Trendiga smycken och accessoarer

Trendiga smycken och accessoarer - beccadesign.se

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se- Massor av trendiga
smycken, klockor, ringar, örhängen,
halsband och armband!

Bread, butter...

Hejsan!
Jag var uppe innan solen idag igen, samtidigt som jag går ut till bilen börjar solen gå upp. (^  ^,) Det var en fin soluppgång imorse med en vackert rosa himmel. På jobbet fick jag börja dagen i köket tillsammans med en arbetskamrat. Det var roligt att få vara där igen och göra smörgåsar, både beställningar vi fått och mackor som vi säljer i cafét. (◕‿◕✿) Vi har haft fullt upp så senare har jag även varit ute i kassan, diskat och annat som behöver göras på ett café. Många härliga gäster har varit där och både fikat, ätit lunch och köpt med sig sötsaker hem. Därför blev jag kvar en timma extra idag igen, vilket bara är roligt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta var min sista tidiga morgon denna veckan, Imorgon får jag lite sovmorgon eftersom jag inte börjar förrän elva. Det ska bli rätt skönt efter att ha gått upp tidigt hela veckan. Sen kommer jag få vara ledig tre dagar på raken eftersom jag jobbat en lång vecka denna veckan. (^  _  ^) Även om jag älskar att jobba så ska det bli skönt med några dagar hemma. Jag har blivit så sugen på att baka så jag ska se om jag kan hitta på något kul när jag är ledig. 
 
När jag kom hem idag var jag väldigt trött. Det sista på förkylningen vill inte riktigt ge med sig, det har satt sig i bihålorna vilket det gör i princip varje gång jag blir förkyld. Jag brukar bara vänta ut det då mediciner och nässprayer inte brukar hjälpa, men fortsätter det får jag vell ta en tur till farbror docktorn. (๑>ᴗ<๑) Jag är iaf glad att jag är frisk nog att orka med att jobba, för det är så roligt! Då är det ok om jag är trött på kvällen. Efter en promenad med Keyla var jag lite piggare, frisk luft är alltid lika skönt.
 
 
 
 
När man glömmer mössan och börjar frysa om öronen får man använda halsduken, hihi!
 
 
 
 
Men nu ska jag sätta på lite te och slå mig ner i soffan en stund innan jag går och lägger mig. Trotts att jag har sovmorgon kommer jag lägga mig tidigt då jag är så trött, hihi! Dessutom kan jag ligga och läsa ett tag ur första boken i världens bästa serie: Sagan om Isfolket꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback