Knak

Hi!
Det har varit en såndär härligt slapp hemma dag idag.  (^ ^) Jag har bakat och fikat hos farmor och farfar m.m. 
 
 
                                 Det blev mandel bröd (till vänster) och banakaka (till höger).
 
 
 
På eftermiddagen åkte jag och mamma iväg med Magni. Han är stel i ryggen så vi har varit hos en som behandlar honom med masage, knäckning och laser. När de knäcker ryggen är det lite som på människor, bara att nu är det en stor häst istället så då använder de en gummihammare. Det ser rätt läskigt ut men Magni hade inte ont av det, tvärt om. När de sen stog med lasern sommnade han nästan. (^ ^)
 
 
 
 
 
Mamma skojjade och sa att de kanske skulle banka på mig lite också eftersom jag har haft ont i huvuet de senaste dagarna. Medans tjejen fixade med laserbehandlingen på Magni kom han som maserar och knäcker fram till mig och frågade vart jag hade ont och började känna på olika punket på min rygg. Det slutade med att han knäckte lite i min rygg och nacke med. Vad lätt det blev att andas sen!
 
Många säjer att det är så läskigt när det knakar men jag tyckte inte alls det var läskigt. Det läskiga var att känna hur dålig rygg jag har, från mitten av ryggraden och uppåt gjorde det ont och hela axlarna. Hoppas att det blir lite bättre nu då. (^_-)
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback