Take a nap

Hello!
Jag har varit ledig idag (snarare sett till att jag är ledig idag då jag har så mycket annat den här veckan och behöver en dag till att andas). Så därför passade jag och hjärtat på att ha en skype-date imorse. Det är alltid lika härligt att prata med honom, han betyder allt för mig! 
 
Efter frukost tog jag en ordentlig dusch som jag längtar efter. (◡‿◡✿) Att få tvätta håret och kroppen ordentligt, raka sig och klippa tånaglarna som börjat bli för långa. När jag var klar åkte jag med mamma ner till mormor och morfar. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Mamma hjälpte mormor att sortera kläder i garderoben medan jag klippte morfars hår. När jag var klar gick jag in och hjälpte mormor och mamma. Det var mysigt att få vara med dem, men det tog sin lilla tid så jag och mamma var inte hemma förrän sent på eftermiddagen. Jag var så trött då och hade inte ätit någon lunch vilket inte gjorde det bättre. (๑>ᴗ<๑) Men med lite mat i magen blev det bättre. 
 
 
 
Livet som katt måste vara härligt!
 
 
 
Jag har sen packat och gjort iordning för imorgon då jag ska prov-jobba på ett café i Göteborg. (✿◠‿◠) När jag ändå är i Göteborg ska jag även träffa mina vänner efteråt. Det kommer bli en lång dag så jag har packat ombyte och ser till att ha med något att äta. Men det ska bli roligt att se dem! Det ska även bli roligt att få prova på hur det är på detta cafét och kanske det leder till ett jobb. 
 
 
Nu är jag dock otroligt trött, så jag ska strax göra mig iordning och gå och lägga mig. Imorgon kommer jag gå upp några timmar före solen så jag ska försöka få sova något innan det. (๑^ں^๑)
 
 
 
Kram på er 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback