Vörtbröd

Hej!
Vad trött jag var imorse. Det kan bero på att vi var uppe rätt sent och tittade på en serie på netflix, hihi! (๑>◡<๑) Min dag har annars rullat på med en promenad till affären, tvätt och disk. Jag har även testat att göra en egen deodorant, vi får se hur den blir. Blir den bra kommer ni få höra mer. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
Jag bakade ju ett vörtbröd igår och idag var upp till bevis om det blev bra. Det blev supergott, särskilt tillsammans med
violife's ost på. ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
 Vem säger att man som vegan behöver ge upp något? 
 
 
 
 
Ni har nog inte missat att den nya Avengers Infinity War går på bio just nu. Jag är så nyfiken på den, men kommer inte kunna se den än på ett tag då jag inte kan spendera pengar på bio just nu. Men för att ladda upp har jag gjort en lista med Marvel Cinematic Universe alla filmer och ska kolla igenom dem. Många av dem har jag redan sett men det finns flera som jag missat. Och för att fräscha upp minnet kommer jag se om en hel del av dem. Det passar ju även bra när Disney kör "Summer of Superheroes" denna sommaren. (✿◠‿◠) Så idag har jag kollat på den första Iron Man filmen. Det var mycket jag inte mindes, så det var kul att se den igen! 
 
Nu ska jag gå och steka seitan till middagen. Det blir burgare idag, yum! Snart ska jag även skypa med mina underbara föräldrar, det var allt för längesedan sisst. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback