Birthday Weekend

Hej!
Vi är hemma igen efter vår tur till Wellington. Vi har haft det jättebra! Hotellet var mysigt och jag trivdes så bra med mitt hjärta. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Under söndagen gjorde vi inte så mycket utan strosade runt, kollade i butiker och bara myste tillsammans. Finns det något bättre än att spendera tid med den du älskar? 
 
På kvällen gick vi till Burger Liquor, som jag önskat då vi båda älskar stället. Denna gången tog jag en vegansk verision av deras standard burgare och lade till bacon-svamp. Så gott det var!! Det blev även efterrätt i form av vegansk mjukglass med en supergod salted caramel sås, popcorn och kanelbulle-bitar. Yum! (๑✧◡✧๑) Som om inte det var nog så beställde vi även in veganska munkar rullade i kanel och socker med en salted caramel dippsås och hackade nötter. De var så otroligt gooooda!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag kan säga att vi båda var mätta efteråt, hihi! Vi tog en kort liten promenad innan vi började gå tillbaka till hotellet. Där hade vi en såååå mysig kväll tillsammans.... Vad jag älskar sådanna stunder då vi bara kan mysa och vara glada över att vi är tillsammans. 
 
 
 
Imorse tog jag en dusch innan vi gjorde oss iordning och checkade ut. Frukosten köpte vi hos Nicoletta's Cake Boutique. Det har regnat och blåst hela dagen så vi brydde oss inte om att stanna kvar i Wellington, men vi stannade till i Paraparaumu påvägen hem för några små saker. (✿◠‿◠) Jag har verkligen haft det så bra med mitt hjärta som skämmer bort mig, men nu är det skönt att vara hemma igen. Vi har myst i sängen större delen av dagen med katterna. Petunia har legat i mitt knä sen jag satte mig ner. Jag var tvungen att flytta henne när jag behövde gå på toa så nu ligger hon tätt bredvid iställlet. Min sötnos! 
 
 
 
 
Lilla jag idag i en av mina favorit klänningar, från Iron Fist, med Krambjörnarna.
 
 
 
 
 
Nu ska jag gå och göra mig en kopp kaffe. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback