Sunshine

Hej!
Äntligen är det lördag vilket betyder att när hjärtat slutat jobbet är det helg. Det har varit riktigt soligt och härligt idag, stadsklockan visade på 18 grader. (o . O) Så det var riktigt skönt att gå på min promenad till affären idag i solen.
 
Hemma har jag pysslat med lite av varje. Jag har tvättat och hängt ut på tork (och idag hann allt torka från solen), jag har tagit in de sista klyvna bitarna ved från garaget (som ändå verkar vara för fuktiga då brasan inte är på min sida idag) och förberett lite för middagen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Sen kunde jag sätta mig och kolla på Downton Abbey. Jag hörde rykten idag om att det kommer komma en Downton Abbey film, jag hoppas verkligen det!!! (*^▽^*)
 
Mer har jag inte gjort. Jag skypade med mina föräldrar nu på kvällen vilket kändes skönt.  Det var ett tag sen vi pratade senast (bortsätt från messenger där vi skriver rätt så regelbundet). Så nu ska jag sätta mig med hjärtat och njuta av middagen. Det blir seitan och quinoa sallad med äpple och curry (recept från senaste nummret av VEGO som är ute i butik 17 Juli). Det är verkligen toppen när man prenumererar och kan läsa via en app i mobilen eller iPaden, särskilt nu när jag inte är i Sverige och kan läsa papperskopian. 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni har en bra start på er helg! 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback