Closed

Hej!
Då var jag klar med den sista långa veckan på Liseberg. Idag är det stängt och öppnar inte förrän på torsdag igen. Det känns konstigt att sommaren redan är förbi, vart tog den vägen? Det känns ändå skönt att få några dagar ledigt och kunna förbereda inför när Tim kommer. Nu kan man riktigt säga att nedräkningen är igång, vad jag lääängtar!!!
 
Något annat roligt som hänt som jag inte berättat är att jag har bokat flygbiljetter till Nya Zeeland. Den 8 November lämnar jag Sverige på obestämmd tid. (◠‿◠✿) Första steget är att få visumet godkännt, då får jag lov att stanna i ett år. Sen får vi se vad som händer och vart jag och Tim bestämmer oss för att slå oss ner. Vi tar det som det kommer helt enkelt, så länge vi är tillsammans är allt bra. (^   ^,) Det värsta som kan hända är att visumet inte blir godkännt, men då åker jag ner på en semester iaf så får vi se vad vi gör. Det kommer säkert lösa sig på ett eller annat sätt. 
 
 
Idag är jag som sagt ledig, vilket har varit skönt. Jag hade en sovmorgon eftersom jag kom hem sent inatt. Tanken var att jag kanske skulle gå ut med några kollegor. Det slutade med att jag väntade på dem som hade stägning och vi gick och satte oss på McDonald's och åt. Vi letade först efter ett ställe med veganska alternativ på Avenyn men allt stängde eller hade stängt (vi kom dit ungefär 22:30-23:00). Så jag och Jasmin, som också är vegan, köpte med oss lite smått från 7-eleven som vi åt medan Alice kunde beställa en burgare på McDonald's. Det var jättemysigt! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Varför har vi inte gjort det fler gånger, gått ut och bara ätit tillsammans. Vi träffade sen våra andra kollegor och vänner som var påväg till kaninpartyt (ett party som Liseberg håller i på Valand flera gånger under sommaren). Jag kände att jag var trött och inte sugen på att festa så jag och några fler sa hejdå medan de andra gick. Jag åkte hem och var hemma runt två inatt, så jag hade ändå en rolig kväll ute med vännerna. Vad jag kommer sakna alla nu som slutar! 
 
 
Därför har jag inte gjort jättemycket idag. Jag har städat lite på rummet, dammsugit och organiserat bland mina kläder och väskor. ( ◠‿◠ ) Jag och Keyla har varit på flera härliga promenader också såklart. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag snart sätta på pasta och steka lite tofu till middag. Jag har ingen jättematlust då det är "den-tiden-i-månaden" och jag känner mig bara uppblåst. Men man måste ju äta någonting så då får det bli något enkelt och gott, tofu säger jag aldrig nej till. (^  _  -)
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback