Fire in the house

Hi!
Först vill jag bara förtydliga min rubrik så jag inte skrämmer upp någon, hihi! Det är bara jag som är glad över att jag lyckades starta brasan ikväll utan att sitta där i över 30 minuter. (*^▽^*) Jag tog in mer ved från garaget under dagen och letade reda på de mindre bitarna för att göra det lättare att få igång brasan. Det fungerade, yay! 
 
Annars har min dag rullat på som den brukar. Jag gick till affären mitt på dagen. Det var soligt och härligt idag med! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag har sen under eftermiddagen skärt upp seitan, grönsaker och potatis till middagen. Så gott det ska bli med en ordentlig måltid. Efter att ha varit i Wellington i helgen hade vi inte mycket pengar kvar så vi har ätit nudlar, pasta och gröt de senaste dagarna. De funkar, men nu när hjärtat fått sin lön vill jag ha en ordentlig middag med grönsaker. Så jag gjorde rödbetor, yam, zucchini och morötter i ugnen. Jag kokade även potatismos och så blir det såklart seitan från steken jag gjorde igår. Mumms! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
När jag var klar med förberedelserna för middagen tog jag in ved, som jag nämnde ovan, och pysslade med lite små saker innan jag satte mig och kollade på avsnitt 1 ur säsong 3 av Downton Abbey. (✿◠‿◠) Jag vet att jag bara pratar gott om den serien, men det går verkligen inte att beskriva hur bra jag tycker den är! Så den förtjänar alla lovord, hihi! 
 
 
Men nu ska jag sätta mig och njuta av denna goda middagen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback