Hours

Moshi Moshi!
Jag har varit och badat idag igen efter jobbet, det är helt underbart i vattnet. Fanny var med, min arbetskamrat som också bor här. (^  ^)
 
Jag jobbade från 06:30-18:00 idag vilket är ett ganska normalt arbetspass när man bor här. När jag inte bor här brukar jag jobba runt 8 timmar, eller i vissa fall sex timmar vilket inte blir så ofta. Jag räknade hur många dagar jag kommer att ha varit ledig denna månaden, jusst för att jag är nyfiken på hur mycket jag jobbat och ett ungefär vad jag får i lön. Denna månaden kommer jag ha varit ledig 8 dagar vilket innebär att jag har inprincip ett heltidsjobb! Det känns väldigt roligt, en härlig kännsla när man tänker på alla pengar jag kommer kunna spara till nästa Japan resa som är planerad till våren. o(≧ ◡ ≦)o  
 
Från det ena till det andra, här kommer bild på min underbart goda lunch idag:
 
Räksallad, mumms....
 
 
 
Jag har fått en rumskamrat nu också, en ny kock som ska hjälpa till här. Han verkar snäll och stör mig inte när jag ska sova, hihi! Alla är verkligen helt underbara här, kunde nog inte haft bättre arbetskamrater. 
 
Imorgon ska jag baka bröllopstårta till lördag. Det är både nervöst och spännande, men ska bli jätteroligt! Nu ska jag bara vila och snart lägga mig i sängen. 
 
Kramar! ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback