First Burrito

Hej!
Det har varit ännu en solig och härlig dag, så skönt! (◕‿◕✿) Jag verkligen älskar det och får så mycket mer energi när solen är framme. Jag passade på att sätta på en tvätt som har kunnat hänga ute under dagen och torka. 
 
Efter min promenad till affären och att ha ätit lunch satte jag igång och pyssla i köket. Jag hade tänkt göra en seitanstek men vår mixer har gått sönder... Jag vet att det finns andra recept på seitan där man inte behöver mixa, men jag hade inte förberett något eller kollat ingredienser. Så jag satte igång att förbereda middagen med en gång istället. Jag har aldrig ätit en burrito så förra veckan letade jag reda på recept. Det är så jag brukar göra; är jag nyfiken eller sugen på något tar jag saken i egna händer och lagar det själv, hihi! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Så jag hittade ett på bloggen The Curious Chickpea som lät gott, ni hittar det här. Jag ändrade lite små saker, som att ha kumara istället för potatis och jag hade en citron hemma som behövde användas så jag bytte limen mot den istället. Eftersom potatisen kyddades med chili hade jag bara vanlig tomatsås som topping istället för mexikansk chilisås (mitt hjärta tycker inte om för stark mat och är rätt känslig när det gäller det). Men jag tycker det blev riktigt bra! 
 
När burritona/burritosarna (vad kallar man flera burritos?) var klara, och stod i kylen för att bara kunna värmas upp i ugnen senare, satte jag mig och kollade på ett avsnitt av Downton Abbey. (✿◠‿◠) Den serien är verkligen så bra att jag bara måste se minst ett avsnitt varje dag, hihi! Det blev bara ett avsnitt idag för sen tog jag fram datorn och läste Foki och kollade youtube videos tills hjärtat kom hem. 
 
 
 
Han är äntligen hemma!  Så nu kan jag sätta tänderna i denna burriton:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var riktigt gott, och så enkelt att göra. Jag tror jag kommer göra fler burritos i framtiden och även prova olika kombinationer. Har ni ätit det någon gång och har ni någon favorit fyllning? 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Sarah

Ja älskar oxå sol o värme :)

2018-07-18 @ 13:00:01
URL: http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback