Banana Bread Granola

Moshi Moshi!
Nu är det helg! Och jag fick ännu ett städprojekt som överraskning imorse, yay! Ni som läste gårdagens inlägg vet att jag tvättade alla sängkläder då katterna fått dem att stinka igen. Det var inte dagens överraskning för idag hittade jag en spya över hela soffryggen. Jeff tycker om att ligga uppe på soffryggen och kolla ut genom fönstret. Så han har vell suttit där och sen spytt så det rann ner längs ryggen och även lite på sätet, och det är en tygsoffa. (>    <) Jag lyckades ändå få den hyfsat ren efter en havltimmas städande, torkande och tvättande. Efter det kunde jag äntligen gå och äta min frukost. Livet med katter, haha! Men jag älskar dem ändå. 
 
 
Förutom den lilla insidenten har det varit en bra dag. Jag har fått duschat håret och kroppen vilket kändes så skönt. Efter det kunde njuta av min lunch med mina nya supergoda granola. Receptet kommer från Minimalist Baker och det är hennes Banana Bread Granola (bananbröd's granola), här är en länk till receptet. Jag rörde inget under rostningen och lät den svalna innan jag bröt granolan i bitar. På så sätt blev det stora, fina, kripiga bitar. ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Och det smakar verkligen som bananbröd, yum!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite senare gick jag till affären för att köpa lite smått och gott. Middagen blir seitansteken jag gjorde igår i engelska frukost muffins. Enkelt och gott! 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag precis kollat på Gregory Gaige youtube-vlogg från FanDaze i Disney Land Paris. Det är en lång vlogg men full av Disney så jag har njutit. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Kan jag inte åka själv kan jag följa med honom istället, hihi! 
 
 
Jag hörde precis hjärtat komma hem så jag ska avsluta nu.
 
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: emma

myslin ser god ut :)

2018-06-09 @ 14:59:11
URL: http://nouw.se/islycka
Postat av: Fröken Minimalist

Vad gott det ser ut!

2018-07-20 @ 11:12:40
URL: http://frokenminimalist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback