Four-Leaf Clover

Hej!
Det var en lång dag för mig igår vilket gjorde att jag inte skrev något. Jag åkte hemmifårn innan solen äns börjat gå upp för att ta mig in till Göteborg och prov-jobba på ett café. Jag var med på öppning vilket var väldigt roligt, jag tycker ju mornar är mysigast. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det var roligt att få vara på det cafét och lära mig mer. Jag tyckte det gick bra, även om jag ibland tyckte jag ställde alldeles för mycket frågor. Men det flöt ändå på bra och jag lyckades bli rätt självgående. Något måste jag gjort bra för hon tyckte om mig och jag blev senare erbjuden ett jobb. Han som jag var på intervjun hos i måndags ringde när jag satt på ett café med mina vänner.(*⌒ヮ⌒*)Jag har dock fått helgen på mig att fundera, jag har ju kanske ett annat jobb på gång som jag så gärna vill ha. Oavsett så har jag ett jobb, vilket känns så skönt! 
 
 
Som jag nämnde var jag på ett café med mina vänner. Efter jag var klar med att prov-jobba åkte jag och träffade Limes, Desirée och Evelina. Vad otroligt roligt det var att se dem!!!  Jag har saknat dem alla så mycket och det var så kul att vi alla kunde ses. De betyder verkligen så mycket för mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag önskar jag kunde stannat längre, det gjorde mig så otroligt glad att se dem! Men jag behövde åka hemmåt för att inte komma hem så sent. Idag skulle jag ju upp tidigt igen och jobba. (◕‿◕✿)
 
 
 
---
 
 
Idag har jag som sagt varit och jobbat, på Café Oasen, igen. (✿◠‿◠) Åh vad jag trivs bra där, jag önskar att de hade ett heltid- eller nära heltidsjobb till mig. Men just nu har de inte det. Vi får vell se vad som händer och sker och vart jag hamnar. Så länge jag har ett jobb är det super bra! 
 
Nu är jag hemma och har varit på en promenad med Keyla. Så skönt det var! Den här veckan har det varit mycket, men nu kan jag börja pusta ut. Det är bara helgen som kommer bli lite nervöst över vilket jobb det blir. Det är inte alltid lätt. Men jag tror det kommer bli bra tillslut. 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback