Little ball of fur

Moshi Moshi!
Jag lyckades somna om när hjärtat gick upp och vaknade senare när han kom in i rummet och började hoppa i sängen för att väcka mig, haha! Hans lekfullhet som han fortfarande har kvar är något jag älskar med honom, vi kan "never grow up" tillsammans. ♡ Men det är lördag vilket betyder att han behövde åka till jobbet. Dock är det sista dagen innan helg, yay!! 
 
Jag måste berätta om något super gulligt som hände igår. Stella, den tredje katten i familjen, lever i princip utomhus. Hon kommer in för att äta och går sen ut igen. Är man ute tycker hon om att gosa och gillar att vara med. Det är bara att hon inte vill vara inne av någon annledning. Men igår kom hon in i sovrummet, självmant och kröp upp bredvid mig (hon försökte komma upp i knät men hon ha klorna konstant ute och gillar att klösa. Jag hade tunna strumpbyxor och kände inte för att få trasiga ben). Tillslut kom hon till rätta och låg på min arm och halvsov medan hon hade tassarna på mig. Lilla sötnosen! ♡ Jag ville verkligen inte flytta henne, men tillslut var jag tvungen då det började bli sent och jag behövde göra mig redo för sängen. Det tog inte lång tid innan hon gick ut igen, men det var mysigt att hon kom in och gjorde oss sällskap. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min dag har sett ut som det brukar. Jag tog en promenad till affären mitt på dagen och har sedan tagit det lugnt. Jag har diskat kattskålarna, föutom vår disk, och fått tvättat lite kläder. Sen har jag tittat på the Originals. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Vi ska äta seitan burgare till middag så allt jag behöver göra är att steka lite seitan. Enkelt och gott! 
 
 
Nu är det snart dags att plocka fram elementet, som jag gör varje kväll då det blir för kallt. På tal om kyla, för ett par dagar sedan upptäckte jag att det kommit snö på bergen. 
 
 
 
Inte jättelätt att se då jag tagit bilden med mobilen. 
 
 
 
 
 
Sommaren är verkligen över. Men vi kan fortfarande få fina dagar. Om väderprognosen stämmer ska vi få 19 grader imorgon. (◠‿◠) Kanske jag och hjärtat kan komma iväg på en promenad? Vi får se vad vi hittar på för vi har inga planer alls denna helgen. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback