Big Bunns

Hello!
Nu har det gått två dagar igen, hihi! Men det händer mycket just nu och jag sitter knappt vid datorn. Igår var jag iväg och provjobbade igen i Göteborg. Den här gången var det i Haga. Det gick super bra och kändes helt rätt! Därför har jag sagt att jag vill ha jobbet. Nu ska vi bara fixa med papper och komma överäns om allt, sen är det klart. Jag börjar isf jobba på Café Husaren som är känt för Hagabullen (den super stora kanelbullen). (*^▽^*)
 
 
 
 
 
 
 
Jag hade verkligen en rolig dag där och det kändes som jag kom in snabbt i det. (✿◠‿◠) Alla jag jobbade med var så trevliga och jag fick verkligen använding för min engelska då det är så många turiset som kommer och fikar. Och att få sälja massor av stora kanelbullar är så roligt! Det kändes nästan som kanelbullens dag, vilket jag verkligen hade kul att jobba på förra året. 
 
När jag kom hem var jag trött, men glad. Så efter att ha berättat om allt för mina föräldrar gick jag direkt till sängs. 
 
 
 
---
 
 
 
Trotts att jag var så trött kunde jag inte somna om efter fem imorse. Jag tror jag slummrade till något mellan sju och åtta men sen gick jag upp. Det var skönt att kunna ta det lugnt och vakna i min takt, jag var verkligen super trött. Men en promenad med Keyla brukar alltid få mig att vakna till innan frukost. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
Jag har sen varit med mamma i Stenungsund idag. Erik (min lillebror) var på en intervju och mamma skulle till tandläkaren. Men det var lite tid imellan så jag och mamma gick runt och kollade i affärer och tog en fika. Det var mysigt att få en dag tillsammans. Även om jag inte har pengar till att köpa något kunde jag spana in ett par byxor som jag kommer kunna ha när jag jobbar. Jag har redan ett par, men det är så mycket bättre med två så man kan tvätta ordentligt. 
 
 
Nu har jag precis kommit tillbaka från en kvällspromenad i skogen med Keyla. Jag behövde det kände jag, det var så skönt och fick mig att slappna av. (◡‿◡✿) Skogen är ett av de ställen där jag blir lugn och kan andas ut. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så resten av kvällen ska jag ta det lugnt och koppla av. Jag tror att jag kommer nog inte vara uppe så sent, jag har vant mig vid att gå och lägga mig tidigt. (◠‿◠)
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback