House-Girlfriend

Hi!
Hjärtat kunde inte stanna hemma från jobbet idag, trotts att han inte är helt friskt ännu. ♡  Det känns så jobbigt, jag önskar att ha bara kunde trolla bort förkylningen åt honom eller gå och jobba istället för honom. Ändå är det jag som är hemma och han som jobbar (även om jag inte kan hjälpa det då jag inte får jobba på mitt visum känns det tufft ibland). Men jag gör så gott jag kan här hemma istället med att sköta tvätten, disken, jag har skakat våra lakan och bäddat sängen och gjort mat som han tycker om. Vi åt ju köttfärslimpa igår och vi åt nästan upp hela limpan, hihi! Det var så gott! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊  Det som var över kunde hjärtat ta med sig till jobbet idag. Så jag har faktiskt gjort en till köttfärslimpa idag, hihi! Dessutom har jag gjort en seitan-korv som vi kan äta imorgon. Jag älskar seitan, men hjärtat mitt verkligen ÄLSKAR seitan. 
 
 
 
 
 Recept på Köttfärslimpan hittar ni här
 
 
 
 
 
Förutom att spendera mesta tiden i köket idag så har jag varit på min dagliga promenad till affären och sen kunnat sitta ner och ta det lugnt med mitt eftermiddags-kaffe medan jag tittat på youtube-videos. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag har börjat känna mig sådär ensam under dagarna igen och verkligen längtar till när mitt hjärta ska komma hem. Det är säkert bara hormoner som spökar då jag har mens just nu (hade en rätt jobbig dag kännslosmässigt i söndags, utan anledning). Så det ordnar sig nog snart. Jag får mysa med katterna under dagarna så blir det säkert bra.  (◠‿◠)
 
 
Nu är iaf mitt hjärta hemma, vilket jag är så glad för. Därför ska jag avsluta nu och ta vara på det som är kvar av den här dagen. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback