Nervous & Preparing

Hello!
Jag har inte sovit mycket inatt inte. Jag vaknade vid tre och lyckades inte somna om förrän runt sju på morgonen. Sen skulle jag upp vid nio igen, haha! (๑>ᴗ<๑) Jag antar att det är nerverna som spökar, och jag låg och gick igenom allt jag ska göra i mitt huvud. Mitt hjärta är ju äntligen påväg hit! Dock blev det en hel del oväntade överraskningar (inställda flyg och annat hit och dit) så han kommer komma lite senare än planerat. Men det viktigaste är att allt löst sig och att han kommer hit i ett stycke, hihi! (◠‿◠✿) Och han kommer hit den dagen det var planerat så jag slippet vänta en hel dag till. Nu får jag även lite mer tid till att förbereda det sissta och har kunnat ta det lite lugnare idag. 
 
Jag var uppe i tid för att hinna göra det mesta jag planerat för dagen. Så jag har varit förbi på Café Oasen och hämtat lite bröd jag beställt. Vad roligt det var att se dem igen, jag saknar att jobba där. Men nu har jag sagt att jag kommer kunna jobba igen när mitt hjärta har åkt hem, eftersom Liseberg bara har öppet på helgerna, så snart är jag nog tillbaka på mysiga Café Oasen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag passade även på att handla hem lite smått och gott när jag var i Stenungsund. 
 
 
 
 
 
Bild från min instagram (@eliinpelin)
Jag provade Oatly's nya Cold Brew Latte (som kommer ut i butik vecka 37. Denna fick jag på Happy Vegan i lördags.)
medan jag väntade på färgan. 
Den är sååå god! (๑✧◡✧๑)
 
 
 
 
Hemma har jag städat ur husvagnen, som jag och Tim kommer bo i när vi är hemma. Pappa har ställt upp den på parkeringen och hjälpt mig med allt så jag förtstår hur hela systemet för lampor, vatten, temperatur och annat fungerar. Jag tror vi kommer trivas bra där, det är skönt att få lite privatliv också. (^  _  -)
 
 
 
Alla är i full gång med att städa och göra det fint här hemma. Även om han kanske inte bryr sig så mycket om det hade varit lite stökigt, men vi vill ju visa vårt hus från sin bästa sida. (^  _  ^)
 
Nu sitter jag och målar tånaglarna, det sista på min "to-do-lista" för dagen. Det sista kommer jag fixa med imorgon under dagen, innan det är dags att åka mot Landvetter! ♡ Vi får vell se hur mycket jag kommer kunna sova inatt, haha!
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback