Art for the Love of Animals

Hi!
Det var frost ute imorse, brr... Jag verkligen älskar elementet just nu, det är min bästa vän hihi! Jag har en ny rutin på morognen att öppna alla fönster, utom i sovrummet där jag har elementet igång och stägnd dörr för att behålla värmen. Det är för att det blir så fuktigt inne och alla fönstren är blöta, på insidan, på morgonen. Så för att få bort det värsta av fukten och få fönstren att torka är det bäst att öppna upp och få in frisk luft. Solen gör sitt också när den ligger på och värmer. 
 
Jag har varit på min promenad som jag brukar och det har varit rätt fint väder idag. Sol och blå himmel, men inte mer än 15 grader. Jag blir ändå glad så fort solen är framme och får mer energi de dagarna. (๑ᴖ◡ᴖ๑) På eftermiddagen har jag gjort mitt favorit recept på seitan, kokat glögg och testat ett recept på mjukost. Mjukosten ska nu stå i kylen i 1-2 dygn, sen får vi se hur den blev. (◕‿◕✿) Receptet kommer från senaste nummret av tidningen Vego. Och jag vet att det är långt kvar till jul men jag hade en påse glöggkryddor och det är rätt gott med en kopp värmande glögg nu i kylan. Den är alkoholfri gjord på vindruvsjuice som jag hittade i affären. Vi får se om den blev bra, den ska få gotta till sig under natten. 
 
 
 
Tror ni inte att jag glömde ta kort på hur hårfärgen blev idag med, haha! (๑>ᴗ<๑) Istället tänkte jag visa en konstnär som gör så otroligt fina tavlor. Jag blev helt förälskad efter att ha sett dem på väggarna i Sweet Release Cake & Treats. Konstnären heter Lynda Bell och hon bor här på Nya Zeeland. Hon är vegan och förmedlar sin kärlek till djuren i sin konst. Här är några av mina favoriter:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag älskar hur färgrika bilderna är, det är som bilder från en magisk värld. Kanske jag en dag får chansen att äga en av hennes tavlor, men tills dess är jag glad över ett vykort och en klistermärke som jag köpte på V1 Vegan(✿◠‿◠) Hon sammarbetar just nu också med Kris, ägaren till Sweet Release Cake & Treats, i Kris's kommande kokbok. Lynda Bell kommer göra bilder till boken som är till för att färgläggas. Tanken är att man ska kunna sitta ner och färglägga medan man väntar på en kaka som är i ugnen eller liknande. Jag tycker det är en så bra ide, som en mix av mindfulness colouring och en kokbok! Den kommer släppas i December, men jag är inte här då och jag har inte råd att förboka den nu heller för den delen. Jag kanske kan önska mig den i julklapp, hihi!
 
Nu ska jag sätta mig och kolla på lite youtube-videos fram tills hjärtat mitt kommer hem. Vi har paj kvar sen igår så jag behöver inte förbereda något. (^    ^,) 
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback