Lego Kapiti

HI!
Vi hade en mysig kväll igår och kom inte säng förän rätt sent... Därför var det skönt med sovmorgon imorse. 
 
När vi var redo åkte vill till Paraparaumu för att köpa mer gluten så jag kan göra mer seitan. Jag köpte över 2kg, haha! (๑>◡<๑) Vi får se hur länge det räcker. Vi var även inne i köpcentrat där så hjärtat kunde gå till Game Stop. De hade en stor häftig display av lego där just nu. 
 
 
 
 
 
Allt är byggt av Lego.
 
 
 
Hemma har vi inte gjort så mycket. Tagit det lugnt och njutit av helgen. (✿◠‿◠) Dave kom förbi en stund. Jag lät honom och hjärtat få vara ifred, istället gick jag och satte mig i vardagsrummet och läste. Jag har börjat på bok 18 av Sagan om Isfolket, min favroit-serie. Jag minns inte något hittills ur denna boken så det är spännande att läsa den igen. 
 
 
Hjärtat har precis gått med på att ge Sagan om Ringen en chans, yay! (tro det eller ej men han har inte sett någon av filmerna) Så jag ska gå och börja med middagen så vi kan börja titta på den så snart som möjligt då filmerna är rätt långa. Kanske han förstår varför många har Nya Zeeland som dröm resemål efter att ha sett filmerna? Vi får se, han kanske inte äns orkar se hela. (^   _   -) Jag älskar dem iaf och tycker det är dags att se dem igen. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback