Night Guest

Hi!
Jag måste bara berätta om vad som hände inatt. Jag vaknade och behövde gå på toa, när jag öppnade dörren och gick ut i hallen hörde jag något vända på stället och rusa ut i köket och ut genom kattluckan. Jag blev så rädd att jag pep till. När jag sen var klar på toaletten och gick ut i hallen igen hör jag något sätta fart igen och rusa iväg, men inte ut denna gången (jag tänder aldrig lamporna på natten, därför såg jag inte vad det var). Mitt hjärta, som vaknat av det hela, kom ut för att se vad det var. Han sa att det lät som en hund då katter gnäller inte så. Men han/hon gjorde inget ljud så det var mitt pip som han trodde kom från en hund, haha! (๑>◡<๑) I vilket fall som helst hittade vi bara Petunia i vardagsrummet helt uppskrämd. Vi tror därför att det först var en främmande katt inne som blev skrämd av mig och sprang iväg. Den andra gången måste Petunia ha gått ut i hallen på helspänn för att se vad som hänt och sen blivit skrämd av mig när jag kom ut från toaletten (hon kan vara väldigt spänd av sig och hoppar till för minsta lilla, som t.ex. en snysning). Men det skrämmde verkligen upp mig, haha! 
 
Förutom detta nattliga lilla äventyr så sov jag gott och vaknade inte förrän hjärtat kom in i sovrummet färdigduschad och klar. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Min dag har sen flytit på som den brukar med hus-sysslor, en promenad till affären och en lugn lunch när jag kom tillbaka. Jag provade granolan jag gjorde i onsdags och den blev så god. (๑✧◡✧๑) Det är en saffransgranola från Vegomagasinet, ni kan hitta receptet här
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen har jag gjort en ny seitanstek och en pizzadeg. Pizzadegen får stå i kylen och jäsa tills imorgon, jag blev så sugen på seitanpizza igen så det blir vårt lördagsmys. (✿◠‿◠) Idag blir det biffar som är kvar sen igår, yum! 
 
 
 
 
Innan jag avlsutar måste jag säga super, duper, mega Grattis till min lilla sötnos Keyla som fyller hela 7 år idag. Hur har tiden gått så fort? Du betyder så mycket för mig min lilla tjej och jag längtar så efter att få krama om dig igen och gå på långa härliga promenader tillsammans. Jag älskar dig! 
 
 
 
 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback