Potato Top Pie

Kia Ora!
Jag började dagen med att tvätta alla mina vita/ljusa kläder som behövde tvättas. Jag försöker att få tvättat så mycket som möjligt så jag inte har mycket smutts tvätt att ta med hem till Sverige (ni som känner mig vet att jag har en gnutta OCD så jag har gjort ett schema på vilka dagar jag ska tvätta och vilka outfits jag ska ha för att få det att gå ihop, hihi). Sen flöt dagen på som den brukar med frukost, disk och sen en promenad till affären. (◠‿◠)
 
På eftermiddagen har jag gjort en seitanstek, samma som förra veckan utifrån Petra Cavini's recept (ni hittar det här). Jag gjorde även två potato top pies från receptet jag lärde mig på en kurs hos Sweet Release Cake & Treats. Jag experimenterade dock lite mer med kryddningen i dem och jag tycker det blev riktigt bra. (◕‿◕✿) Receptet kommer finnas i Kris kommande kokbok som jag har förbeställt. Jag ser så fram imot att få den när den är klar!!(*⌒ヮ⌒*)När jag sa hejdå till Kris i söndagds lät hon mig ta en tjuvtitt på de bilder som kommer vara i boken och det ser fantastiskt ut! Det kommer ju vara en blandning av kokbok och vuxen-färgläggning (bilder från fantastiska Lynda Bell). Om allt går som det ska kommer den ut i Nya Zeeland i December, så förhoppningsvis får jag den då med beroende på hur snabb posten är. 
 
Det tog sin lilla tid i köket så när jag var klar var det dags för eftermiddags kaffe och ett avsnitt av Downton Abbey. Avsnittet slutade lagom så jag hann att lägga ihop pajerna och sköta disken innan hjärtat skrev att han lämnar jobbet. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Så middagen idag blir det som är kvar av gårdagens lasagne och potato top pies (sojafärs pajer toppat med potatismos). Mummms!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag njuta av min middag och kvällen med mannen jag älskar. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback