första gången för mig, men hjälp vad rolig den är!!! Jag älskar den och det var särskilt fint nu när det var mörkt så man såg alla ljusen när man var vid de högsta punkterna i svigningarna. Vi väntade sen in några fler från Mackasinet och Plättlagat så åkte vi Loke en gång till, wiiii! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det har sina fördelar att jobba på Liseberg. (^  _  -) Kunde inte låta bli att gå förbi Popperiet efter för lite karameliserade smaksatta popcorn, yum! Jag sålde ju dem under Halloween förra året och blev helt såld på dem, de är såå goda!!
 
 
 
Nu sitter jag och väntar på färgan. Jag är trött men glad efter en mysig kväll med mina härliga, underbara kollegor och vänner. Nu väntar sängen, så skönt att jag inte börjar förrän tre imorgon. 
 
 
Kram på er ❤️
 
 
Follow on Bloglovin


Unboxing

Moshi Moshi!
Jag hade en riktigt härlig sovmorgon imorse. Så skönt det är att kunna få sova ordentligt igen! Jag åkte senare ner till affären och hämtade mitt paket som kommit. Det kom så snabbt! ( o.O ) Tenshi (jag använder mig av Tenshi Shopping Service) skickade det i fredags från Japan. I måndags var det i Sverige och igår hade de varit här för att leverera det, när jag inte var hemma. Därför fanns det att hämta ut vid posten idag istället så jag åkte dit (det tar bara tio minuter så det är inte långt). Yay!! Tenshi har varit suverän så jag rekomenderar verkligen att använda er av henne ifall ni ska köpa något från Japan. Hon köper både saker i butiker i Tokyo men beställer även åt dig på internet och olika second hand sidor. Det är så otroligt bra! Att hon är duktig på engelska och håller dig uppdaterad hela tiden är också super bra. Jag beställde mycket från den Japanska second hand sidan Frill. Men endel är även nya saker från butikerna. Jag är så glad, älskar varendra plagg! 
 
 
 
 
Bilden är suddig då det är en screenshot från mina stories på instagram (@eliinpelin). Kolla där för att se min första unboxing video, där ni också får se plaggen lite bättre. 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att ha provat allt och ätit lunch gick jag ut och började städa bilen. Det var en ordentlig rengöring den fick då inga lister eller små hörnen kom undan. Allt tog nästan fyra timmar, oups! Men det kan bero på att jag skrubbade och skrubbade och skrubbade längst ner på utsidan av bilen utan att det svarta riktigt gick bort. Tillslut gav jag upp och lät det vara lite kvar. När jag sen kommer in helt slut säger pappa att han har något speciellt medel i garaget som man kan använda för att få bort det svarta längst ner på bilen... (- _ -') Jag får vell tvätta utsidan en gång till nästa vecka då. Insidan är iaf väldigt ren och fin nu, och utsidan är renare än den var innan. ( ◠‿◠ ) Redo för när jag och mitt hjärta ska ut och åka. 
 
Det har blivit ändrade planer denna veckan och jag ska jobba imorgon med. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag börjar dock inte förrän sent på eftermiddagen så jag ska försöka hinna med att färga håret imorgon morgon istället (jag skulle ju färgat det idag). Det ska nog gå bra. Nu ska jag gå och börja vaxa kroppen. Vi får vell se om jag orkar med att vaxa alla "delar" som ska vaxas eller om några sparas till imorgon. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Veganskav

Kia Ora!
Att börja dagen med att skypa med världens bästaste, underbaraste helt fantastiska pojkvän är en av de bästa starterna på dagen (iallafall när man har ett distansförhållande. Det hade ju varit så mycket bättre att vakna upp bredvid honom istället). Men det är verkligen inte långt kvar nu och vi har börjat planera ännu mer vad vi ska göra. Vi har också bestämt vilken dag vi ska ha vår sista skype-date, eftersom idag var den näst sista innan vi ses igen på riktigt och inte genom någon skärm. o((*^▽^*))o Det går inte att beskriva hur otroligt uppspelt och lycklig jag är, ibland kan man knappt sitta still för kännslorna bara spritter i kroppen. Det är nog den ända fördelen jag kan hitta med ett distansförhållande; man blir så otroligt glad när man ses igen!
 
Efter skype och frukost åkte jag med mamma och pappa in till Uddevalla. Pappa har haft skav i sitt öga som inte vill gå över. Därför hade han tid hos läkaren. Jag och mamma åkte och handlade under tiden. Äntligen hittade iallafall läkarna något på ögat; han har ett sår på hornhinnan så han har fått en salva som förhoppningsvis ska hjälpa. Stackars pappa, hoppas han blir bra snart! 
 
Jag stod för middagen idag hemma, yay! Vego till alla, haha! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag hade ett paket med pulled oats i frysen från Vegomässan som jag ville testa. Jag hittade ett recept på "v*ltskav" som lät gott. Men ett paket pulled oats är inte tillräckligt för vår familj så vi köpte ett paket med pulled oumph också när vi handlade. Jag tillagde det på samma sätt men i varsin gryta för att smaka skillnaden på de olika substituten. Först stekte jag det i olja. När det börjat få färg tillsatte jag finhackad lök, svartpeppar, vitpeppar, salt, lite muskotnöt och iMat havregrädde. Detta fick koka samman i ett par minuter till två härliga röror. Det serverades med hemmagjort potatismos (sötpotatismos till mig då jag föredrar det) och lingonsylt. Det såg ut såhär efter maten: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mycket väl godkännt med andra ord, alla åt och tyckte det var jättegott! ( ^▽^ ) Jag älskar när jag får laga veganskt till andra och visa hur gott det faktisgt kan vara. Själv föredrog jag smaken med pulled oumph, även om båda var jättegoda, och konsistensen på pulled oats. De andra tyckte båda var lika goda på olika sätt. 
 
 
Nu har mamma satt på kaffe, mumms! Jag ska ta det lugnt resten av kvällen och lägga mig tidigt så jag kan läsa. Det råkade bli rätt många kapitell igår kväll så jag släckte lampan lite sent, hihi! Därför ska jag lägga mig tidigare idag så jag kan läsa hur mycket jag vill. 
 
Imorgon står storstädning av bilen, färgning av håret och vaxning av kroppen på schemat. Man vill ju vara sitt bästa jag när än ska träffa sin andra hälft efter ett halvår ifrån varandra. (^   ^,) Dessutom är det kul att få vara lite fin när vi ska ut och resa och göra allt annat roligt vi planerat. Jag kan knappt vänta, tur att det inte är många dagar kvar!!
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Closed

Hej!
Då var jag klar med den sista långa veckan på Liseberg. Idag är det stängt och öppnar inte förrän på torsdag igen. Det känns konstigt att sommaren redan är förbi, vart tog den vägen? Det känns ändå skönt att få några dagar ledigt och kunna förbereda inför när Tim kommer. Nu kan man riktigt säga att nedräkningen är igång, vad jag lääängtar!!!
 
Något annat roligt som hänt som jag inte berättat är att jag har bokat flygbiljetter till Nya Zeeland. Den 8 November lämnar jag Sverige på obestämmd tid. (◠‿◠✿) Första steget är att få visumet godkännt, då får jag lov att stanna i ett år. Sen får vi se vad som händer och vart jag och Tim bestämmer oss för att slå oss ner. Vi tar det som det kommer helt enkelt, så länge vi är tillsammans är allt bra. (^   ^,) Det värsta som kan hända är att visumet inte blir godkännt, men då åker jag ner på en semester iaf så får vi se vad vi gör. Det kommer säkert lösa sig på ett eller annat sätt. 
 
 
Idag är jag som sagt ledig, vilket har varit skönt. Jag hade en sovmorgon eftersom jag kom hem sent inatt. Tanken var att jag kanske skulle gå ut med några kollegor. Det slutade med att jag väntade på dem som hade stägning och vi gick och satte oss på McDonald's och åt. Vi letade först efter ett ställe med veganska alternativ på Avenyn men allt stängde eller hade stängt (vi kom dit ungefär 22:30-23:00). Så jag och Jasmin, som också är vegan, köpte med oss lite smått från 7-eleven som vi åt medan Alice kunde beställa en burgare på McDonald's. Det var jättemysigt! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Varför har vi inte gjort det fler gånger, gått ut och bara ätit tillsammans. Vi träffade sen våra andra kollegor och vänner som var påväg till kaninpartyt (ett party som Liseberg håller i på Valand flera gånger under sommaren). Jag kände att jag var trött och inte sugen på att festa så jag och några fler sa hejdå medan de andra gick. Jag åkte hem och var hemma runt två inatt, så jag hade ändå en rolig kväll ute med vännerna. Vad jag kommer sakna alla nu som slutar! 
 
 
Därför har jag inte gjort jättemycket idag. Jag har städat lite på rummet, dammsugit och organiserat bland mina kläder och väskor. ( ◠‿◠ ) Jag och Keyla har varit på flera härliga promenader också såklart. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag snart sätta på pasta och steka lite tofu till middag. Jag har ingen jättematlust då det är "den-tiden-i-månaden" och jag känner mig bara uppblåst. Men man måste ju äta någonting så då får det bli något enkelt och gott, tofu säger jag aldrig nej till. (^  _  -)
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Sci-Fi Fika

Moshi Moshi!
Jag hade ett kort arbetspass på Liseberg idag och började inte förrän fyra. Det var skönt med sovmorgon och jag kunde åka in tidigare för att träffa Limes. Vi gick till science fiction bokhandelns kafe; Café Sirius. Det är verkligen så häftigt gjort med alla fina bord, stolar, dekorationer och allt annat från fantasins värld. Jag älskar det! Ännu bättre är att de har flera veganska alternativ! o(^▽^)o
 
 
 
 
 
 
Tyvärr var havremjölken slut så det blev vanlig sojamjölk, därför ser kaffet ut som det gör (mjölken skar sig).
Kakan var super god men brownien får tyvärr underkänt. Den var som en torr chokladkaka. Kakan vägde upp det som tur var. (^   ^,)
 
 
 
 
Det var så mysigt att se Limes igen och få prata av sig lite. Även om en timma kändes alldeles för lite var det kul att se hen. Jag saknar hen när vi inte bor ihop längre, jag trivdes verkligen tillsammans med hen som är en underbar vän! Tur att vi ändå inte bor allt för långt ifrån varandra så vi ändå kan träffas, som idag. 
 
 
Nu sitter jag på färgan påväg hem. Fem dagar kvar av denna jobbveckan, det kommer nog gå fort.
 
 
Kram på er ❤️
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Last Week of the Season

Hej!
Jag vet att jag varit dålig på att skriva nu det sissta, jag har jobbat på och inte haft mycket att berätta om. Det mest intressanta som har hänt är att vi blev rånade på Plättlagat i Lördags!!! Det kom in två maskerade kaniner och deras kompisar. De snodde flera servetter, sugrör och plastbestick haha! (^   ^,) Det var riktigt roligt, jag älskar våra Lisebergs kaniner! Men de får nog börja skärpa sig lite för några tjuvar vill vi inte ha, hihi! (^  _  -)
 
 
Jag glömde berätta i torsdags att jag gjorde en vegansk hyvelbar ost som jag sen smakade först fredag morgon. Den blev såå god! (๑✧◡✧๑) Jätteenkel är den att göra också (jag lovar att skriva ut receptet en annan dag när jag är ledig och har mer tid). 
 
 
 
Hyvelbar vegansk ost gjord på bland annat cashewnötter och bjäst. 
 
 
 
 
 
 
Förra veckan var sista veckan för högsäsongen och idag börjar sista veckan Liseberg har öppet alla dagar. Jag kommer jobba resten av veckan, men har varit ledig idag. Det jag har gjort är att åka till apoteket för att köpa en munsårssalva doktorn rekomenderade och sa att jag kan testa. Annars såg provsvaren bra ut och alla mina värden är normala. Så vi får vell se om jag kan bli av med dem med hjälp av denna salvan. Jag håller tummarna.
 
Nedräkningen för när mitt hjärta kommer har verkligen börjar på riktigt nu. Vi skypade imorse och pratade mycket om våra planer för när han kommer. Det ska bli så otroligt roligt!!! Jag hoppas bara jag får mitt schema för September snart så jag kan börja planera mer. Men jag tror allt kommer lösa sig, det viktigaste är att han kommer hit helskinnad. Att få vara tillsammans med honom är det jag ser fram imot mest av allt!
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Back on Orust

Hello!
Vad svårt det är att hinna med att blogga när jag jobbar. Jag åker ofta tidigt och kommer hem sent. Men allt rullar på som vanligt och det är lika kul att jobba med alla härliga arbetskamrater. (^   ^,)
 
I fredags packade jag ihop allt hemma hos Limes, städade rent rummet och åkte sen in till Göteborg för en sista middag med Limes. Vi började ju allt, den dagen jag flyttade in, med att äta på Göteburgare Vegan och bestämmde oss då för att avsluta där med. Så det blev varsin god burgare och oreo milkshake. Yum!
 
 
 
 
Glutenfri Maj-Britt till mig (eftersom min mage mår bättre av att inte äta för mycket gluten och jag var nyfiken, den smakade minst lika bra glutenfri som vanlig) och en vanlig Maj-Britt till Limes. Älskar denna burgaren!
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var så mysigt och vi satt och bara pratade. Vad jag saknar att bo hos Limes, vi får se till att träffas oftare nu när vi inte ses varje dag längre. Tack för att jag fick bo hos dig, jag har verkligen trivts så bra!
 
Jag kom hem sent så jag packade bara upp det jag behövde och gick sen och la mig, jag skulle ju jobba dagen därpå. Sen har jag jobbat hela helgen fram tillochmed måndag. Det har varit roligt, men samtidigt tråkigt då man måste säga hejdå till så många kollegor nu som slutar då de börjar skolan snart. Säsongen börjar lida mot sitt slut och det känns i kroppen kan man säga, hihi!
 
 
 
Idag vaknade jag tidigt, igen, men lyckades somna om till klockan tio. Yay! Jag behöver mina sovmornar. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Sen åt jag en lugn frukost och tog en härlig dusch innan jag åkte och tog några prover på vårdcentralen. Jag har fortfarande mina munnsår i mungiporna (jag har haft dem sen slutet av april) så de tog lite prover så får vi se om något saknas i kroppen. 
 
Något mindre kul som hännt här hemma när jag varit borta är att Tuffsan är försvunnen. (T  -  T) På torsdag har hon varit borta i två veckor. Mamma och pappa tror att en räv har tagit henne. Farmor (familjen var ute med husvagnen när hon försvann) har gått och letat i alla dikeskanter men inte hittat något påkörd katt heller. Stackars Smulan har gått och jamat efter Tuffsan. Tyvärr börjar jag också tappa hoppet om att hon ska komma hem igen. Tur att vi har Smulan som man kan trösta sig med. 
 
 
Nu till något roligare. När jag var i Göetborg i fredags smet jag in på 7-eleven. Jag ringde dem på morgonen för att se om de hade den nya veganska Ben & Jerry's som precis kommit till Sverige. De hade sålt slut samma dag de fick in den men skulle förmodligen få en leverans samma fredag jag ringde. Så jag var där strax efter klockslaget de sa att leveransen med glass skulle komma och de hade fått in den!!! Så idag provade jag dem för första gången, allt jag kan säga är yum!!
 
 
 
Peanut Butter & Cookies och Chunkey Monkey! De var verkligen jättegoda! 
 
 
 
 
Nu har jag precis ätit middag som blev en improvisation. Jag kokade quinoa och linser. Samtidigt stekte jag vitlök i kryddor, blandade ner lök tills den fått färg och tillsatte champinjoner. När allt fått fräsa en stund hälde jag på lite sweet chili sås, tahini och mango chutney. När allt var klart blandade jag det i stekpannan med grönkål så kålen blev mjuk. Sen toppade jag med bjäst. Så gott det blev!
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag ta det lugnt och titta lite på Dan och Phil när de spelar Sims 4. Jag börjar smått komme ikapp, yay!
 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Finally some Sleep

Hej!
Jag gjorde det, jag lyckades!!! ヾ(*⌒ヮ⌒*)ゞ Jag hade en sovmorgon, vaknade inte förrän vid tio!!! Jag har sovit så dåligt det senaste och vaknar ofta innan alarmet, oavsett hur sent jag lägger mig eller hur tidigt alarmet ringer. Det har gjort att jag varit väldigt trött på jobbet denna veckan, men det har gått bra ändå. Tur att man har en så glad och härlig arbetsplats med sådanna underbara arbetskamrater. En annan glad nyhet är att vi, Mackasinet, vann en refillbägartävling vi haft på Lisebergs Fast Food enheter under Juli. Det gick ut på att sälja flest refillbägare. En refillbägare är en mugg som man får lov att fylla på med gratis läsk på alla fast food enheter på Liseberg (utom Max) under hela sommaren 2017. Jag lyckades sälja riktigt många (nådde mitt 50 mål i måndags och slutad på 52 st, yay!) och har varit taggad under hela tävling, därför var det så roligt att vi vann! Det blir biobiljetter till alla på Mackan, yay! 
 
Idag har jag som sagt varit ledig, vilket var väldigt skönt. Jag vaknade tidigt, strax efter sju, men lyckades (tro det eller ej) somna om igen och sova ut. Att man kan bli så glad över lite sömn, haha! Resten av dagen har jag tagit det lugnt. Jag har bland annat tagit en lång härlig dusch och börjat packa undan en del saker för att underlätta flytten hem imorgon. Jag kommer sakna att bo här med Limes, men hennes mamma och systrar kommer hem på söndag så imorgon tar jag mitt pick och pack och flyttar hem till Orust igen. Som tur är är det inte långt till mitt hjärta kommer så jag har det att se fram imot. Sen saknar jag mina sötnosar där hemma; Smulan, Tuffsan och Keyla. Det ska även bli härligt att se resten av familjen igen. (^   ^,) 
 
 
 
Jag har inget annat roligt att berätta så jag tänkte göra en kort recension av två produkter jag köpte på Vegomässan(◠‿◠✿)
 
 
 
Organic Cold-Pressed Shea Butter & Super Moisturising Hair Mask från Zoya Goes Pretty. 
 
 
 
Båda produkterna köpte jag av econatur som har många fler ekologiska och veganvänliga produkter.
Sheasmöret använder jag som återfuktare på mina tatueringar och på extra torra områden (t.ex. armbågar). Det är väldigt tjockt och inte som en vanlig hudkräm, men funkar jättebra och gör huden väldigt mjuk. Den är lite klibbig, det är den ända nackdelen, men eftersom jag bara smörjer in med den när jag är ny-duschad funkar det super bra! Jag älskar den och behöver inte använda mycket, den kommer räcka länge. 
Hårinpackningen är jag så otroligt nöjd med. Den är så dryg och jag behöver inte använda mycket alls. Jag brukar smörja in längderna med den och sen sova med det. Nästa morgon duschar jag som vanligt. Mitt hår mår så bra av den! Dessutom så är den, precis som alla andra Zoya Goes Pretty produkter, 100% ekologisk och innehåller bara rena och naturliga ingredienser av växtsmör och oljor. Inga konstiga ämnen eller kemikalier som man inte förstår vad det är. (^  _  -)
 
 
 
Nu ska jag kolla på något mer avsnitt av Dan & Phil när de spelar Sims 4, sen är det läggdags för mig. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin