Johanne the Storm

Håll i Hatten!
Idag blåser det rejält, stormen Johanne är här och härjar runt. Pappa har fått säkra förtältet mer än en gång och vi har inte kunnat åka iväg som vi planerat. Vi har stannat i husvagnen istället. (✿◠‿◠) Det regnade även imorse men resten av dagen har det varit rätt fint väder, bortsätt från blåsten. Jag har skickat iväg lite fler jobbansökningar och tagit det lugnt. Jag har även fått duschat ordentligt och rakat mig. Vad härligt det känns! 
 
På eftermiddagen åkte jag och mamma in en kort sväng till centrum då vi hade några små saker vi behövde hämta och köpa. Där inne såg vi hur högt vattnet är; stranden är helt översvämmad, flytbryggan gungade upp och ner som en stor orm och det har kommit vatten upp mot parkeringen. (o . O)
 
 
 
 
 
Ni ser längre bak vart bryggan igentligen är. 
 
 
 
När vi kom tillbaka tvättade jag utsidan av min väska då jag inte hade något att göra. Tillslut kunde jag inte sitta still här inne längre utan tog mig ut på en kort pormenad. Det var så skönt att få komma ut! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Om det inte blåste så hade jag gått längre. 
 
Nu har vi precis ätit middag. Idag blev det rökt tofu med mandel, sallad och hummus till mig. SÅ gott det är!! (๑✧◡✧๑) Jag ska strax gå bort till servicehuset/toaletterna för att ta ut mina linser och tvätta ansiktet. 
 
 
 
Kram på er
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback