Dille på Dill

Hello!
Jag och hjärtat hade en rätt lugn dag hemma igår. Vi var aldrig på något Anzac "minnes-stund". Han städade lite och jag gjorde en ny granola. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Annars hände det inte mycket. Jag blev så otroligt trött på eftermiddagen så jag tog aldrig äns fram datorn, därför skrev jag inget. 
 
 
Idag är hjärtat tillbaka och jobbar. Jag har varit på min promenad till affären och sen har jag gjort biffar och en röra till middagen innan jag kunde sätta mig och kolla på ett avsnitt av the Orignials. Det trappas verkligen upp nu och man märker att det närmar sig slutet av säsongen. (◠‿◠) Men jag är bara på säsong två så jag har fler säsonger att se fram emot. 
 
Till middag idag blir det ett recept från senaste numret av tidningen Vego; Dilliga Kikärtsburgare med Avokadoröra. Jag älskar att jag kan läsa deras nummer i appen eftersom jag verkligen älskar Vego och kan på så sätt njuta av varje nummer och få inspiration även om jag inte befinner mig i Sverige. Papperstidningarna väntar dock på mig när jag kommer hem, det digitala kan aldrig slå att bläddra i en tidning eller bok. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det här receptet var riktigt gott! Särskilt om man älskar dill, som jag gör. Jag vet inte varför men de senaste månaderna har jag bara älskat dill. Men det kanske bara är bra eftersom dill har många bra hälsoegenskaper. De skrev om det i tidningen Vego och jag hade ingen aning om att dill var bra på så många sätt. Så jag öste på med massor av dill i avokadoröran, haha! 
 
Nu ska hjärtat och jag fortsätta vår torsdagskväll tillsammans. 
 
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback