Last Week of the Season

Hej!
Jag vet att jag varit dålig på att skriva nu det sissta, jag har jobbat på och inte haft mycket att berätta om. Det mest intressanta som har hänt är att vi blev rånade på Plättlagat i Lördags!!! Det kom in två maskerade kaniner och deras kompisar. De snodde flera servetter, sugrör och plastbestick haha! (^   ^,) Det var riktigt roligt, jag älskar våra Lisebergs kaniner! Men de får nog börja skärpa sig lite för några tjuvar vill vi inte ha, hihi! (^  _  -)
 
 
Jag glömde berätta i torsdags att jag gjorde en vegansk hyvelbar ost som jag sen smakade först fredag morgon. Den blev såå god! (๑✧◡✧๑) Jätteenkel är den att göra också (jag lovar att skriva ut receptet en annan dag när jag är ledig och har mer tid). 
 
 
 
Hyvelbar vegansk ost gjord på bland annat cashewnötter och bjäst. 
 
 
 
 
 
 
Förra veckan var sista veckan för högsäsongen och idag börjar sista veckan Liseberg har öppet alla dagar. Jag kommer jobba resten av veckan, men har varit ledig idag. Det jag har gjort är att åka till apoteket för att köpa en munsårssalva doktorn rekomenderade och sa att jag kan testa. Annars såg provsvaren bra ut och alla mina värden är normala. Så vi får vell se om jag kan bli av med dem med hjälp av denna salvan. Jag håller tummarna.
 
Nedräkningen för när mitt hjärta kommer har verkligen börjar på riktigt nu. Vi skypade imorse och pratade mycket om våra planer för när han kommer. Det ska bli så otroligt roligt!!! Jag hoppas bara jag får mitt schema för September snart så jag kan börja planera mer. Men jag tror allt kommer lösa sig, det viktigaste är att han kommer hit helskinnad. Att få vara tillsammans med honom är det jag ser fram imot mest av allt!
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback