Birthday Girl

Hi!
Det är min födelsedag! Hjärtat sa Grattis första gången någon gång under natten då vi båda var vakna, hihi! Sen fick jag självklart pussar och grattis på morgonen. Min present fick jag redan igår då han inte kunde vänta. Jag har bett om en dag i Wellington och att vi ska gå ut och äta. Inget speciellt, men det är något jag älskar att göra med honom och vi båda älskar Wellington. Så hans present är att han har bokat en hotellövernattning och vi kommer vara där i två dagar, yay!!! o(*⌒ヮ⌒*)o  Han är världens bästa! 
 
 
Under dagen, efter jag varit på min joggingtur och skulle in i duschen, kom ett bud med en stor bukett blommor
 
 
 
 
 
 
 
 
De är sååå fiiiiina!!!
 
 
 
 
När jag öppnade kortet blev mitt leende ännu större (hur det nu var möjligt). De är från mamma, pappa, Erik, Elias och Keyla. Jag har verkligen världens bästa familj!!!  (T   .  T)  Tack, jag älskar er så mycket!!
 
 
 
Resten av dagen har jag varit i köket igen och lyssnat på Veganprat medan jag bakat och förberett mer till middagen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Äntligen ska jag få prova Jävligt Gott's burgare han tog fram till Bastards Burgers. Han la ut receptet på sin blogg, ni hittar det här, så jag gjorde burgarna igår och såserna idag. Till efterrätt blir det Tiramisu. Yum! (๑✧◡✧๑) Det är första gången jag gör det veganskt och jag hoppas verkligen detta receptet blir bra! Alla delar smakade iaf bra var för sig, hihi!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ni får höra mer imorgon om hur det smakade och se bilder på burgarna för nu ska jag njuta av kvällen med mitt hjärta som precis kom hem. (◠‿◠✿)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Dixi Wonderland

Så vacker bukett :D

Svar: Tack! Visst är den ❤
Elin Larsson Verta

2018-02-23 @ 09:31:58
URL: http://dixiwonderland.com/

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback