Trendiga smycken och accessoarer

Trendiga smycken och accessoarer - beccadesign.se

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se- Massor av trendiga
smycken, klockor, ringar, örhängen,
halsband och armband!

Hot baking

Hej!
Det blir ett kort inlägg idag för jag har inte så jättemycket att skriva om. Jag har jobbat frukost igen, 06:30, och slutade inte förrän sju nu på kvällen. Det beror på att jag varit och hjälpt till i köket och även bakat en tårta till imorgon. (^   ^) Sålänge jag är i köket känns det som jag kan jobba nästan hur länge som hellst, det är så roligt! 
 
Nu sitter jag vid balkongen på rummet och har kollat en beställning på kläder jag snart ska göra, lönen kom ju idag. (^_-) Det fläcktar skönt här från havet, det är ju verkligen varmt under både dagar och nätter. När jag kollade smhi stod det till och med en klass 1 varning för hög värme, haha!
 
Här kommer en glad sol, som ni kanske känner igen, från mig!
 
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Hours

Moshi Moshi!
Jag har varit och badat idag igen efter jobbet, det är helt underbart i vattnet. Fanny var med, min arbetskamrat som också bor här. (^  ^)
 
Jag jobbade från 06:30-18:00 idag vilket är ett ganska normalt arbetspass när man bor här. När jag inte bor här brukar jag jobba runt 8 timmar, eller i vissa fall sex timmar vilket inte blir så ofta. Jag räknade hur många dagar jag kommer att ha varit ledig denna månaden, jusst för att jag är nyfiken på hur mycket jag jobbat och ett ungefär vad jag får i lön. Denna månaden kommer jag ha varit ledig 8 dagar vilket innebär att jag har inprincip ett heltidsjobb! Det känns väldigt roligt, en härlig kännsla när man tänker på alla pengar jag kommer kunna spara till nästa Japan resa som är planerad till våren. o(≧ ◡ ≦)o  
 
Från det ena till det andra, här kommer bild på min underbart goda lunch idag:
 
Räksallad, mumms....
 
 
 
Jag har fått en rumskamrat nu också, en ny kock som ska hjälpa till här. Han verkar snäll och stör mig inte när jag ska sova, hihi! Alla är verkligen helt underbara här, kunde nog inte haft bättre arbetskamrater. 
 
Imorgon ska jag baka bröllopstårta till lördag. Det är både nervöst och spännande, men ska bli jätteroligt! Nu ska jag bara vila och snart lägga mig i sängen. 
 
Kramar! ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Badat

Hi! 
Jag har äntligen badat för första gången i havet för iår! Jag vet att det är sent men jag har inte hunnit eller orkat innan. Jag jobbade frukost och kunde sluta halv sex då jag och Frida, min jobbar kompis, gick och tog ett dopp. Det var helt underbart! Ännu skönare nu när jag också har duschat, jag känner mig pigg och fresch igen. (^   ^)
 
Annars har det varit varmt och härligt idag igen. Kanske inte det optimala att jobba i men jag trivs ändå, jag verkligen älskar sommarn!! 
 
Tänkte jag kan bjuda på min utsikt just nu, utan filter eller redigering och taget med iPaden som jag bloggar från just nu.
 
 
 
 
Rätt härligt, eller hur? (^_-)y
Nu ska jag borsta tänder och lägga mig och läsa tills jag inte orkar mer och ska sova.
 
Ha det bäst, Kramar från lilla mig! ♥️
 


Follow on Bloglovin


Workaholic

Hello!
Nu var det ett tag sen jag skrev sisst. Men det är sommar och jag tror att jag kan bli ursäktad för att jag inte har lusst att sätta mig framför en dator när solen skiner, hihi! (^   ^) 
 
I fredags var jag på fallensa dagar i Trollhättan tillsammans med Desirée. Det var så härligt att se henne igen och vi hade en jättemysig dag tillsammans som avslutades med Yohios konsert på Drottningtorget. Killarna var riktigt duktiga denna gången och det var lika bra stämning som alltid.
 
Igår flyttade jag in på Björholmens Marina, mitt jobb. Familjen åkte iväg med husvagnen och eftersom jag inte kan ta mig till jobbet själv är lösningen att jag bor här med de andra som arbetar. Det är många av mina arbetskamrater som bor här redan eftersom de kommer från olika delar av Sverige. Nu har jag också flyttat in, som sagt, vilket betyder massor av jobb! Idag har jag bakat och börjat köra in mig som kallskänka, som kommer vara en av mina nya uppgifter! (^  -  ^)y Jag verkligen stormtrivs i köket så det är bara jätteroligt!
 
Eftersom de inte vill att man skriver så mycket om vad som händer på jobbet kommer jag kanske inte uppdatera så mycket den kommande veckan. Det beror på hur mycket jag jobbar. Jag kommer stanna här tills på måndag eftermiddag, då min familj kommer hem. 
 
Jag har ingen bild nu, så här kommer en opublicerad bild jag tog för några veckor sen. 
 
 
 
 
Massor av kramar ❤
 
Follow on Bloglovin


Hello!
Jag har jobbat hela helgen, men var ledig igår. (^  ^) Tyvärr var det ingen bra dag ändå. Min gammelmormor dog tidigt igår morse. Även om det är många generationer imellan har jag alltid stått min gammelmormor nära. Det har alltid varit roligt att åka och hällsa på henne, det har varit något jag sett fram emot. Jag älskar henne så mycket och kan inte förstå att hon inte finns här längre. Det var dock skönt att hon bara somnade in, lugnt och fridfullt. Hon kommer för alltid finnas i mitt hjärta! 
 
 
 
Bild från när jag var liten.
 
 
 
 
Idag har jag jobbat igen och den här gången var det bara bakning på schemat. Det var en härlig dag med andra ord och jag har haft det jättebra! Efter allt som hände igår var det skönt att bara få göra något man älskar: baka!
 
 
 
Follow on Bloglovin


KOKOkim

Hi!
Jag är förkyld och har varit hemma hela veckan. Imorgon ska jag dock försöka gå till jobbet för jag mår något bättre idag. Jag saknar faktisgt Björholmens Marina, mitt jobb, och alla härliga människor!
 
Jag tror inte jag har nämnt för er ett nytt klädmärke, KOKOkim, som jag fick upp ögonen för när det kom ut. Det designas av modellen Kimura U, en jättesöt tjej som också kan sjunga. Jag har blivit helt förälskad i de socker söta, pastelliga kläderna med ett sött tema! Kimura U har också skapat en nya karaktär/fantasi figur kallad "Necorn" som är är blandning mellan en katt och enhörning. 
 
 
 
 
 
Här kommer bilder på bara några av de söta kläder som finns:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
För ett tag sen öppnades en KOKOkim butik i Shibuya 109, mitt favoritställe att shoppa på! Jag vill bara dit nu och shoppa, haha!! Tur att jag redan har planer på att åka till Japan till våren och se körsbärsblommningen för första gången. Nu gäller det bara att jobba och spara pengar.
Här är en video ifrån öppningen av KOKOkim butiken:
 
 
 
 
 
Visst är Kimura U otroligt söt, Kawaii! (^_-) Och jag bara ÄLSKAR kläderna! 
 
Follow on Bloglovin