Finally some Sleep

Hej!
Jag gjorde det, jag lyckades!!! ヾ(*⌒ヮ⌒*)ゞ Jag hade en sovmorgon, vaknade inte förrän vid tio!!! Jag har sovit så dåligt det senaste och vaknar ofta innan alarmet, oavsett hur sent jag lägger mig eller hur tidigt alarmet ringer. Det har gjort att jag varit väldigt trött på jobbet denna veckan, men det har gått bra ändå. Tur att man har en så glad och härlig arbetsplats med sådanna underbara arbetskamrater. En annan glad nyhet är att vi, Mackasinet, vann en refillbägartävling vi haft på Lisebergs Fast Food enheter under Juli. Det gick ut på att sälja flest refillbägare. En refillbägare är en mugg som man får lov att fylla på med gratis läsk på alla fast food enheter på Liseberg (utom Max) under hela sommaren 2017. Jag lyckades sälja riktigt många (nådde mitt 50 mål i måndags och slutad på 52 st, yay!) och har varit taggad under hela tävling, därför var det så roligt att vi vann! Det blir biobiljetter till alla på Mackan, yay! 
 
Idag har jag som sagt varit ledig, vilket var väldigt skönt. Jag vaknade tidigt, strax efter sju, men lyckades (tro det eller ej) somna om igen och sova ut. Att man kan bli så glad över lite sömn, haha! Resten av dagen har jag tagit det lugnt. Jag har bland annat tagit en lång härlig dusch och börjat packa undan en del saker för att underlätta flytten hem imorgon. Jag kommer sakna att bo här med Limes, men hennes mamma och systrar kommer hem på söndag så imorgon tar jag mitt pick och pack och flyttar hem till Orust igen. Som tur är är det inte långt till mitt hjärta kommer så jag har det att se fram imot. Sen saknar jag mina sötnosar där hemma; Smulan, Tuffsan och Keyla. Det ska även bli härligt att se resten av familjen igen. (^   ^,) 
 
 
 
Jag har inget annat roligt att berätta så jag tänkte göra en kort recension av två produkter jag köpte på Vegomässan(◠‿◠✿)
 
 
 
Organic Cold-Pressed Shea Butter & Super Moisturising Hair Mask från Zoya Goes Pretty. 
 
 
 
Båda produkterna köpte jag av econatur som har många fler ekologiska och veganvänliga produkter.
Sheasmöret använder jag som återfuktare på mina tatueringar och på extra torra områden (t.ex. armbågar). Det är väldigt tjockt och inte som en vanlig hudkräm, men funkar jättebra och gör huden väldigt mjuk. Den är lite klibbig, det är den ända nackdelen, men eftersom jag bara smörjer in med den när jag är ny-duschad funkar det super bra! Jag älskar den och behöver inte använda mycket, den kommer räcka länge. 
Hårinpackningen är jag så otroligt nöjd med. Den är så dryg och jag behöver inte använda mycket alls. Jag brukar smörja in längderna med den och sen sova med det. Nästa morgon duschar jag som vanligt. Mitt hår mår så bra av den! Dessutom så är den, precis som alla andra Zoya Goes Pretty produkter, 100% ekologisk och innehåller bara rena och naturliga ingredienser av växtsmör och oljor. Inga konstiga ämnen eller kemikalier som man inte förstår vad det är. (^  _  -)
 
 
 
Nu ska jag kolla på något mer avsnitt av Dan & Phil när de spelar Sims 4, sen är det läggdags för mig. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback