Made with Love

Hej!
Vilken lugn och härlig hemma-dag jag har haft. Det har varit grått och regnigt ute men tack vare molnen så har det inte varit så kallt. Vad skönt det var att duscha utan att behöva frys så mycket efteråt. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Till och med under lunchen kunde jag slappna av och spände mig inte p.g.a. kyla. Det var riktigt härligt. 
 
Det blir lasagne till middag idag så på eftermiddagen har jag förberett allt och lagt ihop lasagnen i en form. Sen var det bara att ställa in den i ugnen när det närmade sig hemfärd för hjärtat. Jag upptäckte dock att vi inte hade några krossade tomater hemma, jag glömde totalt att köpa det. Men jag lyckades lösa det rätt bra med tomatpuré, ketchup och lite vatten. (◕‿◕✿) Det smakar riktigt bra ändå!
 
När jag var klar med att dona i köket satte jag mig och kollade på ett avsnitt av the Originals och sen lite youtube videos. Så det har varit en rätt normal och lugn dag, men ändå skön. Så nu känns det bra att kunna sitta ner och njuta av en god middag tillsammans med mitt hjärta. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag vet inte om jag nämnt det eller om det syns när jag lagar mat. Nästan allt jag gör gör jag för mitt hjärta. Som idag då det blir lasagne vilket är en av hans favoriter. Eller att jag gör seitan varje vecka för att han älskar det (jag älskar det med men hade nog inte gjort det lika ofta om det bara var till mig, hihi). Alla pajer jag gjort är för att han gillar paj, haha! Visst gör jag det för min egen skull också och ibland blir det middag beroende på vad jag är sugen på, men oftast gör jag mat som jag vet att han tycker om. (✿◠‿◠) Jag antar att det är ett av mina sätt att visa kärlek, genom att baka och göra mat till mina nära och kära. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback