Spri... Autumn?

Hello!
Det har varit soligt och härligt idag igen. Det känns nästan som vårvärme eftersom det fortfarande är rätt grönt ute, man ser blommor här och där och det är den där härliga värmen från solen fast ändå lite kyligt i luften. Som mest har det varit 18 grader. (✿◠‿◠) Jag fick vårkännslor när jag gick till affären, vilket känns helt tokigt eftersom vi är inne på sista månaden av höst här. Men jag klagar inte utan tvärtom, jag älskar det! Jag hoppas på en mild vinter här och en lång sommar i Sverige så jag hinner njuta något av den när jag kommer hem. 
 
Min dag har varit rätt lugn annars. Jag har bakat bröd eftersom vi fick så mycket god ost från Sverige. Jag hade vörtkryddor kvar för en limpa så det fick bli ett vörtbröd, yum! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag har även skärt upp seitansteken jag gjorde igår. Ikväll ska vi äta seitan tillsammans med grönsaker som blev över sen igår och scrambled tofu. Nu när jag fick en tub vegiar måste jag ju göra scrambled tofu med massor av tångkaviar, jag äääälskar det!! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Jag tänkte jag kunde visa hur jag ofta skär upp seitansteken, då den räcker till flera middagar skär jag upp den i olika bitar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag tycker det är lättast att skära upp hela när jag ändå grisar ner både mig och skräbrädan, hihi! Så jag skär några skivor som passar till burgare (eftersom de kommer från steken blir de inte runda, men det går bara bra ändå), några som blir som små stekar och sen skivor vi kan steka till lite vad som. Ibland gör jag även bitar som jag kan steka upp till en wok, gryta eller annan maträtt. 
 
Jag har hunnit titta på ett avsnitt av the Originals idag och ska nog sätta på ett avsnitt till nu innan jag börjar med middagen. Allt är ju redan klar så jag ska bara steka och värma det. 
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback