Two Days off

Hej!
Nu var det ett tag sedan jag skrev senast. Jag har jobbat på hela förra veckan, vilket har gått bara bra. (✿◠‿◠) Jag avslutade veckan med att jobba på Café Oasen i söndags. Det var roligt att få vara där igen och skönt att inte behöva åka så långt en dag. Annars trivs jag otroligt bra på Café Husaren och har nu även börjat mitt sökande efter en lägenhet i Göteborg eller i närheten. Håll tummarna för mig! Får jag en lägenhet kan jag och mitt hjärta äntligen börja hans ansökan om ett visum till Sverige. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag och igår har jag varit ledig. Det känns att jag behövde det efter att ha jobbat 12 dagar under två veckor. (◡‿◡✿) Det är roligt att jobba och jag jobbar gärna mycket just nu då jag behöver pengarna. Men ibland behöver man en paus så man hinner varva ner och koppla av. 
 
 
 
Denna lilla tjej är ända kattungen som är kvar hemma nu. De andra två, bröderna, flyttade till sitt nya hem i lördags. 
Jag är ändå glad att de fick flytta till samma hem och det verkar som en bra familj de hamnar hos. 
Deras syster flyttar snart hon med till några bekanta.
 
 
 
 
Igår vaknade jag vid fyra på morgonen och kunde inte somna om. (๑>◡<๑) Någon gång mellan sju-åtta slummrade jag till något, men gick sen upp efter åtta för att skypa med mitt hjärta. Det var så härligt att få prata med honom ordentligt efter att inte kunnat skypa på länge.  Jag saknar honom och han är med mig i tankarna varje dag. Dessutom skriver vi ju regelbundet till varandra under dagarna. Men inget slår att få höra hans röst och se honom (förutom då vi är tillsammans såklart). 
 
Efter att ha skypat åt jag frukost och pysslade sen i köket hela förmiddagen. Jag gjorde granola, en seitanstek och chokladhummus. (๑ᴖ◡ᴖ๑) På eftermiddagen var det sen skönt att kunna ta en promenad med Keyla i solen, den tidigare promenaden på morgonen var i regnet. På kvällen kopplade jag sen av med ett avsnitt av Downton Abbey i följd av Fifty Shades of Grey. Det var mamma som ville se den (hon är hemma igen, kom hem i fredags) och det hade inte jag något imot. (◠‿◠) Den är verkligen bra! 
 
 
---
 
 
Idag hade jag "sovmorgon" så jag vaknade inte förrän klockan var nästan åtta. Jag kan inte sova mycket längre än det just nu då jag är så van vid att gå upp tidigt. Men då går jag och lägger mig rätt tidigt också. 
 
Det blev en morgonpromenad i regnet igen med Keyla, men det öste iaf inte ner när vi var ute. Just nu både blåser det och regnar massor. Jag har tagit en lång och härlig dusch då jag scrubbat kroppen, rakat mig och fått tvätta både håret och hela kroppen ordentligt. Efteråt klippte jag luggen och smörjde in mig. Så skönt det var att kunna ha tid och göra allting ordentligt! ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊ Sen har jag suttit och kollat runt på lite lägenheter och ställt mig i kö för några till. Nu har jag tänkt kolla igenom vad jag har för dokument och bevis när det gäller mig och mitt hjärta och vår relation. Det är sådan migrationsverket kommer vilja ha när vi söker visum. Därför tänkte jag börja kolla igenom allt redan nu för att ha så mycket som möjligt redo. 
 
Resten av dagen kommer jag bara ta det lugnt. Jag ska skära upp setiansteken och frysa in en del så jag har det till lunchlådor och middagar då jag jobbar. Men jag ska även äte lite av den ikväll, jag har saknat seitan. 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback