Vegan SandwishCakes

Hello!
Allt gick bara bra igår tillslut och hjärtat landade. Det är fortfarande svårt att förstå att han äntligen är här, jag är så glad!! Vi sov riktigt gott i sängen i husvagnen inatt och hade en lång sovmorgon. Bästa jag har haft på länge! Senare åkte vi in till Torp för att kolla runt lite. Vi avslutade med IKEA, såklart haha! (^ _ -) Så det har varit en rätt lugn men bra dag då vi bara njutit av att vara tillsammans. Det är så skönt att vara tillsammans igen, jag känner mig hemma igen. 
 
 
När vi kom hem dekorerade jag smörgåstårtorna jag hade förberett igår. Det blev inte världens snyggaste men de var väldigt goda. Hela familjen tyckte om dem. Yay! Mer vaganskt som jag visat dem är gott. Min mamma älskade den veganska osten (Jezzly från Astrid och Aporna). Även Tim blev väldigt förtjust i den. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det är ju min favorit också så jag förstår dem. 
 
 
 
 
 
 
Recept på denna hittade jag på Petra Cavini's blogg Happy Food By Petra
Den är bland annat med vegansk svamp paté (jag använde tartex) och pulled oumph. Yum!
 
 
 
 
 
Detta är mitt egna skapelse med skagenröra från Mattias Kristianssons bok Vegomenyer (jag tillsatte bara champinjoner, struntade i majonäs och använde Oatly ifraiche istället). Andra lagret är min "scramble tofu" röra. Så gott!
 
 
 
 
Nu ska vi fortsätta ha en lugn kväll här hemma i husvagnen. Vi åt ju tillsammans med mamma, pappa och Elias så nu har vi umgåtts med dem en stund. Jag har även fått visa Tim huset, då det var mörkt igår när vi kom hem. 
 
Jag ska sluta skriva nu och umgås med mitt hjärta. Jag ska ta vara på varje minut vi har tillsammans. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback