Pride

Hej!
Jag var i Göteborg hela dagen igår och hann därför inte skriva något. Jag åkte in för att träffa underbaraste Josefin som jag inte sett på hur länge som hellst! o(*⌒ヮ⌒*)o Hon betyder så otroligt mycket för mig.  Att träffa någon på andra sidan jorden (Nya Zeeland), som är svensk, och klicka så otroligt som vi gjorde är verkligen helt galet. Men hon förstår mig som ingen annan och jag förstår henne. Vi har alltid kul tillsammans och jag kan vara mig själv helt ut med henne. 
 
 
 
Jag, redo för Göteborg och pride!
 
 
 
 
Vi började med en fika för att kunna sitta ner och prata om allt som händer i våra liv. Det var så härligt! Vi gick sen ut mot regnbådsbyn för att se de olika pride stånden. Där kollade vi runt och fick även lite glitter på kinderna. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Sen tog vi oss sakta upp mot Avenyn för att se på pride-paraden. Vi hade verkligen så roligt tillsammans!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kärlek kommer i alla former. Jag älskar Josefin som min allra bästaste vän!
 
 
 
 
I paraden hittade jag Limes och en kompis. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi tittade faktiskt aldrig klart på hela paraden då vi började få ont i fötterna, hihi! Den är ju så lång! Så vi började gå neråt så vi kunde se paraden ändå som gick i motsatt håll. Man blir så glad över alla som angagerar sig och visar kärlek.
För det är det pride handlar om; kärlek
 
Påvägen ner stötte vi på en av vegmes vagnar där de delade ut gratis taco wraps. Det var perfekt då jag började bli lite hungridg. Den var verkligen super god!! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hade tänkt sätta oss och fika någon stans då det började regna, men allt började redan stänga för dagen. Så istället bestämmde vi oss för att säga hejdå och hoppas vi ses snart igen. Även om vi bor i samma land är avståndet stort. Tack för en fantastisk dag Josefin, du är bäst!!! 
 
 
 
Trött, men glad, Elin påväg hem.
 
 
 
 
---
 
 
 
Idag har det varit så skönt att bra kunna vara hemma. Jag har skypat med mitt hjärta vilket betyder allt för mig. Våra skype-dater är ljuset i min vardag då han har endel av mitt hjärta. Utan honom är jag inte hel. 
 
Sen har jag passat på att duscha, ordna lite på rummet, gått på promenader med Keyla och bakat en sockerkaka. (✿◠‿◠) Jag har också gjort hummus och förberett lunch till imorgon då jag ska provjobba på ett till ställe. Efter jag provjobbat där ska jag ta beslutet om vart jag vill jobba. Så det ska bli spännande imorgon och se vad jag tycker om detta cafét. 
 
 
Nu tror jag dock middagen är klar så jag ska sluta skriva. (◠‿◠)
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback