Back on Orust

Hello!
Vad svårt det är att hinna med att blogga när jag jobbar. Jag åker ofta tidigt och kommer hem sent. Men allt rullar på som vanligt och det är lika kul att jobba med alla härliga arbetskamrater. (^   ^,)
 
I fredags packade jag ihop allt hemma hos Limes, städade rent rummet och åkte sen in till Göteborg för en sista middag med Limes. Vi började ju allt, den dagen jag flyttade in, med att äta på Göteburgare Vegan och bestämmde oss då för att avsluta där med. Så det blev varsin god burgare och oreo milkshake. Yum!
 
 
 
 
Glutenfri Maj-Britt till mig (eftersom min mage mår bättre av att inte äta för mycket gluten och jag var nyfiken, den smakade minst lika bra glutenfri som vanlig) och en vanlig Maj-Britt till Limes. Älskar denna burgaren!
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var så mysigt och vi satt och bara pratade. Vad jag saknar att bo hos Limes, vi får se till att träffas oftare nu när vi inte ses varje dag längre. Tack för att jag fick bo hos dig, jag har verkligen trivts så bra!
 
Jag kom hem sent så jag packade bara upp det jag behövde och gick sen och la mig, jag skulle ju jobba dagen därpå. Sen har jag jobbat hela helgen fram tillochmed måndag. Det har varit roligt, men samtidigt tråkigt då man måste säga hejdå till så många kollegor nu som slutar då de börjar skolan snart. Säsongen börjar lida mot sitt slut och det känns i kroppen kan man säga, hihi!
 
 
 
Idag vaknade jag tidigt, igen, men lyckades somna om till klockan tio. Yay! Jag behöver mina sovmornar. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Sen åt jag en lugn frukost och tog en härlig dusch innan jag åkte och tog några prover på vårdcentralen. Jag har fortfarande mina munnsår i mungiporna (jag har haft dem sen slutet av april) så de tog lite prover så får vi se om något saknas i kroppen. 
 
Något mindre kul som hännt här hemma när jag varit borta är att Tuffsan är försvunnen. (T  -  T) På torsdag har hon varit borta i två veckor. Mamma och pappa tror att en räv har tagit henne. Farmor (familjen var ute med husvagnen när hon försvann) har gått och letat i alla dikeskanter men inte hittat något påkörd katt heller. Stackars Smulan har gått och jamat efter Tuffsan. Tyvärr börjar jag också tappa hoppet om att hon ska komma hem igen. Tur att vi har Smulan som man kan trösta sig med. 
 
 
Nu till något roligare. När jag var i Göetborg i fredags smet jag in på 7-eleven. Jag ringde dem på morgonen för att se om de hade den nya veganska Ben & Jerry's som precis kommit till Sverige. De hade sålt slut samma dag de fick in den men skulle förmodligen få en leverans samma fredag jag ringde. Så jag var där strax efter klockslaget de sa att leveransen med glass skulle komma och de hade fått in den!!! Så idag provade jag dem för första gången, allt jag kan säga är yum!!
 
 
 
Peanut Butter & Cookies och Chunkey Monkey! De var verkligen jättegoda! 
 
 
 
 
Nu har jag precis ätit middag som blev en improvisation. Jag kokade quinoa och linser. Samtidigt stekte jag vitlök i kryddor, blandade ner lök tills den fått färg och tillsatte champinjoner. När allt fått fräsa en stund hälde jag på lite sweet chili sås, tahini och mango chutney. När allt var klart blandade jag det i stekpannan med grönkål så kålen blev mjuk. Sen toppade jag med bjäst. Så gott det blev!
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag ta det lugnt och titta lite på Dan och Phil när de spelar Sims 4. Jag börjar smått komme ikapp, yay!
 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback